Update Corona virus

Bedankt voor het begrip.
 

Door de verspreiding van het coronavirus zijn er meerdere maatregelen en beperkingen ingevoerd in Europa.
Dit heeft gevolgen voor de werkwijze en prestaties van Beveiligd Nederland. We informeren u graag over de maatregelen die we nemen in deze onzekere tijd.

Klantenservice

Ons klantenserviceteam werkt voornamelijk thuis, wat betekent dat er geen vertraging mag zijn bij het oplossen van eventuele problemen. De snelste manier om contact met ons op te nemen is via het volgende telefoonnummer 0853030025 of via de e-mail info@beveiligdnederland.nl.

Enkel dringende storingen

Onze monteurs zijn door heel Nederland minimaal inzetbaar. Enkel bij dringende storingen komen zij in actie.

Standpunt

Bij Beveiligd Nederland streven we er altijd naar om u de best mogelijke service te bieden, zowel in onze kantoren als op locatie. Nu de wereld te maken heeft met een uitbraak van COVID-19 (coronavirus) en wij deze situatie nauwlettend blijven volgen, willen we u graag persoonlijk informeren over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben genomen om uw gezondheid en die van onze werknemers te beschermen.

 

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Meer leuk nieuws om te lezen...

Nieuws

SBB erkend leerbedrijf

SBB Erkend Leerbedrijf De Wet educatie en beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hunopleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Dit noemen we de beroepspraktijkvorming

Nieuws

Kiekeboef pasen kleurwedstrijd

Pasen kleurplaat wedstrijd Omdat we in deze Covid-19 (Corona) tijd voornamelijk binnen moeten blijven had Beveiligd Nederland het idee om een leuke actie te bedenken

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.