Update Corona virus

Corona achtergrond foto beveiligd nederland

Bedankt voor het begrip.
 

De corona cijfers schijnen weer te stijgen onlangs dat we nu in een lockdown zitten. Sinds kort heeft heel Nederland te maken met een avondklok. Iedereen moet vanaf 21:00 uur thuis zijn en mag tot 4 uur niet meer naar buiten.

Team Beveiligd Nederland

Onze team staat nog steeds paraat om uw vragen te beantwoorden of problemen op te lossen. De snelste manier om contact met ons op te nemen is via het volgende telefoonnummer 0853030025 of via de e-mail info@beveiligdnederland.nl. 

Monteur afspraken worden nog steeds gepland indien het nodig. Onze monteurs houden zich aan de RIVM regels van de overheid. Ze dragen ook netjes een mondkapje tijdens het bezoek en desinfecteren hun handen voor aankomst. 

 

Voorzorgsmaatregelen corona


Bij Beveiligd Nederland streven we er altijd naar om u de best mogelijke service te bieden, zowel in onze kantoren als op locatie. Nu de wereld te maken heeft met een uitbraak van COVID-19 (coronavirus) en wij deze situatie nauwlettend blijven volgen, willen we u graag persoonlijk informeren over de
voorzorgsmaatregelen die wij hebben genomen om uw gezondheid en die van onze werknemers te beschermen.

 

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Meer leuk nieuws om te lezen...

Autopech -Bedrijfsauto wegenwacht Beveiligd Nederland
Nieuws

Autopech bedrijfswagen

Zelfs autopech weerhoudt ons niet van installatie afspraken Helaas hebben wij dinsdag 9 februari, door nog onbekende redenen, pech gehad met 1 van onze bedrijfsauto’s.

sbb beeldmerk beveiligd nederland
Nieuws

SBB erkend leerbedrijf

SBB Erkend Leerbedrijf De Wet educatie en beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Dit noemen we de

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.