Update Corona virus

Bedankt voor het begrip.
 

Door de verspreiding van het coronavirus zijn er meerdere maatregelen en beperkingen ingevoerd in Europa.
Dit heeft gevolgen voor de werkwijze en prestaties van Beveiligd Nederland. We informeren u graag over de maatregelen die we nemen in deze onzekere tijd.

Klantenservice

Ons klantenserviceteam werkt voornamelijk thuis, wat betekent dat er geen vertraging mag zijn bij het oplossen van eventuele problemen. De snelste manier om contact met ons op te nemen is via het volgende telefoonnummer 0853030025 of via de e-mail info@beveiligdnederland.nl.

Enkel dringende storingen

Onze monteurs zijn door heel Nederland minimaal inzetbaar. Enkel bij dringende storingen komen zij in actie.

Standpunt

Bij Beveiligd Nederland streven we er altijd naar om u de best mogelijke service te bieden, zowel in onze kantoren als op locatie. Nu de wereld te maken heeft met een uitbraak van COVID-19 (coronavirus) en wij deze situatie nauwlettend blijven volgen, willen we u graag persoonlijk informeren over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben genomen om uw gezondheid en die van onze werknemers te beschermen.

 

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Meer leuk nieuws om te lezen...

Nieuws

Update Corona virus

Bedankt voor het begrip.   Door de verspreiding van het coronavirus zijn er meerdere maatregelen en beperkingen ingevoerd in Europa.Dit heeft gevolgen voor de werkwijze

Nieuws

Jandino Asporaat

Jandino en Marcel kiezen voor een alarmsysteem van Beveiligd Nederland   Een musicalster en een cabaretier starten samen een kledingwinkel. Hoe dan? Dat zit zo:

Bedankt
voor uw begrip

Door de verspreiding van het coronavirus zijn er meerdere maatregelen en beperkingen ingevoerd in Europa. Dit heeft gevolgen voor de werkwijze en prestaties van Beveiligd Nederland.

Wij informeren u graag over de maatregelen die we nemen in deze onzekere tijd.

Wij zijn nog

bereikbaar

PER TELEFOON EN E-MAIL