Rotterdam, Eindhoven & Maastricht

DeLuxe camerasysteem:
Vol mogelijkheden!

DeLuxe zit vol luxe

Het DeLuxe camerasysteem zit vol luxe! De camera's zijn bestuurbaar en geven overdags en 's avonds kleurenbeeld.

DeLuxe, het zit hem niet enkel in de naam

Het beeld overdags

Luxe en altijd een oogje in het zijl

Altijd een oogje in het zeil houden, ook wanneer je niet thuis bent? Sla alle beelden in en rondom de woning op. Bekijk de beelden live of kijk deze later terug.
Met het DeLuxe camerasysteem ben je verzekerd van scherpte waar je U tegen zegt. 

Het beeld in de nacht

Kleurenbeeld ook in de nacht

Geen zwart-wit beelden meer! Althans om kleur waar te nemen is er wel licht nodig. Dit kan bijvoorbeeld gerealiseerd worden met een buitenlamp of gebruik de straatverlichting. Voortaan dus zelfs in de nacht kleurenbeeld, in plaats van zwart wit beelden, mooi he?

Slimme camera's

De camera's zijn bestuurbaar!

In deze video is te zien hoe de boodschappen in de avond bezorgd worden door PicNic en hoe het camerasysteem hier op reageert. Zodra de bezorger over de denkbeeldige lijn stapt zal de camera uit zichzelf naar een volgende vooringestelde instelling bewegen. Zoals je kunt zien zijn de beelden zelfs in de avond met kleurbeeld te bewonderen.

DeLuxe camerasysteem

De recorder wordt standaard geleverd met 1TB aan opslag.

1 of 2
Camerasystemen

De twee DeLuxe camera’s tonen kleurenbeelden overdag en schakelen ‘s nachts naar zwart-wit, behalve wanneer er een buitenlamp brandt.
De camera’s zijn ook op afstand te bedienen.

2 of 2
dmss app

Monitor jouw voordeur of ingang met de handige beveiligingscamera app

Onze beveiligingscamera’s worden standaard geleverd met een handige beveiligingscamera app. Met de app is het mogelijk om jouw beveiligingscamera’s te beheren. Kijk naar live beelden mee via de beveiligingscamera app, kijk beelden terug en ontvang push meldingen.

Logo voor F1 tech

Gebruikersvriendelijk

Ontvang Push meldingen

Kijk beelden terug of kijk live mee

Beheer jouw beveiligingscamera’s

Preventiebord

Maak kenbaar dat je bent beveiligd!

Beveiligd Nederland biedt preventieborden aan voor zowel particulieren als bedrijven. Met dit preventiebord maak je duidelijk kenbaar dat jouw woning of kantoor is voorzien van een beveiligingssysteemWanneer je klant wordt van Beveiligd Nederland is dit preventiebord kosteloos telefonisch of per mail aan te vragen.

Preventiebord aluminium
Preventiebord beveiligingssyteem

Welke optie wordt het?

Een kleine aanbetaling en vervolgens het laagste maandelijkse bedrag betalen, direct maandelijks betalen of toch liever direct kopen?

Optie A

Eenmalig €599,00 inclusief installatie
26
95
Per maand
 • 2x PTZ camera
 • Microfoon
 • 1x Recorder
 • Bestuurbaar
 • Fulltime support
 • Onderhoud

Optie B

Eenmalig €299,00 installatiekosten
32
95
Per maand
 • 2x PTZ camera
 • Microfoon
 • 1x Recorder
 • Bestuurbaar
 • Fulltime support
 • Onderhoud
POPULAIR

Optie C

Directe koop en inclusief installatie
1898
95
Eenmalig
 • 2x PTZ camera
 • Microfoon
 • 1x Recorder
 • Bestuurbaar
 • Fulltime support
 • Onderhoud

Toch nog even camerastystemen vergelijken...

Basic overdags

Comfort overdags

DeLuxe overdags

Basic in de avond

Comfort in de avond

DeLuxe in de avond

DeLuxe camerasysteem kopen om inbrekers buiten te houden

Het DeLuxe camerasysteem is het meest geavanceerde camerasysteem dat wij aanbieden. Het is uitgerust met een super scherpe lens en geavanceerde detectiemogelijkheden, waardoor het perfect is om ongewenste personen haarscherp in beeld te brengen. Een ander voordeel van het DeLuxe camerasysteem is de uitstekende kwaliteit van de camerabeelden, zelfs in donkere omstandigheden. Met behulp van een lichtbron kunt u heldere kleurenbeelden verkrijgen, zelfs ‘s nachts.

Terugkijken van camerabeelden
Daarnaast biedt het DeLuxe camerasysteem de mogelijkheid om de camerabeelden terug te kijken. Met behulp van een handige app kun je de beelden live bekijken en op elk gewenst moment terugspoelen. De recorder van het camerasysteem slaat de beelden gedurende meerdere weken op, zodat je ze op een later tijdstip kunt raadplegen. Bovendien kunnen de opgenomen beelden dienen als waardevol bewijsmateriaal voor de politie in geval van bijvoorbeeld een inbraak.

Slimme detectie
Het DeLuxe camerasysteem staat bekend om zijn slimme detectiemogelijkheden, die zeer gewaardeerd worden. Zo kun je bij dit camerasysteem cross-line detectie inschakelen, wat betekent dat je een waarschuwing ontvangt wanneer iemand een specifieke lijn in het camerabeeld overschrijdt. Bovendien is het camerasysteem in staat om verschillende entiteiten te herkennen, zoals personen en auto’s, en kan het op basis van jouw voorkeur actie ondernemen. Bij herkenning kan het camerasysteem bijvoorbeeld een geautomatiseerde ronde maken om de rest van het terrein te scannen of zelfs een persoon volgen. Dit maakt het camerasysteem ideaal voor het beveiligen van jouw woning of pand.

Garantie op het camerasysteem
Als je kiest voor het DeLuxe camerasysteem, bieden wij niet alleen de installatie van het gehele DeLuxe camerasysteem aan, maar ook een 5 jaar garantie op de installatie zelf. Zo ben je verzekerd van een professionele installatie en langdurige ondersteuning.
Als je een voorbeeld wilt zien van de camerabeelden van dit systeem, kun je terecht op onze website of langskomen in onze fysieke winkel voor een demonstratie van het DeLuxe camerasysteem.

Wacht niet tot het te laat is, voorkom een inbraak met een camerasysteem van Beveiligd Nederland

Voorkomen is beter dan genezen, toch?

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.