Kiekeboef pasen kleurwedstrijd

Kiekeboef beveiligd nederland - pasen kleurwedstrijd

Pasen kleurplaat wedstrijd

Omdat we in deze Covid-19 (Corona) tijd voornamelijk binnen moeten blijven had Beveiligd Nederland het idee om een leuke actie te bedenken voor de kleintjes onder ons.

Kiekeboef kwam met het idee om voor tijdens pasen een kleurplaatwedstrijd te starten voor de kids. De winnaar kon een leuk Beveiligd Nederland pakketje winnen. 

1
3
5
4
2

Mooie creaties

De inzendingen stroomden binnen, dit hadden we niet verwacht. Wat was het leuk om te zien dat de kinderen zo ijverig aan de slag zijn gegaan met hun kleurplaat. De mooiste creaties kregen we toegestuurd. Ons team heeft er volgens mij net zoveel plezier in gehad met het bekijken van al die mooie tekeningen dan de kinderen met het inkleuren ervan.

Dan de moeilijke beslissing, wie gaat er winnen?

Kiekeboef

Gelukkig hoefde wij die beslissing niet zelf te nemen. Onze Kiekeboef kreeg de eer om uit al die inzendingen een winnaar te kiezen. 
Nou die taak nam hij heel serieus en hij ging aan de slag. De ene tekening was nog mooier dan de ander. Die kinderen hebben talent. Al snel kwam hij tot de conclusie dat het onmogelijk was om maar 1 winnaar te kiezen. Wat nu? Kiekeboef kwam met het volgende:  
“Waarom maar 1 winnaar kiezen?” 


Uiteindelijk is er niet 1 maar zijn er 5 winnaars gekozen! 

Kiekeboef beveiligd nederland - pasen kleurwedstrijd

Deel dit bericht

Meer leuk nieuws om te lezen...

Compact alarmsysteem
Nieuws

Compact alarmsysteem

Bent u op zoek naar een beveiligingssysteem van hoge kwaliteit voor uw woning? Dan is het Compact alarmsysteem de ideale beveiligingsoplossing voor u.

Comfort2 Alarmsysteem
Nieuws

Comfort2 alarmsysteem

Bent u op zoek naar een beveiligingssysteem van hoge kwaliteit voor uw woning, kantoor of bedrijfspand? Dan is het Comfort2 alarmsysteem de ideale beveiligingsoplossing voor u.

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.