Rotterdam, Eindhoven & Maastricht

Kiekeboef pasen kleurwedstrijd

Kiekeboef beveiligd nederland - pasen kleurwedstrijd

Pasen kleurplaat wedstrijd

Omdat we in deze Covid-19 (Corona) tijd voornamelijk binnen moeten blijven had Beveiligd Nederland het idee om een leuke actie te bedenken voor de kleintjes onder ons.

Kiekeboef kwam met het idee om voor tijdens pasen een kleurplaatwedstrijd te starten voor de kids. De winnaar kon een leuk Beveiligd Nederland pakketje winnen. 

1
3
5
4
2

Mooie creaties

De inzendingen stroomden binnen, dit hadden we niet verwacht. Wat was het leuk om te zien dat de kinderen zo ijverig aan de slag zijn gegaan met hun kleurplaat. De mooiste creaties kregen we toegestuurd. Ons team heeft er volgens mij net zoveel plezier in gehad met het bekijken van al die mooie tekeningen dan de kinderen met het inkleuren ervan.

Dan de moeilijke beslissing, wie gaat er winnen?

Kiekeboef

Gelukkig hoefde wij die beslissing niet zelf te nemen. Onze Kiekeboef kreeg de eer om uit al die inzendingen een winnaar te kiezen. 
Nou die taak nam hij heel serieus en hij ging aan de slag. De ene tekening was nog mooier dan de ander. Die kinderen hebben talent. Al snel kwam hij tot de conclusie dat het onmogelijk was om maar 1 winnaar te kiezen. Wat nu? Kiekeboef kwam met het volgende:  
“Waarom maar 1 winnaar kiezen?” 


Uiteindelijk is er niet 1 maar zijn er 5 winnaars gekozen! 

Kiekeboef beveiligd nederland - pasen kleurwedstrijd

Deel dit bericht

Meer leuk nieuws om te lezen...

Brandgevaren in huis. Tips voor preventie, veiligheid en verplichtingen
Nieuws

Brandgevaren in huis

Zorg voor een veilige woonomgeving met betrekking tot brandgevaren door je bewust te zijn van mogelijke risico’s op brand en proactieve stappen te ondernemen. Deze praktische richtlijnen zijn bedoeld voor alledaagse situaties, zoals het regelmatig controleren van elektrische apparatuur en verlengsnoeren, het schoonhouden van drogers, het sluiten van deuren in slaapkamers, het installeren van rookmelders en het plannen van evacuatieroutes. Eveneens van groot belang zijn toegankelijke brandblusmiddelen, veilig koken, voorzichtig opladen van elektronische apparaten en het plaatsen van vereiste brandmelders. Door waakzaamheid, zorgvuldigheid en gepaste uitrusting te combineren, kun je een woonomgeving tot stand brengen die veilig is tegen brandgevaren en doeltreffende bescherming biedt tegen eventuele noodsituaties. Dit artikel gaat dieper in op dit specifieke onderwerp.

Wat als je een inbreker betrapt
Nieuws

Wat als je een inbreker betrapt in jouw woning of bedrijf?

Wat als je een inbreker betrapt? In dit artikel gaan we hier dieper op in.

Blijf rustig en stil om te voorkomen dat de situatie escaleert. Vermijd confrontatie en geef prioriteit aan je eigen veiligheid. Indien mogelijk, verlaat het gebouw onopvallend en waarschuw anderen discreet.
Zoek een afgesloten ruimte om je te verbergen en bel onmiddellijk de hulpdiensten. Neem direct contact op met de politie en voorzie hen van gedetailleerde informatie. Gebruik indien beschikbaar een stil alarm. Houd de inbreker in de gaten zonder jezelf in gevaar te brengen. Overweeg verdediging alleen als uiterste optie bij direct gevaar. Maak aantekeningen van de gebeurtenissen. Beoordeel de beveiligingsmaatregelen na afloop van de situatie. Onthoud dat veiligheid altijd de hoogste prioriteit heeft. Bereid je voor met voorafgaande planning en zoek professionele hulp voor beveiligingsadvies. Houd er rekening mee dat elke situatie uniek is en dat een goed doordacht noodplan je kan helpen voorbereid te zijn op ongewenste inbrekers.

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.