Adviseur aan de deur?

Wilt u een beveiligingsovereenkomst afsluiten of een alarmsysteem/camerasysteem aanschaffen? Dan kun je uit tientallen verschillende installateurs kiezen, waaronder Beveiligd Nederland. Je kunt bij ons terecht voor onder andere een alarmsysteem, camerasysteem of bijvoorbeeld één van onze losse producten zoals een alarmknop. Dit kan via onze website of telefonisch, maar ook via een adviseur aan de deur, iemand die Beveiligd Nederland vertegenwoordigt.

Kwaliteitseisen

Op het moment dat er een adviseur bij je langskomt uit naam van Beveiligd Nederland, heeft hij of zij zich te houden aan een aantal regels en kwaliteitseisen. Het is voor ons belangrijk dat een adviesgesprek op een eerlijke, klantvriendelijke en duidelijke manier wordt gevoerd.
Dat geldt ook voor eventueel verder contact 
met Beveiligd Nederland. We willen ervoor zorgen dat je achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Training adviseurs

Er wordt bij Beveiligd Nederland veel aandacht besteed aan trainingen en voorlichtingen van onze adviseurs. Op deze manier zorgen we ervoor dat de adviseurs precies weten waar Beveiligd Nederland voor staat, wat er van ze wordt verwacht en dat ze dit ook overbrengen in de gesprekken die er worden gevoerd. Er worden daarom ook regelmatig bijeenkomsten gehouden om de adviseurs up to date te houden met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen binnen Beveiligd Nederland en om een beeld te krijgen van de mensen die namens Beveiligd Nederland bij jou voor de deur staan. We blijven tevens persoonlijk betrokken bij de adviseurs door het organiseren van deze bijeenkomsten.

Adviseur via verkooppartner

Het komt ook wel eens voor dat er een adviseur aan je deur staat die niet rechtstreeks voor Beveiligd Nederland werkt maar voor een verkooppartner. Vaak zijn dit gedreven en toegewijde jonge mensen die meer dan graag aan de slag willen om klanten te werven voor Beveiligd Nederland. Ook hier maken we dan graag gebruik van bijeenkomsten om de adviseurs voor te lichten over hoe wij graag zien dat ze Beveiligd Nederland vertegenwoordigen en aan welke regels en kwaliteitseisen ze zich moeten houden.

Klachten

Omdat we veel waarde hechten aan het feit dat de adviesgesprekken volgens onze regels en eisen verlopen, grijpen we ook gelijk in wanneer dit niet het geval is. De desbetreffende adviseur krijgt een eerste waarschuwing. Gebeurt het een volgende keer dan nemen we direct afscheid van elkaar. Het is uiteraard nooit leuk om te vernemen wanneer een gesprek met één van onze adviseurs niet als positief is ervaren maar het is voor ons van groot belang dat dit WEL wordt vermeld. Dan kunnen wij daar namelijk direct actie op ondernemen. Beveiligd Nederland wilt ten allen tijde enkel adviseurs langs de deuren laten lopen die ook daadwerkelijk onze regels en eisen in acht nemen. 

Gelukkig komt het maar weinig voor dat we afscheid moeten nemen van een 
adviseur n.a.v. klachten. Daarom is het voor ons van groot belang dat je meldt zodra je niet tevreden bent over een gesprek met de adviseur en wat daarvan de reden is, zodat wij dit voor je kunnen oplossen en om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet nogmaals voorkomt.

Waarom Beveiligd Nederland?

kiekeboef beveiligd nederland

Waarom kiezen voor
Beveiligd Nederland

Los van dat we het tofste bedrijf van nl zijn

Het gevoel van veiligheid dat onze klanten ervaren leggen we uit. Maar om je zelf een indruk te geven van ons bedrijf, zetten wij hieronder onze sterkste punten uiteen:

Alles voor een glimlach

Onze klantenservice is ons paradepaardje. Wij gaan erg ver om jou veilig én gelukkig te maken!

Écht ALLES voor een glimlach

Die extra stap zetten maakt dat jij je niet in de kou voelt staan.

Professionele installatie bij jou thuis

We leveren niet alleen je spulletjes af in een doosje. We sturen ook één van onze monteurs langs.

Professionele installatie op jouw werkplaats

Wij installeren het voor je én gaan niet weg totdat jij 100% tevreden bent!

24/7 iemand thuis

Met onze meldkamer ben jij er zeker van dat waar je ook bent ter wereld, er altijd iemand aanwezig is.

24/7 iemand thuis

Én als er iets aan de hand is. Dan gaan alle alarmbellen af en zijn wij er als de kippen bij!

5 jaar garantie

Bij ons krijg je 5 jaar garantie op onze producten. Is er iets mis? We sturen iemand langs om het te vervangen.

5 jaar garantie

Bij ons krijg je 5 jaar garantie op onze producten. Is er iets mis? We sturen iemand langs om het te vervangen.

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.