Adviseur aan de deur?

 

Wilt u een beveiligingsovereenkomst afsluiten of een alarmsysteem/camerasysteem aanschaffen? Dan kunt u uit tientallen verschillende installateurs kiezen, waaronder Beveiligd Nederland. U kunt bij ons terecht voor onder andere een alarmsysteem, camerasysteem of bijvoorbeeld een alarmknop. Dit kan via onze website of telefonisch, maar ook via een adviseur aan de deur, iemand die Beveiligd Nederland 
vertegenwoordigt.

Kwaliteitseisen

Op het moment dat er een adviseur bij u langskomt uit naam van Beveiligd Nederland, heeft hij of zij zich te houden aan een aantal regels en kwaliteitseisen. Het is voor ons belangrijk dat een adviesgesprek op een eerlijke, klantvriendelijke en duidelijke manier wordt gevoerd.
Dat geldt ook voor eventueel verder contact 
met Beveiligd Nederland. We willen ervoor zorgen dat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

 Training adviseurs

Er wordt bij Beveiligd Nederland veel aandacht besteed aan trainingen en voorlichtingen van onze adviseurs. Op deze manier zorgen we ervoor dat de adviseurs precies weten waar Beveiligd Nederland voor staat, wat er van ze wordt verwacht en dat ze dit ook overbrengen in de gesprekken die er worden gevoerd. Er worden daarom ook regelmatig bijeenkomsten gehouden om de adviseurs up to date te houden met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen binnen Beveiligd Nederland en om een beeld te krijgen van de mensen die namens Beveiligd Nederland bij u voor de deur staan. We blijven tevens persoonlijk betrokken bij de adviseurs door het organiseren van deze bijeenkomsten.

Adviseur via verkooppartner

Het komt ook wel eens voor dat er een adviseur aan uw deur staat die niet rechtstreeks voor Beveiligd Nederland werkt maar voor een verkooppartner. Vaak zijn dit gedreven en toegewijde jonge mensen die meer dan graag aan de slag willen om klanten te werven voor Beveiligd Nederland. Ook hier maken we dan graag gebruik van bijeenkomsten om de adviseurs voor te lichten over hoe wij graag zien dat ze Beveiligd Nederland vertegenwoordigen en aan welke regels en kwaliteitseisen ze zich moeten houden.

Klachten

Omdat we veel waarde hechten aan het feit dat de adviesgesprekken volgens onze regels en eisen verlopen, grijpen we ook gelijk in wanneer dit niet het geval is. De desbetreffende adviseur krijgt een eerste waarschuwing. Gebeurt het een volgende keer dan nemen we direct afscheid van elkaar. Het is uiteraard nooit leuk om te vernemen wanneer een gesprek met één van onze adviseurs niet als positief is ervaren maar het is voor ons van groot belang dat dit WEL wordt vermeld. Dan kunnen wij daar namelijk direct actie op ondernemen. Beveiligd Nederland wilt te allen tijde enkel adviseurs langs de deuren laten lopen die ook daadwerkelijk onze regels en eisen in acht nemen. 

Gelukkig komt het maar weinig voor dat we afscheid moeten nemen van een 
adviseur n.a.v. klachten. Daarom is het voor ons van groot belang dat u zich meldt zodra u niet tevreden bent over een gesprek met de adviseur en wat daarvan de reden is, zodat wij dit voor u kunnen oplossen en om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet nogmaals voorkomt.

Waarom Beveiligd Nederland?

kiekeboef

Waarom kiezen voor
Beveiligd Nederland

Los van dat we het tofste bedrijf van nl zijn

Het gevoel van veiligheid dat onze klanten ervaren leggen we je graag uit. Maar om zelf een indruk te krijgen waarom je voor ons bedrijf zou moeten kiezen als het om veiligheid gaat leggen we hieronder uit!

Alles voor een glimlach

Onze klantenservice is ons stokpaardje. Wij gaan erg ver om jou veilig én gelukkig te maken!

Écht ALLES voor een glimlach

Die extra stap zetten maakt dat jij je niet in de kou voelt staan.

Verlengen = minder betalen

Eindelijk bedrijf dat tevreden klanten beloond! Kans bestaat dus dat je steeds minder gaat betalen.

Professionele Installatie op locatie

We installeren het voor je én gaan niet weg totdat jij 100% tevreden bent!

24/7 bij jouw iemand thuis

Met onze meldkamer ben jij er zeker van dat waar je ook bent ter wereld. Er is altijd iemand aanwezig.

24/7 bij jouw iemand thuis

Én als er iets aan de hand is. Dan gaan alle alarmbellen af en zijn wij er als de kippen bij!

5 jaar garantie

Bij ons krijg je 5 jaar garantie op onze producten. Is er iets mis? We sturen iemand langs om het te vervangen.

5 jaar garantie

Bij ons krijg je 5 jaar garantie op onze producten. Is er iets mis? We sturen iemand langs om het te vervangen.

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.