Rotterdam, Eindhoven & Maastricht

Een adviseur van
Beveiligd Nederland aan de deur

Beveiligingsadvies aan huis

Open de deur voor een goede adviseur

Onze beveiligingsadviseurs gaan van maandag tot en met vrijdag door heel Nederland om je te voorzien van deskundig advies over het verbeteren van de veiligheid in en rondom je huis. Ze informeren je graag over de meest geschikte beveiligingsoplossing voor jouw specifieke woonsituatie en omgeving. Tijdens een ontspannen gesprek, onder het genot van een kopje koffie of een verfrissend drankje, leggen ze alles duidelijk uit en beantwoorden ze al je vragen over onze beveiligingssystemen, waaronder verschillende alarmsystemen, camerasystemen, de video deurbel en de bijbehorende abonnementsvoorwaarden en voordelen.

Monteur installatie beveiligingssystemen Beveiligd Nederland
Over Beveiligd Nederland

Veiligheid en transparantie

Beveiligingsadvies op maat

Wij hechten er veel waarde aan dat je vooraf weet dat onze adviseurs bij jou thuis langskomen om jouw veiligheid te waarborgen, en niet om je iets op te dringen of te verkopen. In tegenstelling tot andere beveiligingsbedrijven, zoals Verisure, hebben onze adviseurs geen maandelijks verkoopdoel.
Ze worden dus niet beoordeeld op basis van of je uiteindelijk kiest voor een kleiner beveiligingspakket dan door ons geadviseerd. Onze adviseurs verstrekken uitsluitend professioneel advies, en de uiteindelijke beslissing ligt volledig bij jou.

Vrijblijvend en kosteloos

Een veilig gevoel met onze beveiligingsoplossingen!

Wil je niet direct beslissen of ontvang je liever achteraf nog een gespecificeerde offerte zodat je er nog even goed over kunt nadenken, dat kan allemaal! Je bent nergens toe verplicht en zit nergens aan vast. Het gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos! En ging het achteraf toch allemaal iets te snel?
Dan kun je altijd contact opnemen met onze binnendienst adviseurs, zij leggen het je graag nog een keertje uit. Of maak een afspraak en bezoek onze showroom en ervaar zelf het veilige gevoel en het gemak van onze beveiligingsoplossingen!

Heb je tijdens het adviesgesprek met een van onze adviseurs toch al meteen een keuze kunnen maken? Dan komen onze gespecialiseerde en vakkundige monteurs met veel plezier jouw woning en kostbaarheden beveiligen! Onze medewerkers zijn bovendien allemaal gecertificeerd en hebben een verklaring van betrouwbaarheid (VVB) moeten inleveren.

VEB Vereniging erkende beveiligingsbedrijven

Waarom kiezen voor Beveiligd Nederland?

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.