Adviseur aan de deur

Dat is toch een stuk persoonlijker!

Een adviseur aan de deur, wie wilt dat nou niet?

Een advies gesprek is mogelijk op locatie of telefonisch

Adviseur aan de deur

Onze adviseurs zijn erg gezellig!

Wilt u een beveiligingsovereenkomst afsluiten of een alarmsysteem/camerasysteem aanschaffen? Dan kun je uit tientallen verschillende installateurs kiezen, waaronder Beveiligd Nederland. Je kunt bij ons terecht voor onder andere een alarmsysteem, camerasysteem of bijvoorbeeld één van onze losse producten zoals een alarmknop. Dit kan via onze website of telefonisch, maar ook via een adviseur aan de deur, iemand die Beveiligd Nederland vertegenwoordigt.

Kwaliteitseisen
Op het moment dat er een adviseur bij je langskomt uit naam van Beveiligd Nederland, heeft hij of zij zich te houden aan een aantal regels en kwaliteitseisen. 
Het is voor ons belangrijk dat een adviesgesprek op een eerlijke, klantvriendelijke en duidelijke manier wordt gevoerd.
Dat geldt ook voor eventueel verder contact met Beveiligd Nederland. We willen ervoor zorgen dat je achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Training adviseurs
Er wordt bij Beveiligd Nederland veel aandacht besteed aan trainingen en voorlichtingen van onze adviseurs. Op deze manier zorgen we ervoor dat de adviseurs precies weten waar Beveiligd Nederland voor staat, wat er van ze wordt verwacht en dat ze dit ook overbrengen in de gesprekken die er worden gevoerd. Er worden daarom ook regelmatig bijeenkomsten gehouden om de adviseurs up to date te houden met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen binnen Beveiligd Nederland en om een beeld te krijgen van de mensen die namens Beveiligd Nederland bij jou voor de deur staan. We blijven tevens persoonlijk betrokken bij de adviseurs door het organiseren van deze bijeenkomsten.

Adviseur via verkooppartner
Het komt ook wel eens voor dat er een adviseur aan je deur staat die niet rechtstreeks voor Beveiligd Nederland werkt maar voor een verkooppartner. Vaak zijn dit gedreven en toegewijde jonge mensen die meer dan graag aan de slag willen om klanten te werven voor Beveiligd Nederland. Ook hier maken we dan graag gebruik van bijeenkomsten om de adviseurs voor te lichten over hoe wij graag zien dat ze Beveiligd Nederland vertegenwoordigen en aan welke regels en kwaliteitseisen ze zich moeten houden.

Klachten
Omdat we veel waarde hechten aan het feit dat de adviesgesprekken volgens onze regels en eisen verlopen, grijpen we ook gelijk in wanneer dit niet het geval is.
De desbetreffende adviseur krijgt een eerste waarschuwing. Gebeurt het een volgende keer dan nemen we direct afscheid van elkaar. Het is uiteraard nooit leuk om te vernemen wanneer een gesprek met één van onze adviseurs niet als positief is ervaren maar het is voor ons van groot belang dat dit WEL wordt vermeld. Dan kunnen wij daar namelijk direct actie op ondernemen. Beveiligd Nederland wilt ten allen tijde enkel adviseurs langs de deuren laten lopen die ook daadwerkelijk onze regels en eisen in acht nemen. 

Gelukkig komt het maar weinig voor dat we afscheid moeten nemen van een adviseur n.a.v. klachten. Daarom is het voor ons van groot belang dat je meldt zodra je niet tevreden bent over een gesprek met de adviseur en wat daarvan de reden is, zodat wij dit voor je kunnen oplossen en om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet nogmaals voorkomt.

Waarom kiezen voor Beveiligd Nederland?

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.