Rotterdam, Eindhoven & Maastricht

Kopen of huren?

Kopen of huren? Een groot voordeel van Beveiligd Nederland is dat je zelf bepaalt of je een beveiligingssysteem koopt of huurt.

Kies zelf tussen kopen of huren

Kopen of huren

Beveiligd Nederland legt het verschil uit

Een groot voordeel van Beveiligd Nederland is dat je zelf bepaalt of je een beveiligingssysteem koopt of huurt. Wanneer er gedacht wordt aan een professioneel camerasysteem of alarmsysteem, dan wordt er al snel gedacht aan een hoop kosten. Voor de ene persoon zijn dit veel kosten en voor de ander valt het reuze mee. Beveiligd Nederland roept dat het beveiligen van je woning, bedrijfspand, winkel, enzovoort, gewoon voor iedereen mogelijk moet zijn en niet alleen voor mensen met een goed gevulde portemonnee.

Leasekoop Tekengebied 1
Alarmsysteem Comfort2 Sticker NIEUW

Betaalbaar voor iedereen

Huren is ook een optie!

Dat is de reden waarom Beveiligd Nederland ervoor zorgt dat het ook mogelijk is om een beveiligingssysteem te huren. Op deze manier hoef je niet in één keer een groot bedrag te betalen, maar kun je ervoor kiezen om maandelijkse kosten te betalen.

Maandelijks betalen

Onderhoud zonder extra kosten

Wanneer je ervoor kiest om maandelijks te betalen, zit je dan automatisch vast aan een contract van vijf jaar? Het antwoord is nee. Je kunt zelf bepalen hoe lang je erover wilt doen. Ongeveer 95% van onze klanten kiest voor vijf jaar, omdat dit de laagste maandelijkse kosten met zich meebrengt. Bovendien ben je bij het kiezen van vijf jaar ook verzekerd van vijf jaar garantie en onderhoud zonder extra kosten!

Footer Werkbus BVN scaled
jake hampel beveiligingsbedrijf alarmsysteem

Meer voordelen bij het huren?

Dit zit allemaal bij de prijs inbegrepen

Waarom kiezen voor Beveiligd Nederland?

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.