Beveiligd Nederland

Over
Beveiligd Nederland

Beveiligd Nederland zet zich al meer dan 10 jaar in voor een veiliger Nederland. We helpen mensen met hun huis, appartement, vastgoed, winkel of bedrijfsruimte. Met ons enthousiaste team werken we elke dag aan jouw persoonlijke veiligheid.

over ons beveiligd nederland

OVER ONS

In een landschap waar je al snel je eigen beveiligingscamera’s en alarmsystemen koopt en waar honderden partijen ‘de beste’ of ‘de goedkoopste’ producten kunnen leveren merkten wij dat klanten vooral behoefte hebben aan een partij die alles voor ze regelt. Van het constant onderzoeken van de beveiligingsmarkt tot het aankopen, installeren, onderhouden en monitoren van jouw waardevolle bezittingen.

Sinds 2010

Sinds 2010 zijn wij van Beveiligd Nederland bezig om dit landschap duidelijker en transparanter te maken. Zonder addertjes onder het gras of moeilijk gedoe één aanspreek punt voor alles op het gebied van beveiliging. Hetzij voor je huis, een leegstaand pand tot aan complete kantoor ruimtes en verzamel gebouwen.

5.000+ klanten

Onze expertise zetten wij dagelijks in om onze 5000+ klanten veilig te houden. Én niet voor niets zijn er zoveel klanten jou voor gegaan. Onze uitstekende service en 24 uur bereikbaarheid zijn zaken die jouw zekerheid geven.

over Onze allstars

Dit is een deel van ons team

En dit team kun je vinden in de prachtige stad Rotterdam, Eindhoven en Maastricht. In de kantoren van Beveiligd Nederland vind je een gezellig team van verschillende toppers met verschillende kwaliteiten. We denken allemaal wel hetzelfde: Hou van de klanten en behandel hem/haar op een nog betere manier als dat je zelf behandeld zou willen worden. Beveiligd Nederland wil haar klanten ECHT tevreden maken, en zelfs zorgen voor dat WOW effect.

#Beveiligd-Nederland__JULES_Dujardin
Jules Dujardin

Installateur / monteur

Marvin van der Lans - Beveiligingssysteem monteur installateur - Beveiligd Nederland
Marvin van der Lans

Installateur / monteur

#CHRISTIAN_RONDEEL_BEVEILIGD-NEDERLAND_PERSONEEL
Christian Rondeel

Installateur / monteur

#Cynthia de Goede - Beveiligd Nederland
Cynthia de Goede

Financiële administratie

Jenee van Dijk - Beveiligingssysteem Stagiaire financieel administratief medewerker - Beveiligd Nederland
Jenee van Dijk

Stagiaire Financieel administratief medewerker

#Mitchel_burggraaf-Beveiligd-Nederland
Mitchel Burggraaf

Installateur / monteur

2019_Mitchell_Plat_Beveiligd nederland
Mitchell Plat

Directeur

#Pablo-Pellaers_beveiligd-nederland
Pablo Pellaers

Technisch support / Planning

#Peggy_muijrers_Beveiligd-nederland
Peggy Muijrers

Planning

Leendert Timmer - Beveiligd Nederland V2
Leendert Timmer

Technisch support / Administratie

#Robin-Hamersma_Beveiligd-nederland
Robin Hamersma

Financiele administratie

Mucahit - Eroglu_Beveiligd nederland
Mucahit Eroglu

Installateur / monteur

Willem-Vroom---Beveiligd-nederland
Willem Vroom

Installateur / Monteur

Rudi_Spees_Beveiligd nederland
Rudi Spees

Installateur / Monteur

Beveiligd-Nederland__Evan-Kievit_Grafisch-Vormgever
Evan Kievit

Grafisch vormgever

meldkamer beveiligd nederland
Jij?

Kantoor / Verkoop / Monteur

Werken bij Beveiligd Nederland

Beveiligingsmonteur en beveiligingsadviseur vacatures. Ben jij toe aan een echte uitdaging? Ben jij de “sleur” van iedere dag hetzelfde doen helemaal zat? Ben jij de professional met ambitie? Wil jij werken in een team met alleen maar jonge professionals? Of ben jij op zoek naar een stage die je direct een geweldige baan oplevert en vanaf dag één een uitstekende stagevergoeding? Dan zoeken wij jou! Beveiligd Nederland is de snelst groeiende aanbieder van o.a. alarmsystemen en camerasystemen binnen Nederland. Via onze website, de medewerkers op kantoor en de beveiligingsadviseurs worden vele duizenden klanten geholpen. Je werkt in een team met jonge professionals in de leeftijd van 20 tot 35 jaar door heel Nederland in een gezellig pand. Dus voel jij je aangesproken? Ben jij bereid te investeren? Laat je horen!

5.000+ klanten

Jouw veiligheid Daar gaan we heel ver voor!

Onze klanten
aan het woord

Ja ik heb nu de beveiliging ruim 2 jaar, en daarna nog met camera uitgebreid. Altijd goed geholpen, echt een top bedrijf. Echt een bedrijf die er voor de klant is.
De installatie werd gedaan door een aardige knul die ook zo klaar was. Het is even wennen dat je een alarm hebt en we hebben hem zelf een paar keer per ongeluk af laten gaan. Je wordt meteen gebeld en men is gelukkig nooit boos!
Goede info vooraf. Vlotte installatie. Goede adviezen ter plaatse door installateur. Snel antwoord bij vragen per email. Heel makkelijk te bedienen. Kortom: Meer dan tevreden!!
Beveiligd Nederland levert een prettig alarmsysteem, waarbij je gewoon door je huis kunt blijven lopen, omdat de ramen en deuren met contacten worden uitgerust. Samen met een glasbreukmelder wordt inbraak zodoende snel gedetecteerd. Een rook- en CO2 melder maken het pakket compleet. Kies je voor melding naar de meldkamer dan wordt er binnen 15 seconden gereageerd op een alarm is mijn ervaring. Prettig gevoel als je weg bent.
Uitstekende service van medewerkers, zowel op administratief gebied alsook de monteurs en de meldkamermedewerkers. Ik ben zeer positief over Beveiligd Nederland.

Wat cijfers

0
Medewerkers
0 +
Veilige klanten
0 +
Inbraken voorkomen
over ons beveiligd nederland
De laatste jaren was ik niet alleen maar wel eenzaam. Nu is mijn man ook overleden en ben ik echt alleen. Een dagje uit is dan echt heerlijk.
over ons beveiligd nederland
Wil Nooteboom

Wij geven iets terug

Van elk product dat wij verkopen gaat er een percentage naar het goede doel. Niet alleen financieel steunen wij goede doelen zoals het Nationaal ouderen fonds, maar ook met onze tijd dienen we de gemeenschap.

Regelmatig gaan we met ons hele team een dagje weg met ouderen die eenzaam zijn. Zo zijn we laatst met elkaar naar de dierentuin geweest. 

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.