Over ons

Beveiligd Nederland

Wij zijn Beveiligd Nederland, wij zetten ons al meer dan 10 jaar in voor een veiliger Nederland.

Uw veiligheid is onze zorg!

Over Beveiligd Nederland

Onze missie is om Nederland veiliger te maken!

Beveiligd Nederland zet zich al meer dan 10 jaar in voor een veiliger Nederland. We helpen mensen met hun woning, appartement, vastgoed, winkel of bedrijfsruimte. Met ons enthousiaste team werken we elke dagelijks aan jouw persoonlijke veiligheid.

Beveiligd Nederland

Wat cijfers

0
Medewerkers
0 +
Beveiligd Nederlanders
0 +
Inbraken voorkomen

Dit is een deel van ons team

Over onze toppers

In de kantoren van Beveiligd Nederland vind je een gezellig team van diverse toppers met verschillende kwaliteiten. We zijn servicegericht en behandelen iedereen met respect.  Samen stellen we de klanten ECHT tevreden en zorgen we voor dat WOW effect! 

2019_Mitchell_Plat_Beveiligd nederland

Mitchell Plat

Directeur

#Cynthia de Goede - Beveiligd Nederland

Cynthia de Goede

Financiële administratie

Beveiligd-Nederland__Anh Vu__Financieel medewerker

Anh Vu

Financiële administratie en Allround medewerker

Joyce van Ballegooij

Grafisch interactief vormgever en Allround medewerker

Willem-Vroom---Beveiligd-nederland

Willem Vroom

Installateur / monteur

#Pablo-Pellaers_beveiligd-nederland

Pablo Pellaers

Technisch support / Planning

#Mitchel_burggraaf-Beveiligd-Nederland

Mitchel Burggraaf

Installateur / monteur

#Beveiligd-Nederland__JULES_Dujardin

Jules Dujardin

Installateur / monteur

meldkamer beveiligd nederland

Word jij onze nieuwe stagiair?

meldkamer beveiligd nederland

Word jij onze nieuwe collega technisch support?

meldkamer beveiligd nederland

Word jij onze nieuwe collega monteur?

meldkamer beveiligd nederland

Word jij onze nieuwe collega planning?

Sins 2010

Sinds 2010 zijn wij van Beveiligd Nederland bezig om dit landschap duidelijker en transparanter te maken. Zonder addertjes onder het gras of moeilijk gedoe één aanspreek punt voor alles op het gebied van beveiliging. Hetzij voor je huis, een leegstaand pand tot aan complete kantoor ruimtes en verzamel gebouwen.

7.500+ klanten

Onze expertise zetten wij dagelijks in om onze 7.500+ klanten veilig te houden.
Én niet voor niets zijn er zoveel klanten jou voor gegaan. Onze uitstekende service en 24 uur bereikbaarheid zijn zaken die jouw zekerheid geven.

In een landschap waar je al snel je eigen beveiligingscamera’s en alarmsystemen koopt en waar honderden partijen ‘de beste’ of ‘de goedkoopste’ producten kunnen leveren merkten wij dat klanten vooral behoefte hebben aan een partij die alles voor ze regelt. Van het constant onderzoeken van de beveiligingsmarkt tot het aankopen, installeren, onderhouden en monitoren van jouw waardevolle bezittingen.

Werken bij Beveiligd Nederland

Word jij onze nieuwe topper?

Ben jij toe aan een echte uitdaging? Ben jij de “sleur” van iedere dag hetzelfde doen helemaal zat? Ben jij de professional met ambitie? Wil jij werken in een team met alleen maar jonge professionals? Of ben jij op zoek naar een stage die je direct een geweldige baan oplevert en vanaf dag één een uitstekende stagevergoeding? Dan zoeken wij jou!

Beveiligd Nederland zijn de snelst groeiende aanbieder van o.a. alarmsystemen en camerasystemen binnen Nederland. Via onze website, onze medewerkers en de beveiligingsadviseurs worden vele duizenden klanten dagelijks geholpen.
Je komt te werken in een team met jonge professionals in de leeftijd tussen de 20 tot 35 jaar.

Ben jij bereid te investeren? 

Onze klanten aan het woord

Ja ik heb nu de beveiliging ruim 2 jaar, en daarna nog met camera uitgebreid. Altijd goed geholpen, echt een top bedrijf. Echt een bedrijf die er voor de klant is.
De installatie werd gedaan door een aardige knul die ook zo klaar was. Het is even wennen dat je een alarm hebt en we hebben hem zelf een paar keer per ongeluk af laten gaan. Je wordt meteen gebeld en men is gelukkig nooit boos!
Goede info vooraf. Vlotte installatie. Goede adviezen ter plaatse door installateur. Snel antwoord bij vragen per email. Heel makkelijk te bedienen. Kortom: Meer dan tevreden!!
Beveiligd Nederland levert een prettig alarmsysteem, waarbij je gewoon door je huis kunt blijven lopen, omdat de ramen en deuren met contacten worden uitgerust. Samen met een glasbreukmelder wordt inbraak zodoende snel gedetecteerd. Een rook- en CO2 melder maken het pakket compleet. Kies je voor melding naar de meldkamer dan wordt er binnen 15 seconden gereageerd op een alarm is mijn ervaring. Prettig gevoel als je weg bent.
Uitstekende service van medewerkers, zowel op administratief gebied alsook de monteurs en de meldkamermedewerkers. Ik ben zeer positief over Beveiligd Nederland.
Wij hebben door beveiligd Nederland onze alarminstallatie laten aanleggen en zijn ook aangesloten op de meldkamer. De offerte die we ontvingen was erg goed en na de bestelling werd de installatie netjes werkend geïnstalleerd. Alle gemaakte afspraken zijn perfect nagekomen. Een aanrader.
over ons beveiligd nederland
De laatste jaren was ik niet alleen maar wel eenzaam. Nu is mijn man ook overleden en ben ik echt alleen. Een dagje uit is dan echt heerlijk.
over ons beveiligd nederland
Wil Nooteboom

Wij geven graag iets terug

Van elk product dat wij verkopen gaat er een percentage naar het goede doel. Niet alleen financieel steunen wij goede doelen zoals het Nationaal ouderen fonds, maar ook met onze tijd dienen we de gemeenschap.

Regelmatig gaan we met ons hele team een dagje weg met ouderen die eenzaam zijn. Zo zijn we laatst met elkaar naar de dierentuin geweest. 

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.