Rotterdam, Eindhoven & Maastricht

Alarmknop: hulp binnen handbereik met 1 druk op de knop!

Nieuwe alarmknop licht

De kosten voor deze alarmknop en de daarbij behorende dienst kunnen wellicht worden vergoed door jouw zorgverzekering.

klanten voelen zich veiliger door het gebruik van onze alarmknop

Direct hulp inschakelen met onze alarmknop

Veiligheid in 1 klik

Vergroot je gemoedsrust met onze geavanceerde alarmknop. Compact en eenvoudig te gebruiken, biedt deze knop onmiddellijke bescherming met één druk op de knop. Waar je ook bent, onze alarmknop zorgt voor directe toegang tot hulp in noodgevallen.

Alarmknop infographic Beveiligd Nederland
Nieuwe alarmknop
Alarmknop_in_hand

Alarmknop is gemakkelijk te gebruiken!

Hoe werkt de alarmknop?
 1. Start de alarmering door één keer op de knop te drukken.
 2. Beantwoord een inkomende oproep ook met één druk op de knop!
 3. Houd de knop gedurende 20 seconden ingedrukt om het apparaat in te schakelen.
 4. Om het apparaat uit te schakelen, houdt u de knop gedurende 20 seconden ingedrukt.
 5. Wanneer het apparaat detecteert dat de drager is gevallen, zal het automatisch overgaan tot alarmering.
Alarmknop naast elkaar 2

Aan/uit knop

1 of 7

SOS knop

2 of 7

Speaker

3 of 7

Microfoon

4 of 7

Micro USB aansluiting.
Kabel wordt standaard bijgeleverd.

5 of 7

Het oplaadcontact zit aan de achterkant

6 of 7

Simkaart

7 of 7

Vergoed jouw zorgverzekering een alarmknop?

Veilig op straat lopen met onze alarmknop

Afhankelijk van jouw zorgverzekeraar en jouw huidige gesteldheid, kan jouw zorgverzekeraar een gedeelte van de aankoop van de alarmknop vergoeden.

Neem hiervoor contact op met jouw huisarts en/of zorgverzekering.

Wil jij graag een extra hulpmiddel bij de hand hebben?
Dan is onze alarmknop ideaal voor jou!

Dit is een draadloze, draagbare alarmknop waarmee jij 24/7 en overal in Europa contact kunt krijgen met onze bemande meldkamer Service Centrale Nederland.

Service Centrale Nederland belt ook jouw opgegeven waarschuw adressen op in geval van nood.

Senior huisarts - seniorenalarm -
Zorgen voor je opa scaled

Waar kun je onze alarmknop voor gebruiken?

Altijd veilig met een ingebouwde GPS systeem

Doordat onze alarm knop een ingebouwde GPS systeem heeft, is het mogelijk om de alarmknop overal mee naartoe te nemen. Ook is de alarmknop volledig mobiel.
Onze klanten gebruiken de alarmknop onder andere voor:

 • In de rugtas of jaszak van (kleine) kinderen
 • In jouw eigen bagage
 • In de caravan
 • Bij opa of oma
 • In de boot
 • Onder de zadel van jouw fiets 

Onze visie op de alarmknop

Jouw veiligheid is onze zorg!

Beveiligd Nederland maakt zich sterk voor zorg en veiligheid binnen Nederland. Door de vele vraag naar alarmknoppen/personenalarmering hebben wij dit prachtige product op de markt gebracht. Het ontwerp is klein en simpel waardoor het voor vele doeleinden erg praktisch is.

Hij is er ook om personen te helpen, zoals senioren of hulpbehoevende mensen, waarvan wij weten dat zij extra hulp of zorg nodig hebben. Iedereen heeft wel eens te maken gehad met een vergeetachtige moeder, of een kwetsbare vader, een zieke oma of opa, wij namelijk ook. Onze alarmknop in combinatie met de meldkamer is hiervoor de perfecte oplossing!

Gevallen opa scaled
Zorgsysteem Beveiligd Nederland

Een veilig gevoel met onze alarmknop

Wij willen een steentje bijdragen met onze alarmknop

Wij willen ons steentje bijdragen met onze alarmknop, want het is noodzakelijk dat onze ouderen zo lang mogelijk een zelfstandig leven kunnen leiden. We krijgen in onze omgeving allemaal wel eens te maken met een oudere die ziek is of nogal vergeetachtig aan het worden is. Deze mensen zijn dan nog wel helder genoeg om niet volledig te worden overgedragen aan de zorg maar niet capabel genoeg om in volledige vrijheid te leven. 

Dit zorgt vaak voor extra zorgen bij je als naasten. Je moet er uiteraard niet aan denken om jouw opa, oma, vader of moeder te vinden op de grond na een val of te maken krijgen met een vermissing omdat ze de weg terug niet hebben kunnen vinden. Met onze alarmknop nemen wij dit stukje onrust bij je weg, want wij willen niet alleen voor een veilig gevoel zorgen bij ouderen die hem in gebruik nemen, maar vooral ook voor hun dierbaren.

Onze alarmknop zorgt voor meer veiligheid

Creëer een veilig gevoel

Met dat in ons achterhoofd willen we onze alarmknop vooral in deze periode onder de aandacht brengen bij degenen die wel wat extra hulp kunnen gebruiken of nu vaker alleen thuis zijn. We leven momenteel in een moeilijke periode waarin onze eenzame ouderen en hulpbehoevende steeds vaker alleen thuis moeten blijven en geen bezoek kunnen of mogen ontvangen. 

Om dan toch een veilig gevoel te kunnen creëren, zodat ook zij alleen hun boodschappen en bijvoorbeeld hun klusjes in en om het huis kunnen blijven doen, bieden wij onze alarmknop aan. Onze alarmknop kan overal mee naar toe genomen worden of meegedragen worden in huis, want met onze alarmknop is er namelijk altijd iemand binnen handbereik en kan er door één druk op de knop direct contact gemaakt worden met de centralist op de meldkamer.

Alarmknop aanzichten
Preventiebord aluminium
Preventiebord beveiligingssyteem

Preventiebord

Maak kenbaar dat je bent beveiligd!

Beveiligd Nederland biedt preventieborden aan voor zowel particulieren als bedrijven. Met dit preventiebord maak je duidelijk kenbaar dat jouw woning of kantoor is voorzien van een beveiligingssysteem. Wanneer je klant wordt van Beveiligd Nederland is dit preventiebord kosteloos telefonisch of per mail aan te vragen.

Veiligheid en gemoedsrust met onze alarmknop

Met deze speciaal ontworpen alarmknop voor senioren ben je verzekerd van 24/7 beveiliging, waar je ook bent. De alarmknop biedt diverse toepassingen die het belang ervan onderstrepen.

Of je nu een ernstige val maakt, je in een noodsituatie bevindt, verdwaald raakt of je bedreigd voelt, met een eenvoudige druk op de knop kun je direct hulp inschakelen. Het direct contact met een team van ervaren centralisten zorgt ervoor dat er onmiddellijk actie kan worden ondernomen om je te helpen en bij te staan.

Overal te gebruiken
De alarmknop is overal te gebruiken, of je je nu in Nederland, Italië of ergens anders in Europa bevindt. Thuis in je woonkamer, tijdens het winkelen of onderweg, de alarmknop garandeert veiligheid op elk moment en op elke locatie.

Gemakkelijk te dragen
De alarmknop is ontworpen met het oog op gebruiksgemak voor senioren. Hij heeft een handig en compact formaat, zodat hij gemakkelijk in een tas of broekzak kan worden meegenomen. Daarnaast kan de knop ook om de nek worden gedragen of aan een broekriem worden gehangen, zodat deze altijd snel bereikbaar is.

Meteen contact
Door de alarmknop te gebruiken, heb je direct contact met de meldkamer. Dit zorgt voor een snelle respons en de nodige ondersteuning in geval van nood. Senioren kunnen met een gerust hart vertrouwen op de aanwezigheid van een hulpvaardig team dat altijd paraat staat om bij te springen wanneer problemen zich voordoen.

Kortom, de alarmknop voor senioren is een onmisbaar hulpmiddel om hun onafhankelijkheid te behouden en met vertrouwen deel te nemen aan hun dagelijkse activiteiten. Het biedt een extra laag bescherming, gemoedsrust en de zekerheid dat er altijd iemand klaarstaat om te helpen in geval van nood.

Waarom kiezen voor Beveiligd Nederland?

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.