Rotterdam, Eindhoven & Maastricht

Alarmknop

Hulp binnen handbereik met 1 druk op de knop

Alarmknop in oplader wit

Direct hulp

Activering in 1 klik, waardoor snelle reactie mogelijk is in noodsituaties, zonder kostbare tijd te verspillen

Eenvoudig gebruik

Een betrouwbare oplossing voor noodgevallen door makkelijk gebruik. Toegankelijk voor mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus

Gemoedsrust

Geeft gebruikers gemoedsrust, wetende dat ze snel hulp kunnen krijgen als dat nodig is, zelfs als ze alleen zijn.

Gebruikers voelen zich veiliger door het dragen van onze alarmknop

Waarom een alarmknop
van Beveiligd Nederland?

Alarmknop voor senioren klein wit

Met onze alarmknop heb je bescherming binnen handbereik

Gemoedsrust altijd paraat

Stel je voor: altijd een gevoel van geruststelling, wetende dat hulp binnen handbereik is, waar je ook bent. De alarmknop van Beveiligd Nederland kan hiervoor zorgen. Dit kleine maar krachtige apparaatje biedt naast valdetectie ook tweeweg communicatie met de meldkamer.

Je hebt volledige controle over je veiligheid, zonder gedoe. Dankzij de GPS-functionaliteit werkt de alarmknop in heel Europa. De alarmknop is eenvoudig te bedienen en door de lange levensduur van de accu (4 dagen) geeft de alarmknop je een gevoel van zekerheid, zowel voor gebruiker als voor de naasten.

Draag de alarmknop om je nek of bevestig hem aan je riem, en voel de rust wanneer je altijd beschermd bent. Door deze personenalarmering van Beveiligd Nederland te dragen, kun je met een gerust hart genieten van het leven, wetende dat hulp altijd binnen handbereik is.

Alarmknop gemoedsrust ouderen Beveiligd Nederland

Prijs & aankoopinformatie

Gemoedsrust voor een eerlijke prijs!

Voor eenmalig €179,00 is onze alarmknop voor ouderen aan te schaffen. Het is jouw persoonlijke bescherming, altijd binnen handbereik. Na de aanschaf, is de alarmknop jouw eigendom.

Wij verkopen de alarmknop alleen in combinatie met het meldkamer abonnement, welke maandelijks opzegbaar is. De kosten hiervan zijn €19,95 per maand.

Hierdoor is de simkaart verbonden met de meldkamer. Zo kunnen zij in actie komen wanneer dit nodig is. Met hun expertise en snelle respons kun je met vertrouwen genieten van je dagelijkse activiteiten, wetende dat er altijd iemand is die over je waakt.

Vraag een offerte aan via de knop hier onder, en wij zullen contact met je opnemen!

Alarmknop in hand wit Beveiligd Nederland
Functies alarmknop wit Beveiligd Nederland

Eén druk, direct hulp

Bescherming met een vingertop

Keuzehulp nodig?

Krijg persoonlijk advies voor de juiste beslissing

Twijfel je over welke alarmknop het beste bij jouw behoeften past? Geen zorgen, wij begrijpen dat het kiezen van de juiste alarmknop een belangrijke beslissing is.

Bij ons sta je er niet alleen voor. Ons toegewijde team staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte alarmknop die aan jouw specifieke wensen en eisen voldoet. Of je nu advies nodig hebt over functies, installatie of gebruik, wij zijn er om al je vragen te beantwoorden.

Jouw gemoedsrust is onze prioriteit, en we zijn hier om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt om je veilig en beschermd te voelen. Neem daarom vandaag nog contact met ons op.

Keuzehulp nodig Beveiligd Nederland Alarmknop

Dit zeggen onze klanten op Google:

Beveiligd Nederland
4.9
Gebaseerd op 273 beoordelingen
powered by Google
rosa wooninckrosa wooninck
14:08 27 Mar 23
Wij zijn super tevreden over de service dat Beveiligd Nederland verleend heeft. Beveiligd Nederland is altijd goed, en vriendelijk. De monteur Patrik Veenstra was ook deskundig en behulpzaam en geduldig met het uitleggen over hoe de APP op de tablet werkt over Hybride video deurbel. Speciaal voor mijn echtgenoot. Veel succes.
Peter de RuijterPeter de Ruijter
14:19 18 Jan 23
Zoals jaarlijks naar tevredenheid uitgevoerde controle op de beveiligingsapparatuur, is ook dit keer weer alles vlot en soepel verlopen. Even kort gesprek met enkele adviezen voor de toekomst en weer vertrokken naar zijn volgend adres. Prima dus.
Tom Van der WekenTom Van der Weken
08:55 13 Dec 22
Wij hebben nu meer dan een jaar het alarmsysteem De Luxe en zijn hier uitermate tevreden over! Alsook van de service bij dit bedrijf, kundigheid en vriendelijkheid monteurs! Gisteren is het onderhoud uitgevoerd, alsook zeer tevreden over! Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden!
ChristopherChristopher
08:47 24 Nov 22
Hele goede service + snel! Wij hebben reeds een nieuw alarmsysteem door Beveiligd Nederland erin moeten zetten zodat ons bedrijfspand helemaal beveiligd is. En ze hebben het top gedaan! Binnen een dag de offerte gekregen, geaccepteerd en binnen een week was het moderne alarmsysteem geïnstalleerd. Zeker een aanrader! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
js_loader
Alarmknop vergoeding

Vergoed jouw zorgverzekering een alarmknop?

Zorgeloze bescherming

Afhankelijk van jouw zorgverzekeraar en jouw huidige gesteldheid, kan jouw zorgverzekeraar een gedeelte van de aankoop van de alarmknop vergoeden.

Neem hiervoor contact op met jouw huisarts en/of zorgverzekering.

Wil jij graag een extra hulpmiddel bij de hand hebben?
Dan is onze alarmknop ideaal voor jou!

Dit is een draadloze, draagbare alarmknop waarmee jij 24/7 en overal in Europa contact kunt krijgen met onze bemande meldkamer Service Centrale Nederland.

Service Centrale Nederland belt ook jouw opgegeven waarschuw adressen op in geval van nood.

Alarmknop is gemakkelijk te gebruiken!

Hoe werkt de alarmknop?

  1. Start de alarmering door één keer op de knop te drukken.
  2. Beantwoord een inkomende oproep ook met één druk op de knop!
  3. Houd de knop gedurende 20 seconden ingedrukt om het apparaat in te schakelen.
  4. Om het apparaat uit te schakelen, houdt u de knop gedurende 20 seconden ingedrukt.
  5. Wanneer het apparaat detecteert dat de drager is gevallen, zal het automatisch overgaan tot alarmering.
Alarmknop voor ouderen Beveiligd Nederland

Werkwijze in geval van nood

Wat gebeurd er als je de alarmknop indrukt?

Het moment dat je de alarmknop indrukt, zal de alarmknop inbellen naar de meldkamer waar vriendelijke centralisten klaarstaan om te helpen. Je kunt praten met de meldkamer door middel van de ingebouwde microfoon en luidspreker in de alarmknop. 

De centralist vraagt wat er aan de hand is en of je hulp nodig hebt. In geval van nood is de meldkamer bevoegd om de hulpdiensten aan te sturen. De meldkamer kan zien waar je je exact bevindt door middel van GPS-tracking. Dit heeft als voordeel dat je altijd op elk gewenst moment in contact kan komen met de meldkamer, zelfs wanneer je bijvoorbeeld verdwaald bent in een bos. 

Wanneer de meldkamer na het indrukken van de knop geen contact kan krijgen (of alleen maar ‘auw auw’ hoort), zal de meldkamer bellen naar de waarschuw adressen of direct de hulpdiensten inschakelen, zoals van tevoren is afgesproken.

Steeds meer senioren blijven langer in hun eigen huis wonen. Een alarmknop zorgt voor een veilig gevoel. Zeker voor hun kinderen of naasten is het erg prettig om te weten dat in geval van nood, hun dierbare er nooit alleen voor staat. Er is altijd hulp binnen handbereik en er kan adequaat gehandeld worden op momenten dat dit écht nodig is.

Het geeft een geruststellend gevoel wetende dat er altijd iemand beschikbaar is voor hulp, zelfs als je alleen bent. 

Waarom kiezen voor Beveiligd Nederland?

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.