Rotterdam, Eindhoven & Maastricht

Onze klantbelevingen zijn overal op het internet te vinden!

review balloons

Onze klanten hebben ons overladen met liefde op verschillende reviewwebsites! Ze hebben ons zoveel sterren gegeven dat we bijna in de ruimte zweven van geluk!

Meer dan 350 reviews op diverse reviewwebsites! Ook klant bij ons? Laat een review achter!

Lees hier de Beveiligd Nederland aanbevelingen

Via Google!
Beveiligd Nederland
4.9
Gebaseerd op 273 beoordelingen
powered by Google
rosa wooninckrosa wooninck
14:08 27 Mar 23
Wij zijn super tevreden over de service dat Beveiligd Nederland verleend heeft. Beveiligd Nederland is altijd goed, en vriendelijk. De monteur Patrik Veenstra was ook deskundig en behulpzaam en geduldig met het uitleggen over hoe de APP op de tablet werkt over Hybride video deurbel. Speciaal voor mijn echtgenoot. Veel succes.
Peter de RuijterPeter de Ruijter
14:19 18 Jan 23
Zoals jaarlijks naar tevredenheid uitgevoerde controle op de beveiligingsapparatuur, is ook dit keer weer alles vlot en soepel verlopen. Even kort gesprek met enkele adviezen voor de toekomst en weer vertrokken naar zijn volgend adres. Prima dus.
Tom Van der WekenTom Van der Weken
08:55 13 Dec 22
Wij hebben nu meer dan een jaar het alarmsysteem De Luxe en zijn hier uitermate tevreden over! Alsook van de service bij dit bedrijf, kundigheid en vriendelijkheid monteurs! Gisteren is het onderhoud uitgevoerd, alsook zeer tevreden over! Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden!
ChristopherChristopher
08:47 24 Nov 22
Hele goede service + snel! Wij hebben reeds een nieuw alarmsysteem door Beveiligd Nederland erin moeten zetten zodat ons bedrijfspand helemaal beveiligd is. En ze hebben het top gedaan! Binnen een dag de offerte gekregen, geaccepteerd en binnen een week was het moderne alarmsysteem geïnstalleerd. Zeker een aanrader! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
js_loader

Lees hier de Beveiligd Nederland aanbevelingen

Via Facebook!

Janice deelt haar verhaal

Ontdek de klantbeleving door de ogen van Janice Blok!

Deze video belicht de ervaringen van Janice Blok als klant bij Beveiligd Nederland, waarbij we onze toewijding aan uitstekende service en klantgerichtheid laten zien. Janice Blok deelt haar oprechte indrukken over de producten en diensten van Beveiligd Nederland, evenals de manier waarop we met haar hebben gecommuniceerd.

Waarom kiezen voor huisbeveiliging van Beveiligd Nederland?

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.