Rotterdam, Eindhoven & Maastricht

Diensten

Welke dienst past het best bij jou?

De diensten van Beveiligd Nederland

Samen gaan wij voor veiligheid!

Een virtuele meldkamer is een alternatieve benadering voor het monitoren en beheren van alarmsystemen en meldingen. In tegenstelling tot een bemande meldkamer, waar medewerkers continu aanwezig zijn, maakt een virtuele meldkamer gebruik van technologie om meldingen en informatie op afstand te beheren. Om de veiligheid van woningen en bedrijven te waarborgen, speelt beveiligingsadvies een belangrijke rol. Naast het aanbieden van zowel een virtuele meldkamer als een bemande meldkamer, sturen wij ook onze beveiligingsadviseurs naar jouw locatie om je te voorzien van het beste beveiligingsadvies.

De diensten van Beveiligd Nederland
Virtuele meldkamer 2023

Virtuele meldkamer

Altijd virtueel inzicht

Naast het gebruik van een bemande (fysieke) meldkamer kan het buitengewoon nuttig zijn om gebruik te maken van een virtuele meldkamer.
Deze biedt verschillende voordelen, zoals:

  • Altijd directe toegang tot jou eigen gegevens.
  • Inzicht in de status van het alarmsysteem (ingeschakeld of uitgeschakeld).
  • Mogelijkheid om openstaande alarmmeldingen zelf af te melden.
  • Het vermogen om jouw systeem zelf in- en uit testmodus te zetten.
  • Ontvangen van pushberichten op jouw mobiele apparaat voor alarmmeldingen.
  • Toegang tot het logboek van het alarmsysteem voor een overzicht van de geschiedenis.

De bemande meldkamer

Centralisten die 24/7 voor jou klaar staan!

Service Centrale Nederland B.V. staat garant voor een professionele, snelle en persoonlijke verwerking van alarmsignalen voor zowel particuliere als zakelijke klanten.
Wij zijn gespecialiseerd in het ontvangen en afhandelen van alarm-, brand- en overvalmeldingen, evenals technische meldingen zoals apparatuurstoringen, productieproblemen en andere onregelmatigheden.

Afhankelijk van het type melding nemen wij contact op met de juiste persoon, bewakingsbedrijf of overheidsinstantie zoals jij van tevoren hebt aangegeven. Bij Service Centrale Nederland B.V. behandelen we elke melding serieus en zorgen we voor een snelle en adequate afhandeling.

Meldkamer Pac BVN webp
Monteur installatie beveiligingssystemen Beveiligd Nederland

Beveiligingsadvies aan huis

Open de deur voor een goede adviseur

Onze beveiligingsadviseurs gaan van maandag tot en met vrijdag door heel Nederland om je te voorzien van deskundig advies over het verbeteren van de veiligheid in en rondom je huis. Ze informeren je graag over de meest geschikte beveiligingsoplossing voor jouw specifieke woonsituatie en omgeving. Tijdens een ontspannen gesprek, onder het genot van een kopje koffie of een verfrissend drankje, leggen ze alles duidelijk uit en beantwoorden ze al je vragen over onze beveiligingssystemen, waaronder verschillende alarmsystemen, camerasystemen, de video deurbel en de bijbehorende abonnementsvoorwaarden en voordelen.

Waarom kiezen voor Beveiligd Nederland?

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.