Rotterdam, Eindhoven & Maastricht

Bemande meldkamer

De bemande meldkamer van Beveiligd Nederland waakt 24/7 over jouw eigendommen en dierbaren.

Dat is een veilig gevoel

De bemande meldkamer

Profesioneel en service gericht

Service Centrale Nederland B.V. staat garant voor een professionele, snelle en persoonlijke verwerking van alarmsignalen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Zij zijn gespecialiseerd in het ontvangen en afhandelen van alarm-, brand- en overvalmeldingen, evenals technische meldingen zoals apparatuurstoringen, productieproblemen en andere onregelmatigheden.

Afhankelijk van het type melding nemen zij contact op met de juiste persoon, bewakingsbedrijf of overheidsinstantie zoals jij van tevoren hebt aangegeven.
Bij Service Centrale Nederland B.V. behandelen ze elke melding serieus en zorgen we voor een snelle en adequate afhandeling.

Meldkamer Pac BVN webp

Jouw veiligheid is belangrijk

Wij gaan hier zorgvuldig mee om!

Onze bemande meldkamer beschikt over de nieuwste systemen en hoogtechnologische apparatuur om je van een optimale dienstverlening te kunnen voorzien. Onze centralisten waken 24/7 over jouw veiligheid.

Bij Service Centrale Nederland B.V. bieden we je professionele service en gaan we klantgericht te werk. Bij een alarmmelding nemen onze centralisten contact met je op. Bovendien is het mogelijk om een persoonlijke code of wachtwoord te gebruiken, zodat je bij een melding niet onnodig hoeft te zoeken.

Kortom, we vinden jouw veiligheid erg belangrijk en gaan hier zorgvuldig mee om. We bieden je een professionele, snelle en persoonlijke dienstverlening die volledig is afgestemd op jouw wensen. Onze doelstelling is dat je met een gerust hart jouw pand kunt verlaten.

uur per dag
0
dagen per week
0
dagen per jaar
0

Tot je dienst

Over onze samenwerking

Service Centrale Nederland & Beveiligd Nederland

Graag laten we Mitchell Plat directeur van Beveiligd Nederland aan het woord.

‘We zijn zeer tevreden over Service Centrale Nederland. Er is zeker sprake van een partnerschap. Dat blijkt bijvoorbeeld uit het écht meedenken met de wensen van de installateur.

Beveiligd Nederland heeft momenteel over de 7500+ aansluitingen bij SCN en komt dagelijks op locatie bij de eindgebruiker. Wij horen hun vragen tijdens de installatie van het alarm-of camerasysteem en tijdens onze servicebezoeken.

Dit is voor ons belangrijke informatie om onze service samen verder te optimaliseren. Deze input delen wij met SCN die op hun beurt dit analyseren en verwerken in hun diensten.’

Ook bij het gebruik van bijvoorbeeld onze alarmknop ziet u terug dat een juiste communicatie vanuit de centralisten van essentieel belang is. Is het een melding bij een klant op leeftijd of een melding in een winkelpand?
De ene melding vraagt om persoonlijke aandacht en bij de andere melding een grote kans bestaat dat het om een daadwerkelijke overval gaat. Dan wordt er van de centralist ook een geheel ander plan van aanpak verwacht. Hier weten de centralisten van SCN op een juiste manier te anticiperen.

Werkwijze poging inbraak meldkamer Beveiligd Nederland

De meerwaarde van een PAC

De bemande meldkamer

Bij Service Centrale Nederland ervaren we dat er keer op keer aandacht is om service en communicatie verder te optimaliseren. We streven beide naar zoveel mogelijk tevreden klanten.

Laten we vooropstellen dat het succes is gebaseerd op de samenwerking van de installateur en de werkwijze van de bemande meldkamer.

Mitchell vervolgt: ‘Een ander voorbeeld is een zone melding. Wanneer de klant een (alarm)melding ontvangt, kan dat een schrikreactie geven. Er is iets aan de hand, maar de klant weet niet precies wat. De communicatie van de centralist van de bemande meldkamer heeft grote invloed op hoe de klant deze situatie ervaart. De centralist moet de klant geruststellen en stap voor stap de juiste informatie geven en de juiste vragen stellen. Op die momenten maakt de bemande meldkamer het verschil en zien de gebruikers de meerwaarde in van een PAC.’

De gebundelde kracht maakt

ons onovertreffelijk!

Beveiligd Nederland en Service Centrale Nederland zijn een unieke samenwerking aangegaan. We hebben dezelfde visie op het gebied van veiligheid, daarbij komt kijken dat we samen hoge service willen aanbieden die voor iedereen betaalbaar is. Niets blijft onopgemerkt en zodra er een alarmmelding binnenkomt zal de alarmcentrale direct anticiperen op de situatie en de hulpdiensten paraat zetten. Service Centrale Nederland onderscheid zich van andere meldkamers (PAC) door een hoge kwalitatieve service te bieden, middels een team professioneel opgeleide centralisten, moderne systemen, jarenlang wereldwijde ervaring en duidelijke richtlijnen.

zakelijk beveiligd nederland
logo beveiligd nederland

Waarom een aansluiting op een bemande meldkamer cruciaal is voor een alarmsysteem

Een alarmsysteem is een waardevol instrument om woningen en bedrijven te beschermen tegen inbraak, brand en andere noodsituaties. Terwijl stand-alone alarmsystemen enige mate van veiligheid bieden, is een aansluiting op een bemande meldkamer van cruciaal belang om het volledige potentieel van het alarmsysteem te benutten.

Directe respons in noodsituaties
Een van de belangrijkste voordelen van een aansluiting op een bemande meldkamer is de mogelijkheid van directe respons in noodsituaties. Bij een alarm activeert het alarmsysteem automatisch een signaal naar de meldkamer. Getrainde professionals staan daar klaar om het alarm te verifiëren, de ernst van de situatie in te schatten en onmiddellijk passende actie te ondernemen, zoals het sturen van hulpdiensten naar de locatie van het alarm.

24/7 Monitoring
Een aansluiting op een bemande meldkamer biedt voortdurende monitoring van het alarmsysteem, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ongeacht het tijdstip wordt het alarmsysteem constant in de gaten gehouden. Zelfs als de eigenaar van het pand afwezig is of niet in staat is om te reageren, kan de meldkamer direct actie ondernemen bij een alarmmelding. Dit zorgt voor gemoedsrust, omdat men weet dat er altijd iemand beschikbaar is om in te grijpen tijdens een noodsituatie.

Verhoogde veiligheid en betrouwbaarheid
Een aansluiting op een bemande meldkamer verhoogt aanzienlijk de veiligheid en betrouwbaarheid van het alarmsysteem. In tegenstelling tot stand-alone systemen, waarbij een luid alarm kan afgaan maar geen verdere actie wordt ondernomen, zorgt de meldkamer ervoor dat er altijd een adequate respons is. Dit verkleint de kans op valse alarmen en vergroot de kans op snelle interventie bij daadwerkelijke noodsituaties.

Geavanceerde functionaliteiten
Een aansluiting op een bemande meldkamer opent de deur naar geavanceerde functionaliteiten voor het alarmsysteem. Meldkameroperators kunnen real-time informatie ontvangen over de status van het systeem, zoals batterijniveaus of storingen, en indien nodig technische ondersteuning bieden. Bovendien kunnen ze verschillende meldingen ontvangen, zoals inbraak-, brand- of medische noodmeldingen, en hierop gepaste maatregelen nemen.

Belangrijke vermelding
Wanneer gebruikers kiezen voor een aansluiting op de bemande meldkamer, krijgen ze automatisch een aansluiting bij Service Centrale Nederland. Dit betekent dat zij kunnen profiteren van de uitstekende dienstverlening en expertise van Service Centrale Nederland als  betrouwbare partner voor de monitoring en respons van hun alarmsysteem. Met Service Centrale Nederland als de gekozen meldkamer, kunnen gebruikers erop vertrouwen dat hun veiligheid en gemoedsrust in goede handen zijn.

Meestgestelde vragen over de meldkamer

Doormelding naar onze meldkamer SCN (Service Centrale Nederland)

Wij werken samen met Service Centrale Nederland

Een PAC is een (bemande) meldkamer die signalen opvangt bij een alarmering.
Bij een inbraak, brand of overval krijgt de PAC een melding van een aangesloten alarmsysteem. Via de PAC wordt meteen de politie of brandweer ingeschakeld.
De politie komt pas in actie bij melding van een alarmcentrale.
Bij ons is dat Service Centrale Nederland.

Wel als u behoefte heeft aan een doormelding. 

Een doormelding wordt ook wel een stil alarm genoemd. Bij een doormelding verstuurt de inbraakcentrale via een telefoonlijn (AL1) of een andere verbinding een melding naar de meldkamer van een Particuliere Alarm Centrale (PAC). Bij hoge risico installaties, zoals juweliers, wordt gebruikgemaakt van een bewaakte lijn (AL2).

Dit is de bijbehorende app van ons alarmsysteem Compact & Comfort2. Hier ontvangt de gebruiker ook pushmeldingen op wanneer er bijvoorbeeld wat wordt gedetecteerd.

Neem hiervoor contact met ons op. Dit kan telefonisch of per mail.

Waarom kiezen voor Beveiligd Nederland?

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.