Rotterdam, Eindhoven & Maastricht

Alarmsysteem Comfort2 staat bij onze klanten op nummer 1!

Alarmsysteem Comfort2 Sticker NIEUW

Nu gemoedsrust steeds waardevoller wordt, is een alarmsysteem geen luxe maar een essentie. Terwijl cijfers en statistieken de noodzaak benadrukken, willen we ook erkennen dat veiligheid niet enkel een feitelijke bescherming biedt, maar ook een diepe gemoedsrust en comfort in jouw eigen huis.

Welk alarmsysteem past het beste bij jou?

Logo Compact
Prijs Compact alarmsysteem

Inclusief app, ALL-IN onderhoud met virtuele meldkamer & simkaart

Inhoud pakket
Comfort2_Logo Beveiligd Nederland
Prijs Comfort2 alarmsysteem

Inclusief app, ALL-IN onderhoud met bemande meldkamer & simkaart

Inhoud pakket

Alarmsysteem tegen woninginbraak

Met een alarmsysteem beveilig je jouw huis, kantoor, garage of schuur tegen inbraak. Maak een keuze uit het Compact of Comfort2. Deze alarmsystemen zijn draadloos. Het voordeel van een draadloos alarmsysteem is dat je geen rekening hoeft te houden met het wegwerken van snoeren. Daarbij breid je ze eenvoudig uit met extra sensoren. Met een alarmsysteem in huis ga je met een gerust hart de deur uit. Wil je bij Beveiligd Nederland een alarmsysteem en/of een beveiligingscamera kopen? Dan heb je zeker weten de juiste keuze gemaakt! Onze deskundigheid, gekoppeld aan ons brede assortiment en professionele ervaring in deze branche, zorgen ervoor dat wij vele diverse beveiligingsoplossingen kunnen bieden.

Waarom een alarmsysteem voor je woonomgeving? 

Met een alarmsysteem beveilig je jouw woonomgeving, kantoor, garage of schuur tegen inbraak. Je kunt een keuze maken uit: Compact – of Comfort2 alarmsysteem. Beide beveiligingssystemen hebben hun eigen karakteristieke kenmerken, waardoor er altijd een geschikt alarmsysteem voor jou te vinden is. Ook kunnen wij beide alarmsystemen aanpassen met extra componenten, zodat het alarmsysteem volledig voldoet aan jouw wensen. Bekijk de verschillende componenten op de productpagina’s.

Alarmsystemen draadloos of bedraad

Alle alarmsystemen zijn over het geheel draadloos aan te sluiten. Het voordeel van een draadloos alarmsysteem is dat je geen rekening hoeft te houden met het wegwerken van snoeren. Ideaal dus om te installeren. Daarbij breid je ze eenvoudig uit met extra componenten. Echter, hebben we ook alarmsystemen die bedraad aangesloten kunnen worden. Het voordeel van een bedrading is,  dat je niet afhankelijk bent van een signaal, en er dus ook nooit signaalverlies op kan treden, waardoor u nooit met signaalstoringen te maken krijgt. Wat word jouw keuze?

De juiste keuze uit alarmsystemen

Met een alarmsysteem in huis ga je met een gerust hart de deur uit. Wil je bij Beveiligd Nederland jouw alarmsysteem kopen of huren? Dan heb je zeker weten de juiste keuze gemaakt! Onze deskundigheid, gekoppeld aan ons brede assortiment met producten vol A-merken, uitstekende service en professionele ervaring in deze branche zorgt ervoor dat je altijd op Beveiligd Nederland kunt rekenen. Wij laten je zeker niet onveilig in de kou staan! Ga voor safe. Start direct jouw offerte en kies voor een veilige woonomgeving.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem van Beveiligd Nederland?

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.