Rotterdam, Eindhoven & Maastricht

Jouw stille beschermer, dag en nacht

Veilig wonen moet vanzelfsprekend zijn

Collage producten alarmsysteem Comfort2 Beveiligd Nederland

Gemoedsrust

Een alarmsysteem zorgt voor een veilig, beschermd en vertrouwd gevoel

Snelle respons

Snelle respons bij noodgevallen als het systeem in verbinding staat met onze bemande meldkamer

Directe verdediging

Een alarmsysteem jaagt binnengedrongen inbrekers meteen weg

Nu gemoedsrust steeds waardevoller wordt, is een alarmsysteem geen luxe maar een essentie. Terwijl cijfers en statistieken de noodzaak benadrukken, willen we ook erkennen dat veiligheid niet enkel een feitelijke bescherming biedt, maar ook een diepe gemoedsrust en comfort in jouw eigen huis.

Monteur Beveiligd Nederland

Waarom een alarmsysteem?

Veel mensen denken dat een inbraak hen niet zou overkomen

Een alarmsysteem is niet zomaar een set sensoren en melders, het is een schild tegen potentiële indringers. Een alarmsysteem in combinatie met een luide sirene vormt een krachtig afschrikmiddel. Hierdoor worden potentiële inbrekers afgeschrikt voordat ze zelfs maar de kans krijgen om toe te slaan.

Wetende dat je huis of bedrijf beveiligd is, biedt gemoedsrust. Je kan altijd vertrouwen op het alarmsysteem, waar je je ook bevindt. Ben je aangesloten bij de bemande meldkamer? Dan wordt de kans op schade geminimaliseerd omdat zij direct handelen na een alarmmelding.

Het is misschien een grote investering, maar de financiële en emotionele schade die een inbraak met zich meebrengt, is vele malen hoger. Kies voor gemoedsrust, kies voor controle, kies voor veiligheid. 

Tabel verschillen alarmsystemen Beveiligd Nederland Compact alarmsysteem en Comfort2 alarmsysteem

Alarmsysteem tegen woninginbraak

Voorkom een hoop ellende

Met een alarmsysteem beveilig je jouw huis, kantoor, garage of schuur tegen inbraak. Wij bieden twee soorten alarmsystemen aan; Compact of Comfort2 . Beide beveiligingssystemen hebben hun eigen karakteristieke kenmerken, waardoor er altijd een geschikt alarmsysteem voor jou te vinden is. Ook kunnen wij beide alarmsystemen uitbreiden met extra componenten, zodat het alarmsysteem volledig voldoet aan jouw wensen. Bekijk de verschillende componenten op de productpagina van Compact of Comfort2
Preventiebordje Beveiligd Nederland

Dit zeggen onze klanten op Google:

Beveiligd Nederland
4.9
Gebaseerd op 273 beoordelingen
powered by Google
rosa wooninckrosa wooninck
14:08 27 Mar 23
Wij zijn super tevreden over de service dat Beveiligd Nederland verleend heeft. Beveiligd Nederland is altijd goed, en vriendelijk. De monteur Patrik Veenstra was ook deskundig en behulpzaam en geduldig met het uitleggen over hoe de APP op de tablet werkt over Hybride video deurbel. Speciaal voor mijn echtgenoot. Veel succes.
Peter de RuijterPeter de Ruijter
14:19 18 Jan 23
Zoals jaarlijks naar tevredenheid uitgevoerde controle op de beveiligingsapparatuur, is ook dit keer weer alles vlot en soepel verlopen. Even kort gesprek met enkele adviezen voor de toekomst en weer vertrokken naar zijn volgend adres. Prima dus.
Tom Van der WekenTom Van der Weken
08:55 13 Dec 22
Wij hebben nu meer dan een jaar het alarmsysteem De Luxe en zijn hier uitermate tevreden over! Alsook van de service bij dit bedrijf, kundigheid en vriendelijkheid monteurs! Gisteren is het onderhoud uitgevoerd, alsook zeer tevreden over! Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden!
ChristopherChristopher
08:47 24 Nov 22
Hele goede service + snel! Wij hebben reeds een nieuw alarmsysteem door Beveiligd Nederland erin moeten zetten zodat ons bedrijfspand helemaal beveiligd is. En ze hebben het top gedaan! Binnen een dag de offerte gekregen, geaccepteerd en binnen een week was het moderne alarmsysteem geïnstalleerd. Zeker een aanrader! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
js_loader

Lease of koop?

Beveiliging in twee flexibele varianten

Bij Beveiligd Nederland heb je de keuze om een beveiligingssysteem te leasen of te kopen.

Het belangrijkste voordeel van het kopen is dat je direct eigenaar bent. Bij leasen bieden wij een totaalpakket aan (incl. all-in onderhoud en service), waardoor je gedurende de contractduur geen extra kosten hebt aan het beveiligingssysteem.

De aanschafprijs bij het kopen van een alarmsysteem ligt wel hoger in tegenstelling tot leasen, waarbij je een vergoeding per maand betaald.
 
Belangrijk om te weten is dat je bij koop rekening moet houden met maandelijkse kosten om het beveiligingssysteem optimaal te laten functioneren, zoals bijvoorbeeld kosten voor een simkaart voor verbinding met de bemande meldkamer. Bij het leasen zijn deze kosten inbegrepen.
Verschil tussen lease en koop alarmsysteem of camerasysteem

Groots in veiligheid, Compact in formaat. Ideaal om je huis te beveiligen, tegen een betaalbare prijs. Dit alarmsysteem detecteert bedreigingen onmiddellijk en houdt inbrekers buiten de deur. Het Compact alarmsysteem is draadloos en voorzien van de beste draadloze F1 techniek.

Het Comfort2 alarmsysteem staat bij onze klanten op nummer 1. Dit meestgekozen alarmsysteem biedt innovatieve functies zoals een doormelding naar de meldkamer en pushmeldingen op je telefoon/smartwatch. Ook dit alarmsysteem is draadloos en voorzien van de beste draadloze F1 techniek.

Huisbeveiliging in 4 stappen

Infograpic los 01
Infograpic los 02
Infograpic los 03
Infograpic los 04

Is een draadloos alarmsysteem betrouwbaar?

Toekomstbestendige beveiliging

Draadloze alarmsystemen hebben de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen en bieden verschillende voordelen ten opzichte van bedrade alarmsystemen. Zo zijn draadloze alarmsystemen zeer flexibel en kunnen dus makkelijk aangepast worden naar jouw specifieke behoeften. Ook is het wegwerken van kabels niet nodig en kunnen deze niet worden doorgeknipt bij een inbraak. Daarnaast is deelschakeling (domotica) mogelijk met de alarmsystemen van Beveiligd Nederland. 

Onze draadloze alarmsystemen zijn betrouwbaar en robuust, waardoor ze bestand zijn tegen stroomuitval of sabotagepogingen, omdat ze niet afhankelijk zijn van het elektriciteitsnet en de telefoonlijn. Daarnaast zijn ze ook makkelijk uit te breiden met extra componenten.

Mocht je een bedraad alarmsysteem willen, dan is dit uiteraard ook mogelijk!

Monteur Beveiligd Nederland installatie alarmsysteem

Gratis adviesgesprek

Wij bieden gratis adviesgesprekken aan huis aan om jouw specifieke wensen en behoeften te bespreken. Tijdens deze persoonlijke ontmoeting nemen wij de tijd om de situatie te bespreken en samen te bepalen welke beveiligingsoplossing het beste past bij jouw behoeften.

Of het nu gaat om huisbeveiliging, bedrijfsbeveiliging of andere specifieke vereisten, ons team van experts staat klaar om jou te begeleiden naar de meest geschikte oplossing. Neem gerust contact met ons op om een adviesgesprek in te plannen, zodat we samen kunnen werken aan een beveiligingsoplossing die perfect aansluit bij jouw situatie.

Neem voor het inplannen van een adviesgesprek contact met ons op.

Alarmsysteem met camera's combineren

Het combineren van een camera met een alarmsysteem vormt een krachtige beveiliging. Een alarmsysteem waarschuwt je wanneer er iets misgaat, terwijl een camerasysteem letterlijk laat zien wat er gebeurt. Door ze te combineren, heb je niet alleen een snelle waarschuwing, maar ook visueel bewijs. Het schrikt potentiële indringers af, helpt de politie bij het identificeren van daders en geeft je gemoedsrust, waardoor je met een gerust hart je huis verlaat. Ons Comfort2 alarmsysteem is te combineren met onze beveiligingscamera’s.

Installatie

Binnen ongeveer drie weken zal het beveiligingssysteem worden geïnstalleerd door onze deskundige monteurs, die allen in het bezit zijn van een MBV/TBV diploma, wat garant staat voor hun expertise op het gebied van beveiligingstechnologie.

Na de installatie en het uitvoeren van uitgebreide tests, zullen onze deskundige monteurs zich ook richten op het instellen van de bijbehorende app. Hiervoor zullen ze de tijd nemen om uitleg te geven over het gebruik van de app, zodat je vol vertrouwen en optimaal kunt profiteren van het beveiligingssysteem.

Uitbreiden met extra componenten

Het is mogelijk om naast de componenten die in het basispakket zitten, extra componenten toe te voegen aan het alarmsysteem. Het toevoegen van extra onderdelen aan je alarmsysteem is slim omdat het je beveiliging verbetert en aanpast aan jouw specifieke behoeften. Door contact met ons op te nemen, kunnen we samen bekijken welke extra’s je kunt toevoegen om ervoor te zorgen dat jouw beveiliging helemaal past bij wat jij belangrijk vindt. Op de productpagina’s kan je zien welke componenten wij aanbieden.

Uitbreiden met extra componenten

Een alarmsysteem kan aangesloten worden bij onze meldkamer. Zij behandelen elke melding serieus en zorgen voor een snelle en adequate afhandeling. Afhankelijk van het type melding nemen zij contact op met de juiste persoon, bewakingsbedrijf of overheidsinstantie zoals jij van tevoren hebt aangegeven.

Meestgestelde vragen over alarmsystemen

De basispakketten zijn zowel te huur als te koop.

Ook is het mogelijk om extra componenten af te nemen. Neem hiervoor contact op met de verkoopafdeling.

• Basispakket Compact huur 60 maanden: €26,95 (excl. eenmalige installatiekosten van €249,00).
• Basispakket Compact koopcontract: €899,99 (excl. eenmalige installatiekosten van €249,00).
• Basispakket Comfort2 huur 60 maanden: €44,95 (excl. eenmalige installatiekosten van €249,00).
• Basispakket Comfort2 koopcontract: €999,99 (excl. eenmalige installatiekosten van €249,00).

De deskundige monteurs van Beveiligd Nederland die in bezit zijn van een MBV/TBV diploma. Zij installeren het beveiligingssysteem deskundig. Nadat het alarmsysteem getest is, nemen zij de bijbehorende app met je door.

Wij bieden een vrijblijvend adviesgesprek aan huis aan. Zo inventariseren wij de behoefte en kijken we samen wat het beste bij jouw situatie past. 

Neem hiervoor contact met ons op via ons algemene nummer 085 33 00 25 of via [email protected]

Bij een koopcontract is het alarmsysteem direct van jou en kan er desgewenst een onderhoudscontract worden afgesloten waarmee je tot maximaal 5 jaar garantie ontvangt. Ook kan je voor een doormelding een meldkamer abonnement afsluiten. Dit is niet inbegrepen.

Ja dit is mogelijk, wanneer je verhuist zijn er drie opties:

Optie 1: Het alarmsysteem meenemen naar de nieuwe locatie. Wij zorgen voor de demontage en montage op de nieuwe locatie.

Optie 2: Het alarmsysteem laten hangen en je betaalt de afkoopsom looptijd van het contract.

Optie 3: De nieuwe bewoner neemt het alarmsysteem over.

Neem voor alle drie de opties contact met ons op via ons algemene nummer 0853030025 of via [email protected] 

 • 1x Centrale/ LCD codepaneel / sirene met 4G
 • 2x Bewegingsmelder
 • 2x Mini magneetcontact
 • 1x Brandmelder met bewegingsmelder
 • Afstandsbediening
 • 1x Centrale met LAN en 4G
 • 1x LCD Codepaneel
 • 2x Bewegingsmelder
 • 2x Mini magneetcontact
 • 1x Brandmelder met bewegingsmelder
 • 1x Afstandsbediening
 • 2x Keytag

Het Compact alarmsysteem staat in verbinding door middel van een simkaart. Daarnaast bestaat de centrale uit een codepaneel en sirene in 1 apparaat (3-in-1). Bij het Comfort2 alarmsysteem zijn centrale en codepaneel los van elkaar. Het Comfort2 alarmsysteem staat in verbinding met een LAN verbinding en simkaart.

Beste beveiligingsbedrijf

Klantbelevingen

Ontdek de klantbeleving door de ogen van Janice Blok!

Deze video belicht de ervaringen van Janice Blok als klant bij Beveiligd Nederland, waarbij we onze toewijding aan uitstekende service en klantgerichtheid laten zien. Janice Blok deelt haar oprechte indrukken over de producten en diensten van Beveiligd Nederland, evenals de manier waarop we met haar hebben gecommuniceerd.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem van Beveiligd Nederland?

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.