Rotterdam, Eindhoven & Maastricht

Comfort camerasysteem: Zoals het hoort!

Comfort camerasysteem eerste keus van BVN

Het Comfort camerasysteem heeft schrikbarend veel kleur! Zowel overdag als in de avond kleurenbeeld! Met ingebouwde LED verlichting en microfoon!

Comfort, zoals het hoort

Het beeld overdags

Super scherp beeld, zoals het hoort

Zoals je ziet super scherp beeld, zoals het hoort. Comfort heeft ook in de nacht kleurenbeeld. Het camerasysteem is uitgerust met ingebouwde led verlichting en een ingebouwde microfoon! 

Het beeld in de nacht

Altijd zicht met LED verlichting

Wow! Ja, dit moeten we je even uitleggen. Zelfs midden in een bos, geen verlichting aanwezig en dan nog deze camerabeelden? Nou, dit zijn niet de beelden die we bij Opsporing Verzocht te zien krijgen. Doordat deze camera’s voorzien zijn van een led lampje is het net alsof deze tuin alsnog verlicht wordt middels een buitenlamp.

Comfort, zoals het hoort

De recorder wordt standaard geleverd met 1TB aan opslag.

1 of 2
Camerasystemen

De twee Comfort camera’s zijn voorzien van kleurenbeeld, ook s’nachts. Ook zijn ze voorzien van LED verlichting en audio. 

2 of 2
dmss app

Monitor jouw voordeur of ingang met de handige beveiligingscamera app

Onze beveiligingscamera’s worden standaard geleverd met een handige beveiligingscamera app. Met de app is het mogelijk om jouw beveiligingscamera’s te beheren. Kijk naar live beelden mee via de beveiligingscamera app, kijk beelden terug en ontvang push meldingen.

Logo voor F1 tech

Gebruikersvriendelijk

Ontvang Push meldingen

Kijk beelden terug of kijk live mee

Beheer jouw beveiligingscamera’s

Preventiebord

Maak kenbaar dat je bent beveiligd!

Beveiligd Nederland biedt preventieborden aan voor zowel particulieren als bedrijven. Met dit preventiebord maak je duidelijk kenbaar dat jouw woning of kantoor is voorzien van een beveiligingssysteemWanneer je klant wordt van Beveiligd Nederland is dit preventiebord kosteloos telefonisch of per mail aan te vragen.

Preventiebord aluminium
Preventiebord beveiligingssyteem

Welke optie wordt het?

Een kleine aanbetaling en vervolgens het laagste maandelijkse bedrag betalen, direct maandelijks betalen of toch liever direct kopen?

Optie A

Eenmalig € 599,00 inclusief installatie
19
95
Per maand
 • 2x Camera
 • Microfoon
 • 1x Recorder
 • Fulltime support
 • Onderhoud

Optie B

Eenmalig € 299,00 installatiekosten
26
95
Per maand
 • 2x Camera
 • Microfoon
 • 1x Recorder
 • Fulltime support
 • Onderhoud
POPULAIR

Optie C

Directe koop en inclusief installatie
1698
95
Eenmalig
 • 2x Camera
 • Microfoon
 • 1x Recorder
 • Fulltime support
 • Onderhoud

Toch nog even camerasystemen vergelijken...

Basic overdags

Comfort overdags

DeLuxe overdags

Basic in de avond

Comfort in de avond

DeLuxe in de avond

Comfort camerasysteem kopen om inbrekers buiten te houden

Het Comfort camerasysteem is het meest gevraagde camerasysteem uit ons huidige camera-assortiment.
Het onderscheidt zich door een perfecte balans te bieden tussen het eenvoudigere Basic camerasysteem en het iets geavanceerdere DeLuxe camerasysteem.

Uitstekende kwaliteit camerabeelden
Een van de belangrijkste voordelen van het Comfort camerasysteem is de uitstekende beeldkwaliteit. Het levert scherpe kleurenbeelden die zelfs ‘s nachts indrukwekkend blijven dankzij de ingebouwde ledverlichting. Met dit camerasysteem krijg je levendige en gedetailleerde beelden, zodat je geen belangrijke details hoeft te missen. Het wordt hoog gewaardeerd vanwege de uitzonderlijke prijs-kwaliteitsverhouding die het biedt.

Terugkijken van camerabeelden
Een ander handig kenmerk van het Comfort camerasysteem is de mogelijkheid om camerabeelden live te bekijken en opgenomen beelden terug te kijken. Met behulp van een gebruiksvriendelijke app kun je eenvoudig toegang krijgen tot je camera’s en op elk gewenst moment de beelden bekijken. De recorder slaat de beelden meerdere weken op, waardoor je de gearchiveerde beelden kunt raadplegen wanneer dat nodig is. Dit maakt het camerasysteem zeer nuttig als bewijsmateriaal voor de politie in geval van een incident, zoals een inbraak.

Garantie op het camerasysteem 
Om klanten maximale gemoedsrust te bieden, installeren wij het volledige Comfort camerasysteem voor jou. Bovendien geven we een 5 jaar garantie op de installatie van het gehele camerasysteem. Je kunt er dus op vertrouwen dat het Comfort camerasysteem naar behoren wordt geïnstalleerd en goed ondersteund wordt.

Vooraf bekijken van camerabeelden
Als je geïnteresseerd bent in het bekijken van voorbeeld beelden van het Comfort camerasysteem, nodigen we je graag uit om onze website te bezoeken. Daar kun je enkele voorbeeld opnames bekijken. Als je liever persoonlijk de beeldkwaliteit en functionaliteit van het Comfort camerasysteem wilt ervaren, ben je ook van harte welkom in onze fysieke winkel. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je een gedetailleerde demonstratie van het Comfort camerasysteem te geven, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Wacht niet tot het te laat is, voorkom een inbraak met een camerasysteem van Beveiligd Nederland

Voorkomen is beter dan genezen, toch? 

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.