Rotterdam, Eindhoven & Maastricht

Wij zijn VEB erkend

Veiligheid via de vakman

Ons bedrijf zet zich volledig in om de veiligheid van onze klanten te waarborgen, omdat we geloven dat ze dat verdienen. Daarom zijn we er trots op dat we erkend zijn door de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB). Deze erkenning getuigt van onze inzet voor kwaliteit en professionaliteit in de beveiligingssector.

U bent bij ons aan het juiste adres!

VEB certificering

Met een VEB certificering weet u dat het goed zit

Kies voor een betrouwbaar beveiligingsbedrijf. In Nederland kan iedereen een beveiligingsbedrijf beginnen zonder overheidscontrole. Bij Beveiligd Nederland ben je aan het juiste adres. We zijn VEB-erkend en voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Vertrouw op onze expertise en erkenning voor hoogwaardige beveiligingsoplossingen die jouw veiligheid waarborgen. Kies voor Beveiligd Nederland en maak veiligheid onze prioriteit.

U bent bij ons aan het juiste adres!

Ons ledennummer is: 19064

Wat houdt VEB in?

Wij geven graag antwoord!

Er zijn talrijke aanbieders die diverse diensten aanbieden, zoals het installeren van beveiligingssystemen, het opvolgen van alarmen en het bewaken van eigendommen. Maar hoe weet je zeker dat je het juiste beveiligingsadvies ontvangt en dat het beveiligingsbedrijf de juiste kwaliteit en service levert? Met een VEB-certificering weet je dat je op de juiste plek bent.

Een Programma van Eisen (PvE) is een vragenlijst of document waarin op basis van jouw gegevens de vereiste beveiligingsklasse wordt vastgesteld. Dit gebeurt volgens de standaardvereisten van de VRKI.

Onze gecertificeerde monteurs zullen bepalen hoe jouw risico beveiligd moet worden volgens de VRKI-richtlijnen en ze zullen je laten zien hoe ze dat willen realiseren. Het advies van jouw installateur is dus vakbekwaam.

Dit is de vroegere term voor een VEB opleveringsbewijs. Een VEB opleverbewijs kan worden afgegeven wanneer er een installatie is aangelegd waarbij de uitgevoerde beveiligingsmaatregelen afwijken van de VRKI-richtlijnen. De vereiste beveiligingsklasse is wel vastgesteld, maar niet volledig gevolgd. In bepaalde situaties is het niet noodzakelijk om de VRKI-richtlijnen te volgen, en verzekeraars kunnen ook afwijken van de VRKI.
Het opleverbewijs vermeldt duidelijk welke beveiligingsmaatregelen zijn uitgevoerd.

Het verschil ligt in het feit dat bij een beveiligingscertificaat alle beveiligingsmaatregelen overeenkomen met de vastgestelde risicoklasse volgens de VRKI. Bij een opleveringsbewijs is dat niet het geval. Als bijvoorbeeld de verzekering akkoord gaat met alleen een opleveringsbewijs, dien je alleen rekening te houden met een van de beveiligingsmaatregelen. Uiteindelijk moet er dan een opleveringsbewijs worden opgesteld, dat betrekking heeft op bijvoorbeeld het bouwkundige aspect (zoals sloten, enz.) of een alarmsysteem. Vaak vindt een verzekeraar een borg opleverbewijs voldoende in vergelijking met een borg certificaat.

Wacht niet tot het te laat is!

Voorkom een inbraak met de producten van Beveiligd Nederland

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.