Rotterdam, Eindhoven & Maastricht

All-in onderhoud en service voor jouw alarm- of camerasysteem

All-in onderhoud en service

Goed onderhoud is cruciaal

Betrouwbaarheid

Regelmatig onderhoud verzekert de betrouwbaarheid van het systeem. Hierdoor functioneert het systeem ten alle tijden naar behoren.

Verzekering

Sommige verzekeraars kunnen regelmatig onderhoud van beveiligingssystemen eisen als voorwaarde voor dekking.

Langere levensduur

Door regelmatig onderhoud te plegen, kunnen slijtage en veroudering van de apparatuur worden verminderd.

Installatiemonteur Beveiligd Nederland

All-in onderhoud en service bij een camera- of alarmsysteem

Tal van voordelen

Met ons all-in onderhoud- en service contract voor jouw alarm- of camerasysteem, bieden wij je een complete en zorgeloze oplossing van jouw beveiligingssysteem.

Zo rekenen wij geen voorrijkosten van €90,- en geen arbeidskosten van €20,- per kwartier. Bovendien zijn er geen verborgen extra kosten, zoals voor het vervangen van batterijen.

Wij streven ernaar om je volledige gemoedsrust te bieden, daarom hebben we een 24/7 telefonische supportdesk die zelfs op zon- en feestdagen bereikbaar is. Wat ons echt onderscheidt, is dat we tijdens de looptijd van het contract geen prijsverhogingen doorvoeren. Veel andere aanbieders doen dit wel.

Bovendien geven we 5 jaar garantie op het camera- of alarmsysteem, in plaats van de standaard 1 jaar fabrieksgarantie. Met ons all-in pakket kan je vertrouwen op betrouwbare en uitgebreide ondersteuning voor het beveiligingssysteem, zonder verrassingen of extra kosten.

Wat doen wij tijdens het onderhoud?

Wij houden jouw beveiligingssysteem in topconditie!

Waarom is onderhoud belangrijk?

Bescherming in topconditie

Onderhoud is van cruciaal belang voor een beveiligingssysteem om ervoor te zorgen dat het te allen tijde goed blijft functioneren. Regelmatig onderhoud zorgt voor betrouwbaarheid van het systeem.

Dit garandeert dat alle componenten, zoals bewegingsmelders, magneetcontacten en camera’s goed werken en geactiveerd worden bij eventuele noodsituaties of verdachte activiteiten. Bovendien zorgt onderhoud ervoor dat mogelijke problemen of storingen tijdig worden geïdentificeerd en verholpen, waardoor de kans op onverwachte uitval wordt geminimaliseerd.

Door preventief onderhoud uit te voeren, kan slijtage en veroudering van de apparatuur worden verminderd, wat de levensduur van het systeem verlengt en de kans op vervanging vermindert.

Kortom, onderhoud biedt gemoedsrust door ervoor te zorgen dat het beveiligingssysteem altijd klaar is om je eigendommen en veiligheid te beschermen.

Installatie villa monteur Beveiligd Nederland

Waarom Beveiligd Nederland?

Het prijskaartje van zorgeloosheid

Altijd een slimme uitgave

Bij de aanschaf van een beveiligingssysteem met een leasecontract bij Beveiligd Nederland, is het all-in onderhoud en servicepakket standaard inbegrepen.

Dit betekent dat je geen extra kosten hoeft te betalen voor het onderhoud en de service van het beveiligingssysteem gedurende de looptijd van het contract.

Als je ervoor kiest om een beveiligingssysteem bij ons te kopen, dient het all-in onderhoud en servicecontract apart te worden afgesloten. Vanaf €10,00 per maand kan je dit contract afsluiten. Deze prijs is voor een basispakket. Mocht je veel extra componenten hebben, zullen de kosten wat hoger uitvallen.

Dit contract biedt je volledige gemoedsrust, wetende dat het beveiligingssysteem regelmatig wordt onderhouden. Daarnaast profiteer je van snelle service bij eventuele problemen of storingen.

Installatiemonteur Beveiligd Nederland

Dit zeggen onze klanten op Google:

Beveiligd Nederland
4.9
Gebaseerd op 273 beoordelingen
powered by Google
rosa wooninckrosa wooninck
14:08 27 Mar 23
Wij zijn super tevreden over de service dat Beveiligd Nederland verleend heeft. Beveiligd Nederland is altijd goed, en vriendelijk. De monteur Patrik Veenstra was ook deskundig en behulpzaam en geduldig met het uitleggen over hoe de APP op de tablet werkt over Hybride video deurbel. Speciaal voor mijn echtgenoot. Veel succes.
Peter de RuijterPeter de Ruijter
14:19 18 Jan 23
Zoals jaarlijks naar tevredenheid uitgevoerde controle op de beveiligingsapparatuur, is ook dit keer weer alles vlot en soepel verlopen. Even kort gesprek met enkele adviezen voor de toekomst en weer vertrokken naar zijn volgend adres. Prima dus.
Tom Van der WekenTom Van der Weken
08:55 13 Dec 22
Wij hebben nu meer dan een jaar het alarmsysteem De Luxe en zijn hier uitermate tevreden over! Alsook van de service bij dit bedrijf, kundigheid en vriendelijkheid monteurs! Gisteren is het onderhoud uitgevoerd, alsook zeer tevreden over! Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden!
ChristopherChristopher
08:47 24 Nov 22
Hele goede service + snel! Wij hebben reeds een nieuw alarmsysteem door Beveiligd Nederland erin moeten zetten zodat ons bedrijfspand helemaal beveiligd is. En ze hebben het top gedaan! Binnen een dag de offerte gekregen, geaccepteerd en binnen een week was het moderne alarmsysteem geïnstalleerd. Zeker een aanrader! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
js_loader

Meestgestelde vragen

Over ons all-in onderhoud en service contract

Ja, onderhoud aan een camera- of alarmsysteem is volgens de wet verplicht. 

Dit is afhankelijk van het soort beveiligingssysteem. Meestal is dit eens per jaar of 1,5 jaar.

Regelmatig onderhoud van een alarm- of camerasysteem zorgt ervoor dat het betrouwbaar blijft werken, wat essentieel is voor het beschermen van je huis, bedrijf of eigendommen tegen indringers of andere bedreigingen.

Door preventief onderhoud kunnen potentiële problemen tijdig worden opgemerkt en verholpen, waardoor de kans op storingen wordt verminderd en het systeem optimaal blijft functioneren. Dit verlengt ook de levensduur van het beveiligingssysteem en zorgt ervoor dat het maximale prestaties blijft leveren, waardoor je gemoedsrust hebt dat de beveiliging te allen tijde effectief is.

Het onderhoud wordt uitgevoerd door onze eigen deskundige monteurs. Gemiddeld duurt het onderhoud een uur.

Mocht het tijd zijn om het onderhoud uit te voeren, nemen wij telefonisch contact met je op.

Het is ook mogelijk om zelf een afspraak te maken. Hiervoor kan je naar ons bellen via het keuzemenu ‘Planning’.

Dit verschilt erg per storing. Wij doen er alles aan om storingen of andere problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Zodra de storing is verholpen, zullen wij een grondige controle uitvoeren om te kijken of alles weer naar behoren werkt. 

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Dit kan door naar ons te bellen: 085 303 0025
In het keuzemenu kan je kiezen voor ‘Support’.

Bij een leasecontract zit het all-in onderhoud en service standaard ingebrepen. De leasecontracten hebben een looptijd van 60 maanden (5 jaar), zo heeft het all-in en onderhoudscontract ook standaard een looptijd van 60 maanden.

Wanneer je een beveiligingssysteem koopt, dient het all-in onderhoud en servicecontract apart te worden afgesloten. De beschikbare looptijden van dit contract zijn 24, 36 of 60 maanden.

Wist je dat... Beveiligd Nederland

Heb je nog vragen?

Hoofdkantoor Beveiligd Nederland
Hendersonplaats 1
3068 JM Rotterdam

Wacht niet tot het te laat is, voorkom een inbraak met een beveiligingssysteem van Beveiligd Nederland

Voorkomen is beter dan genezen, toch? 

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.