Rotterdam, Eindhoven & Maastricht

Bedrijfsbeveiliging

Altijd veilig. Tijdens en na werktijd met beveiliging voor bedrijven.

Of u nu op de werkvloer bent, op zakenreis, of juist lekker in de avond thuis op de bank na een dag hard werken. Het is een geruststellende gedachte dat er iemand op uw eigendommen of personeel let.

Én mocht er toch iets gebeuren dan gaan alle alarmbellen letterlijk af

Alarmsysteem

DeLuxe Pro is ons zakelijke alarmsysteem

Met een Alarmsysteem van Beveiligd Nederland heeft u de ultieme oplossing in huis om uzelf en werknemers te beschermen tegen o.a. inbraak en bijvoorbeeld een overval. Ruim 7.500 actieve klanten maken dagelijks gebruik van onze systemen en onze meldkamer. Bent u op zoek naar een bedrijf dat met u mee denkt? Dan bent u bij Beveiligd Nederland op het juiste adres.

Asset alarmsystemen 2023
Camerasystemen zakelijk

Camerasystemen

DeLuxe Pro wordt het meest gekozen!

Met onze camerasystemen ziet u, ongeacht waar u bent, altijd wat er gebeurt in uw winkel of bedrijfspand. Met de app krijgt u gemakkelijk meldingen binnen op uw smartphone mocht er iets gebeuren. Een veilige gedachte.

Intercom systeem

Voorzien van een HD camera

Dit luxe intercom systeem is voorzien van zowel een scherm voor binnen als een video deurbel. Door de HD camera kunt u altijd zien wie er voor uw deur staat, ook als het bedrijf nog gesloten is. Als de bewegingssensor beweging voor de deur detecteert kunt u doormiddel van de App op de hoogte worden gesteld.

intercom systeem asset 2023
Track en trace 2023

Track & Trace

24/7 staan de centralisten voor jou klaar

Onze oplossing is het ideale track and trace systeem.
Het systeem is zeer compact en daarnaast zeer eenvoudig te plaatsen. Door gebruik te maken van de Web Zelf Service kunt u overal en altijd uw wagen of wagenpark beheren.
Bij diefstal van uw auto kunt u via het systeem precies zien waar uw wagen zich bevindt.

Overvalskit

Voor extra veiligheid

Met de overvalskit weet u altijd op tijd de meldkamer of  waarschuw adres te bereiken tijdens een inbraak of wanneer u in een noodsituatie zit. Via de camera kan de meldkamer of het waarschuw adres verifiëren of er daadwerkelijk iets aan de hand is.

overvalskit asset 2023
Preventiebord aluminium
Preventiebord beveiligingssyteem

Preventiebord

Maak kenbaar dat u bent beveiligd!

Beveiligd Nederland biedt preventieborden aan voor zowel particulieren als bedrijven. Met dit preventiebord maak je duidelijk kenbaar dat jouw woning of kantoor is voorzien van een beveiligingssysteem. Wanneer je klant wordt van Beveiligd Nederland is dit preventiebord kosteloos telefonisch of per mail aan te vragen.

Het belang van bedrijfsbeveiliging

Investeer in een betrouwbaar bedrijfsbeveiligingssysteem

Het is van essentieel belang om te investeren in een betrouwbaar beveiligingssysteem voor uw bedrijf. In onze moderne wereld, waarin criminaliteit toeneemt en inbrekers steeds slimmer worden, is bedrijfsbeveiliging van vitaal belang. Beveiligingssystemen bieden talloze voordelen, zoals het voorkomen van inbraken, real-time monitoring, bescherming van waardevolle bedrijfsmiddelen en ondersteuning bij noodsituaties. Door te investeren in een betrouwbaar bedrijfsbeveiligingssysteem investeert u in de veiligheid en gemoedsrust van uzelf, uw medewerkers en uw bedrijf.

Bedrijfsbeveiliging bvn

Laat ook uw bedrijf beveiligen door Beveiligd Nederland

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat u als (kleine of grote) ondernemer nodig heeft. Daarom stellen wij u van te voren een paar korte vragen zodat wij u kunnen voorzien van het perfecte beveiligingspakket tegen een scherpe prijs.

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.