Rotterdam, Eindhoven & Maastricht

Jandino Asporaat

Jandino en Marcel kiezen voor een alarmsysteem van Beveiligd Nederland
 

Een musicalster en een cabaretier starten samen een kledingwinkel. Hoe dan? Dat zit zo: Marcel en Jandino zijn samen opgegroeid in Rotterdam. “We kennen elkaar al bijna ons hele leven: sinds ons dertiende zijn we vrienden”, vertelt Marcel. “Op weg naar school fantaseerden we erover dat we in de entertainment gingen werken en daarna een eigen kledingmerk of winkel zouden beginnen.” Maar niemand die de twee geloofde. “Iedereen zei altijd: dat gaat je niet lukken, joh. Maar inmiddels is het toch maar mooi gebeurd: Dino heeft een succesvol theaterproductiebedrijf en ik heb 10 jaar lang in musicals als The Lion King, Hairspray en Sister Act gespeeld.”

Pop-upstore

Maar na 10 jaar was Marcel toe aan iets anders en Jandino had ook zin om eindelijk die kledingwinkel-droom waar te maken. “Dus besloten we 3 jaar geleden een pop-up store te starten in Delft, de stad waar ik nu al jaren woon. Dat werd een enorm succes. Toen dachten we: dit moeten we doen.”

Mix

Hoewel ze allebei uit Rotterdam komen, hebben de mannen  niet voor niets gekozen voor Delft. “In Rotterdam heb je heel veel boetiekjes als deze, met minimalistische kleding in een mix van goedkoop en duur. In Delft was die er nog niet en uit de populariteit van de pop-up store bleek dat die vraag er wel is.”

In de boetiek kan je terecht voor een T-shirt van 25 euro, maar er hangen ook jassen van 800 euro. “We hebben bewust gekozen voor de mix van goedkoop en duur. Wij moesten vroeger altijd al zelf werken voor onze kleding. We waren er dus altijd mee bezig hoe we zonder veel geld er wel leuk uit konden zien. Dat doen we nog steeds, maar nu combineren we een broek van Zara met merkschoenen.”

Dat moet natuurlijk goed beveiligd worden…

Dat klopt inderdaad! Uiteraard kun je tegenwoordig op veel plaatsen een alarmsysteem kopen of bestellen, maar wij kwamen er al snel achter dat bij professioneel beveiligen iets meer komt kijken dan een bewegingsmelder zelf ophangen en klaar. Als je dan op zoek gaat op het internet kom je veel aanbieders tegen. Na contact opgenomen te hebben met Beveiligd Nederland zijn de heren bij ons op bezoek geweest en hebben ons uitstekend geholpen. Zo hebben zij het volledige alarmsysteem vernieuwd, zijn er beveiligingscomponenten toegevoegd en hebben we nu een koppeling met een bemande meldkamer. Een fijne gedachte dat wanneer het alarm af gaat dat we binnen 20 sec. worden gebeld om deze melding door te geven aan ons en eventueel hulpdiensten aan te sturen. 

 

Deel dit bericht

Meer leuk nieuws om te lezen...

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.