Rotterdam, Eindhoven & Maastricht

Iets terug geven

Dat doen wij graag!

Wij hechten veel waarde aan het ondersteunen van goede doelen, en daarom hebben we besloten om bij elke nieuwe klant een eenmalige donatie te doen.

Goede doelen

Wij doneren aan drie goede doelen die ons aan het hart gaan

Als onderdeel van onze inzet voor het creëren van een Beveiligd Nederland, hechten we ook veel waarde aan het leveren van een bijdrage aan de samenleving. Dit realiseren we door een aantal goede doelen te ondersteunen. We hebben deze doelen zorgvuldig geselecteerd op basis van hun missie en omdat we van mening zijn dat ze extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Goede doelen Beveiligd Nederland
Goededoelen header Beveiligd Nederland

Wat kunt u doen?

Help ons een steentje bij te dragen aan de maatschappij!

Als klant bij ons draagt u al aanzienlijk bij aan ons initiatief. Dankzij uw steun kunnen we regelmatig uitstapjes, uitjes en feestjes organiseren voor ouderen. We nodigen u ook van harte uit om zelf deel te nemen aan deze activiteiten door uzelf aan te melden. Bovendien, wanneer u ervoor kiest om een Bvn-er te worden, zullen wij namens u een eenmalige donatie doen aan de stichtingen Goodwill, Nationaal Ouderenfonds en het Ronald McDonald Kinderfonds.

Ouderenfonds

Nationaal ouderenfonds

Het Nationaal Ouderenfonds zet zich actief in voor ouderen in Nederland. Ze geloven in de waarde van samen ouder worden en het omarmen van de verschillende aspecten van het ouder zijn. Het fonds stimuleert ouderen om bewust sociaal actief te blijven, waardoor ze in verbinding blijven met anderen en een betekenisvolle rol kunnen vervullen. Daarnaast fungeert het fonds als een bron van inspiratie voor de maatschappij, met als doel het bevorderen van een samenleving die vriendelijk is voor mensen van alle leeftijden.

Ouderenfonds Beveiligd Nederland
Kinderfonds-logo- Beveiligd Nederland

Kinderfonds

Ronald McDonald Kinderfonds

Al meer dan 35 jaar zet het Ronald McDonald Kinderfonds zich in om zieke kinderen en hun families dicht bij elkaar te brengen. Het is namelijk bewezen dat zieke kinderen zich beter voelen wanneer ze in de buurt zijn van hun ouders, broertjes en zusjes. Daarnaast helpt het bieden van een rustplek in de buurt van hun zieke kind ouders om de zorg beter vol te houden.

Het fonds heeft elf Huizen waar ouders, broertjes en zusjes kunnen verblijven op loopafstand van het ziekenhuis. In deze huizen kunnen ze samen zijn en elkaar ondersteunen tijdens de moeilijke periode van ziekte. Daarnaast zijn er twaalf Huiskamers die zich bevinden in ziekenhuizen zelf, waar families in een huiselijke sfeer even kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen. Bovendien biedt het fonds drie vakantiehuizen waar gezinnen met een zorgintensief kind de mogelijkheid hebben om nieuwe energie op te doen en samen quality time door te brengen.

Goodwill

Stichting Goodwill

Sinds 1992 is Goodwill een betrokken partner voor Medisch Kinderdagverblijven (MKD’s) in Nederland. Sinds 2020 hebben ze hun betrokkenheid uitgebreid naar zorglocaties voor mensen met dementie. Met grote toewijding creëren ze zelf kleurplaten, spelletjes en puzzels, speciaal ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van de gebruikers. De inhoud van deze materialen wordt regelmatig geëvalueerd in samenwerking met de begeleiders. Goodwill ontvangt veel waardering van diverse locaties en hun sponsoren uit het bedrijfsleven voor hun inspanningen.

Goede doelen Beveiligd Nederland

Waarom kiezen voor Beveiligd Nederland?

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.