Rotterdam, Eindhoven & Maastricht

Camerasysteem Comfort wordt het meest gekozen!

Comfort camerasysteem met sticker nieuw2

Welk van onze camerasystemen je ook kiest, het zijn altijd super scherpe beelden.

Welk camerasysteem past het best bij jou?

Camerasysteem Basic €16,95 p.m

Kies uit Dome of bullet

Basic zwart nieuw 2023 1 1 scaled

Camerasysteem Comfort €26,95 p.m

Kies uit Dome of bullet

Comfort zwart nieuw 2023Scaled

Camerasysteem DeLuxe €32,95 p.m

PTZ camerasysteem

DeLuxe camerasysteem

Direct kopen is uiteraard ook mogelijk

Basic €1.527,00

Dome of bullet camerasysteem

Basic zwart nieuw 2023 1 1 scaled

Comfort €1.698,95

Dome of bullet camerasysteem

Comfort zwart nieuw 2023Scaled

DeLuxe €1.898,95

PTZ camerasysteem

DeLuxe camerasysteem

Camerasystemen voor iedere woning

Tegenwoordig zijn camerasystemen een steeds vaker voorkomend beveiligingssysteem is voor woning. Voorheen waren deze camerasystemen vaak in winkelpanden te vinden, echter zien wij tegenwoordig ook steeds vaker een camerasysteem bij de mensen thuis.
Echter zijn er veel verschillende camerasystemen; voor zakelijk gebruik, woonomgeving, een camerasysteem welke bestuurbaar is, met kleurenbeeld in de nacht en met ingebouwde microfoon.

Kortom: er zijn dus veel opties. Wanneer er zich een noodgeval voordoet of een inbraak heeft plaatsgevonden, komt men achter de noodzaak voor het zorgen voor goede en herkenbare beelden. Hiervoor ben je bij ons, bij Beveiligd Nederland aan het juiste adres, want met onze camerasystemen ben je goed beveiligd in geval van zo’n noodsituatie. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, bijvoorbeeld als je niet thuis bent? Dan heb je duidelijke en haarscherpe beelden van de gebeurtenis! Zo wordt de pakkans van de criminelen vergroot en heb je direct bewijs om aan de politie en de verzekering te overhandigen.

Camerasystemen in drie uitvoeringen

Wij van Beveiligd Nederland hebben verschillende camerasystemen in ons assortiment opgenomen, van binnen camera’s tot buitencamera’s, van POC camera’s tot POE camera’s en van Wifi camera’s tot intercomsystemen, allemaal te voorzien van een netwerk recorder of minimaal een SD-kaart, zodat de beelden altijd veilig opgeslagen worden. Gebruik het systeem met de app of met een monitor om te zien wat er zich nu in en rondom de woning of het pand afspeelt, of zich heeft afgespeeld in het nabije verleden en daarnaast om eventuele push meldingen te krijgen als bijvoorbeeld iemand je erf betreedt. Naast dat het systeem thuis een veilig gevoel creëert, denken inbrekers wel twee keer na voordat zij een erf met cameratoezicht betreden. Dit geeft direct een gerust gevoel, het beschermt zowel je dierbaren als je dierbare spullen. Dat wil je toch ook?

Een goede beveiliging met een camerasysteem thuis

De beste beveiligingscamera’s van Beveiligd Nederland zorgen ervoor dat een terrein of gebouw op de juiste manier wordt beveiligd, idealiter gecombineerd met een alarmsysteem van Beveiligd Nederland. Bij Beveiligd Nederland heb je de mogelijkheid om goedkope beveiligingscamera’s en alarmsystemen te bestellen en te kopen. Afhankelijk van het type gebouw of terrein dat je wilt voorzien van een camera, heb je de keuze uit verschillende soorten. Wil je de camera bijvoorbeeld koppelen aan het internet zodat je de beelden overal terug kan zien?

Als je zoveel mogelijk details vast wilt leggen dan is een HD camera weer aan te raden. Daarnaast kan je ook gaan voor Basic camera’s. Deze zijn niet voorzien van kleurenbeelden in de nacht, maar bieden ‘s nachts zwart/wit beelden door middel van de infraroodsensor. Daarentegen zijn deze camera’s wel heel scherp geprijsd! Zorg ook voor een goede beveiliging en bestel je beveiligingscamera’s gemakkelijk en snel! Je kunt bij ons ook terecht voor alarmsystemen!

De camerasystemen voor thuis

De beveiligingscamera’s die je bij Beveiligd Nederland kunt kopen zijn gemaakt van de beste materialen. Hierdoor zijn ze duurzaam en voorzien ze jou van de juiste beveiliging. Verbeter de beveiliging door de beveiligingscamera’s te bestellen in combinatie met een alarmsysteem van Beveiligd Nederland. Deze alarmsystemen zorgen ervoor dat er een geluid klinkt zodra een deur of raam wordt geopend. De beveiligingscamera’s die je bij Beveiligd Nederland kan kopen hebben niet alleen een afschrikkende werking, maar bieden goede beveiliging door uitstekende camerabeelden te leveren en goede opvolging door middel van pushberichten op je telefoon!

Bekijk de camera systemen van Beveiligd Nederland

Je hebt de mogelijkheid om de beveiligingscamera’s online te bestellen, of langs te komen bij onze winkels. Het kan natuurlijk ook zijn dat je nog enkele vragen hebt over de camera’s of advies wilt inwinnen met betrekking tot het plaatsen van de camera’s en de functionaliteiten. Hiervoor kan je altijd terecht in een van onze filialen. Wij voorzien je graag van advies op maat zodat we er samen voor kunnen zorgen dat je pand of gebouw op de juiste manier wordt beveiligd met de beveiligingscamera’s die je bij ons kan kopen, eventueel uitgebreid met een alarmsysteem van Beveiligd Nederland. Je krijgt dan ook meteen een beeld van de camera’s zodat je een voorstelling kan maken van waar je deze zou willen plaatsen. Samen met jou zorgen we graag voor de veiligheid.

Klantbelevingen

Ontdek de klantbeleving door de ogen van Janice Blok!

Deze video belicht de ervaringen van Janice Blok als klant bij Beveiligd Nederland, waarbij we onze toewijding aan uitstekende service en klantgerichtheid laten zien. Janice Blok deelt haar oprechte indrukken over de producten en diensten van Beveiligd Nederland, evenals de manier waarop we met haar hebben gecommuniceerd.

Meestgestelde vragen over camerasystemen

Basic camerasysteem
Huur 60 maanden: €16,95 en eenmalige installatiekosten van €299,00
Koop: €1527,00 inclusief installatie en exclusief onderhoud en fulltime support.

Comfort camerasysteem
Huur 60 maanden: €26,95 eenmalige installatiekosten van €299,00
Koop: €1698,95 inclusief installatie en exclusief onderhoud en fulltime support. 

DeLuxe camerasysteem
Huur 60 maanden: €32,95 eenmalige installatiekosten van €299,00
Koop: €1898,95 inclusief installatie en exclusief onderhoud en fulltime support.

De gezellige monteurs van Beveiligd Nederland die bergen ervaring hebben op het gebied van camerabeveiliging.

Bij 4 camera’s wordt er een recorder geleverd met 1tb (4 kanaals)
Bij meer dan 4 camera’s wordt er een recorder geleverd met 2tb (8 kanaals)

14 dagen.

Waarom kiezen voor een camera systeem van Beveiligd Nederland?

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.