Rotterdam, Eindhoven & Maastricht

Huisbeveiliging: Altijd veilig, waar je ook bent

Waar liefde woont, beschermen wij

Huisbeveiliging: Altijd veilig, waar je ook bent

Alarmsysteem

Een veiligheidsnet dat je geruststelt, waar je ook bent

Camerasysteem

De stille observator die elke beweging registreert

Diverse oplossingen

Een slimme deurbel voor buiten, een alarmknop voor gemoedsrust binnen: ontdek ons assortiment

Of je nu op vakantie bent, op je werk of bij je oma met het gezin. Het is een geruststellende gedachte dat er iemand op je eigendommen let dankzij huisbeveiliging.

Én mocht er toch iets gebeuren dan gaan alle alarmbellen letterlijk af!

Alarmsystemen

Comfort2 wordt het meest gekozen!

Beveiligd Nederland biedt het ultieme alarmsysteem om jezelf te beschermen tegen onder andere inbraak. Met meer dan 7.500 actieve klanten vertrouwen dagelijks op onze systemen en meldkamer. Als je op zoek bent naar een topbedrijf dat met je meedenkt, ben je bij Beveiligd Nederland aan het juiste adres. We hebben momenteel twee soorten alarmsystemen beschikbaar: Compact en Comfort2. De Comfort2 is onze meest gekozen optie, maar beide alarmsystemen bieden uitstekende huisbeveiliging.

Asset voor alarmsystemen 2023
Asset voor camerasystemen 2023 Nieuw2

Camerasystemen

Comfort wordt het meest gekozen!

Met onze camerasystemen heb je altijd zicht op wat er thuis gebeurt, waar je ook bent. Onze camerasystemen stellen je in staat om ongeacht je locatie te zien wat er bij jou thuis afspeelt. Bovendien ontvang je eenvoudig meldingen op je smartphone via onze app, mocht er iets gebeuren dat je aandacht vereist.

Op dit moment bieden we drie verschillende camerasystemen aan: Basic, Comfort en DeLuxe. Het Comfort camerasysteem is onze meest populaire keuze, maar elk camerasysteem biedt uitstekende functionaliteit en huisbeveiliging.

Deurbel met camera

Veiligheid begint bij de voordeur

Onze deurbel met camera maakt gebruik van Wi-Fi om te functioneren. Met zijn Full HD-camera kun je altijd zien wie er voor je deur staat, zelfs als je niet thuis bent.

Bovendien is er een bewegingssensor ingebouwd, die beweging voor de deur detecteert. Via de bijbehorende app kun je direct op de hoogte worden gebracht wanneer er beweging wordt gedetecteerd.

Kortom, onze deurbel met camera is een handige toevoeging aan je huisbeveiligingssysteem, waarmee je altijd op de hoogte blijft van wie er voor je deur staat, waar je ook bent.

Asset voor video deurbel 2023
Header alarmknop kopie

Alarmknop

Altijd hulp binnen handbereik

Overal waar je bent, kun je rekenen op directe ondersteuning binnen handbereik met de alarmknop. De centralisten van de meldkamer zijn altijd standby, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dit betekent dat er te allen tijde hulp beschikbaar is in jouw nabijheid. Bovendien wordt er valdetectie toegepast om extra veiligheid te waarborgen.

Zorgsysteem

24/7 staan de centralisten voor jou klaar

Met behulp van het zorgsysteem kun je te allen tijde tijdig contact opnemen met de meldkamer of een andere waarschuwingsinstantie in geval van een inbraak of noodsituatie. De meldkamer of het waarschuwingsadres kan vervolgens via de camera verifiëren of er daadwerkelijk sprake is van een noodgeval.

Zorgsysteem 2023
Preventiebord aluminium
Preventiebord beveiligingssyteem

Preventiebord

Maak kenbaar dat je bent beveiligd!

Beveiligd Nederland biedt preventieborden aan voor zowel particulieren als bedrijven. Met dit preventiebord maak je duidelijk kenbaar dat jouw woning of kantoor is voorzien van een beveiligingssysteem. Wanneer je klant wordt van Beveiligd Nederland is dit preventiebord kosteloos telefonisch of per mail aan te vragen.

Beste beveiligingsbedrijf

Het belang van huisbeveiliging

Investeer in betrouwbare huisbeveiliging

Huisbeveiliging is van vitaal belang in onze moderne wereld.
Met de toenemende criminaliteit en slimmer wordende inbrekers is het essentieel om onze huizen en dierbaren te beschermen. Beveiligingssystemen bieden vele voordelen, zoals het voorkomen van inbraken, real-time monitoring, bescherming van waardevolle spullen en het helpen bij noodsituaties. Investeren in een betrouwbaar huisbeveiligingssysteem betekent investeren in de veiligheid en gemoedsrust van jouw familie.

familie foto belang huisbeveiliging

Waarom kiezen voor huisbeveiliging van Beveiligd Nederland?

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.