Rotterdam, Eindhoven & Maastricht

Het laatste nieuws

Brandgevaren in huis. Tips voor preventie, veiligheid en verplichtingen
Nieuws

Brandgevaren in huis

Zorg voor een veilige woonomgeving met betrekking tot brandgevaren door je bewust te zijn van mogelijke risico’s op brand en proactieve stappen te ondernemen. Deze praktische richtlijnen zijn bedoeld voor alledaagse situaties, zoals het regelmatig controleren van elektrische apparatuur en verlengsnoeren, het schoonhouden van drogers, het sluiten van deuren in slaapkamers, het installeren van rookmelders en het plannen van evacuatieroutes. Eveneens van groot belang zijn toegankelijke brandblusmiddelen, veilig koken, voorzichtig opladen van elektronische apparaten en het plaatsen van vereiste brandmelders. Door waakzaamheid, zorgvuldigheid en gepaste uitrusting te combineren, kun je een woonomgeving tot stand brengen die veilig is tegen brandgevaren en doeltreffende bescherming biedt tegen eventuele noodsituaties. Dit artikel gaat dieper in op dit specifieke onderwerp.

Wat als je een inbreker betrapt
Nieuws

Wat als je een inbreker betrapt in jouw woning of bedrijf?

Wat als je een inbreker betrapt? In dit artikel gaan we hier dieper op in.

Blijf rustig en stil om te voorkomen dat de situatie escaleert. Vermijd confrontatie en geef prioriteit aan je eigen veiligheid. Indien mogelijk, verlaat het gebouw onopvallend en waarschuw anderen discreet.
Zoek een afgesloten ruimte om je te verbergen en bel onmiddellijk de hulpdiensten. Neem direct contact op met de politie en voorzie hen van gedetailleerde informatie. Gebruik indien beschikbaar een stil alarm. Houd de inbreker in de gaten zonder jezelf in gevaar te brengen. Overweeg verdediging alleen als uiterste optie bij direct gevaar. Maak aantekeningen van de gebeurtenissen. Beoordeel de beveiligingsmaatregelen na afloop van de situatie. Onthoud dat veiligheid altijd de hoogste prioriteit heeft. Bereid je voor met voorafgaande planning en zoek professionele hulp voor beveiligingsadvies. Houd er rekening mee dat elke situatie uniek is en dat een goed doordacht noodplan je kan helpen voorbereid te zijn op ongewenste inbrekers.

8 Tips om je huis veiliger te maken tegen inbraak
Nieuws

8 Tips om je huis veiliger te maken tegen inbraak

In een tijd waarin het waarborgen van onze thuis veiligheid van groot belang is, willen we graag 8 tips met je delen om je huis te beschermen tegen ongewenste indringers. Of je nu thuis bent of even weggaat, deze adviezen helpen je om mogelijke risico’s te verminderen en een veilige omgeving te creëren.

Brandmelders vervangen
Nieuws

Wanneer moet ik mijn brandmelder vervangen?

Brandmelder vervangen? Ben ik te laat? Brandmelders vormen een essentieel onderdeel van elk beveiligingssysteem en zijn van vitaal belang om je bedrijf en je personeel

De slimme draadloze waterlekmelder (lekkage)
Nieuws

De slimme draadloze Comfort2 waterlekmelder

De Comfort2 waterlekmelder is een slim en draadloos apparaat dat is ontworpen om waterlekkage en potentiële schade aan je huis te voorkomen. Met dit apparaat kun je gebruikmaken van slimme draadloze technologie om wateroverlast te detecteren en te voorkomen. Het apparaat is waterdicht en heeft een gestroomlijnd ontwerp dat gemakkelijk in elke hoek van je huis past, zoals bij de wasmachine, boiler, vaatwasser, onder de gootsteen en andere plaatsen waar wateroverlast kan optreden.

Risicoklassenindeling voor woningen en bedrijven
Nieuws

Risicoklassenindeling voor woningen en bedrijven

In onze moderne tijd, waar veiligheid steeds belangrijker wordt, spelen beveiligingssystemen een cruciale rol bij het beschermen van onze huizen en bedrijven. Een belangrijk hulpmiddel hierbij is de VRKI 2.0 van het CCV, die in begrijpelijke taal het risico op diefstal en inbraak in vier duidelijke klassen verdeeld (risicoklassenindeling). Dit geldt zowel voor woningen als bedrijfspanden. In dit artikel gaan we hier dieper op in.

Beveiligingscamera's
Nieuws

Ben je op zoek naar een beveiligingscamera?

Beveiligingscamera’s zijn niet langer alleen voor winkels en bedrijven. Beveiligd Nederland biedt diverse opties, waaronder nacht kleurenbeeld en bestuurbare camera’s, voor woningen en bedrijven. Duidelijke beelden helpen bij noodsituaties en politieonderzoek. Beveiligd Nederland’s hoogwaardige camerasystemen vergroten de pakkans van criminelen en bieden bewijsmateriaal. Ze hebben binnen- en buitencamera’s, verschillende typen zoals HD en infrarood, en alarmsysteem integratie. Ze bieden ook gratis advies. Voordelen zijn juridisch bewijs, real-time monitoring, gemoedsrust en personeelsveiligheid.

Mistmachine van Beveiligd Nederland
Nieuws

De mistmachine van Beveiligd Nederland

Beveiligd Nederland heeft de Mistmachine geïntroduceerd, een innovatieve beveiligingsoplossing die snel dichte mist genereert om indringers het zicht te ontnemen. Met een duurzame constructie, ingebouwde sirene en geavanceerde draadloze technologie biedt het effectieve bescherming voor diverse omgevingen, zoals woningen, bedrijven, winkels en meer. De Mistmachine belichaamt de toekomst van beveiligingstechnologie.

Het belang van een Co-melder in huis
Nieuws

Het belang van een CO-melder in huis: Bescherming tegen een stille moordenaar

Dit artikel benadrukt het belang van een CO-melder in huis om onze geliefden te beschermen tegen koolmonoxide (CO), een geurloos, kleurloos en dodelijk gas dat vrijkomt bij onvolledige verbranding van brandstoffen. Koolmonoxidevergiftiging kan sluipenderwijs optreden en symptomen lijken op griepachtige verschijnselen. Een CO-melder is ontworpen om koolmonoxide in de lucht te detecteren en geeft een luid alarm wanneer het gasniveau gevaarlijk hoog wordt. Het installeren van CO-melders biedt gemoedsrust, beschermt de gezondheid en veiligheid van de familie en voorkomt ongelukken door defecte apparaten. Het is een eenvoudige, kosteneffectieve maatregel met potentieel levensreddende gevolgen.

Waar veiligheid en klantgerichtheid samenkomen
Nieuws

Klantbeleving bij Beveiligd Nederland

Beveiligd Nederland is een beveiligingsbedrijf op de Nederlandse markt, dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan het leveren van eersteklas beveiligingsdiensten. Hun succes in een competitieve sector is mede te danken aan hun sterke focus de klantbeleving.

Een van de belangrijkste aspecten van hun klantgerichte aanpak is het begrijpen van de behoeften en wensen van hun klanten. Door nauw samen te werken met hun klanten ontwikkelen ze op maat gemaakte beveiligingsplannen die perfect aansluiten op hun specifieke vereisten.

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.