Rotterdam, Eindhoven & Maastricht

Zomerse kleurplatenwedstrijd

Zomer kleurplaten wedstrijd bij Beveiligd Nederland

Hallo allemaal! Beveiligd Nederland, een vooraanstaande organisatie op het gebied van woonbeveiliging en bedrijfsbeveiliging, heeft vandaag een spannende aankondiging voor jullie, alle creatieve kinderen in Nederland. We hebben namelijk een gloednieuwe zomer kleurplaat gelanceerd en we willen jullie aanmoedigen om jullie artistiek talent te laten zien. En het beste is: je maakt ook nog eens kans op een zomerse verrassingspakketje met leuke goodies.

Doe mee met de zomerse kleurplatenwedstrijd!

De zomer kleurplaat is speciaal ontworpen om jullie te inspireren en een leuke en leerzame activiteit te bieden tijdens jullie zomervakantie. Je zult verschillende elementen vinden die symbool staan voor veiligheid en beveiliging, zoals beveiligingscamera’s, een deurbel met camera en een alarmknop. Het doel is om jullie op een speelse manier bewust te maken van het belang van veiligheid in jullie dagelijks leven.

Om mee te doen, kun je de kleurplaat downloaden van onze website, Beveiligd Nederland. Laat je fantasie de vrije loop en kleur de kleurplaat in met jouw favoriete kleuren en materialen. Zodra je de kleurplaat helemaal hebt ingekleurd, kun je deze naar ons sturen via e-mail of delen via social media.

We zullen alle ingezonden kleurplaten zorgvuldig beoordelen. De meest creatieve en originele inzendingen maken kans op een klein cadeautje als blijk van waardering voor jouw inzet en talent. We willen jou aanmoedigen om trots te zijn op jouw artistieke prestaties en op een positieve manier betrokken te zijn bij veiligheid en beveiliging.

Doe mee met de Zomerse kleurplatenwedstrijd!
Doe mee met de Zomerse kleurplatenwedstrijd!

De visie van onze zomer kleurplaat

“We zijn erg enthousiast om deze zomer kleurplaat te lanceren en jou, als kind in Nederland, aan te moedigen om jouw artistieke vaardigheden te laten zien,” aldus Joyce van Ballegooij, de maker van de kleurplaat van Beveiligd Nederland. “We hopen dat deze kleurplaat niet alleen voor vermaak tijdens de vakantie zorgt, maar ook jouw bewustzijn vergroot over veiligheid en beveiliging in jouw omgeving.” “Daarnaast kijken we ernaar uit om enkele fantastische kunstwerken te zien en jou als jonge kunstenaar te belonen.”

De wedstrijd loopt tot 24 juli 2023. We zullen de winnaars bekendmaken via onze sociale mediakanalen.
Dus ouders, moedig je kinderen aan om deel te nemen aan deze zomerse kleurwedstrijd en wie weet worden ze beloond voor hun artistieke vaardigheden!
Kom op en haal die kleurpotloden tevoorschijn, laat je verbeelding de vrije loop en maak van deze zomer kleurplaat een kleurrijk kunstwerk. Wie weet ben jij wel een van de gelukkige winnaars van de Beveiligd Nederland zomer kleurwedstrijd! Veel kleurplezier!

Deel dit bericht

Meer leuk nieuws om te lezen...

Inbraakpreventie voor senioren / ouderen Beveiligd Nederland
Nieuws

Inbraakpreventie voor senioren: 10 tips voor het beschermen van ouderen

Zorg voor een veilige woonomgeving met betrekking tot brandgevaren door je bewust te zijn van mogelijke risico’s op brand en proactieve stappen te ondernemen. Deze praktische richtlijnen zijn bedoeld voor alledaagse situaties, zoals het regelmatig controleren van elektrische apparatuur en verlengsnoeren, het schoonhouden van drogers, het sluiten van deuren in slaapkamers, het installeren van rookmelders en het plannen van evacuatieroutes. Eveneens van groot belang zijn toegankelijke brandblusmiddelen, veilig koken, voorzichtig opladen van elektronische apparaten en het plaatsen van vereiste brandmelders. Door waakzaamheid, zorgvuldigheid en gepaste uitrusting te combineren, kun je een woonomgeving tot stand brengen die veilig is tegen brandgevaren en doeltreffende bescherming biedt tegen eventuele noodsituaties. Dit artikel gaat dieper in op dit specifieke onderwerp.

Hoogwaardige beveiligingscamera's voor bedrijfspanden(beveiligingscamera's)
Nieuws

Hoogwaardige beveiligingscamera’s voor bedrijfspanden

Beveiligd Nederland biedt hoogwaardige beveiligingscamera’s voor bedrijfspanden. De Comfort Pro en DeLuxe Pro camerasystemen detecteren mensen en voertuigen met nauwkeurige alarmfuncties. De DeLuxe Pro heeft extra scherpe lenzen en intelligente detectiemogelijkheden, inclusief cross-line detectie. Beide systemen kunnen live beelden streamen via een app en DeLuxe Pro bevat PTZ-camera’s voor flexibele bewaking. In dit artikel gaan we hier verder op in.

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.