Rotterdam, Eindhoven & Maastricht

5 belangrijke beveiligingstips voor een zorgeloze vakantie!

5 belangrijke beveiligingstips voor een zorgeloze vakantie

De vakantieperiode is aangebroken en velen van ons kijken reikhalzend uit naar een welverdiende rust. Of je nu op het punt staat om te vertrekken of je vakantie al hebt geboekt, het is essentieel om ervoor te zorgen dat je huis goed beveiligd is tijdens je afwezigheid. Met deze 5 belangrijke beveiligingstips kun je met een gerust hart van je vakantie genieten en de zorgen over de veiligheid van je huis achter je laten.

Met deze 5 belangrijke beveiligingstips kun je met een gerust hart van je vakantie genieten!

5 belangrijke tips voor een zorgeloze vakantie
5 belangrijke beveiligingstips voor een zorgeloze vakantie!
 1. Haal kostbaarheden uit het zicht:
  Voordat je vertrekt, is het verstandig om waardevolle spullen op een veilige plek op te bergen. Het is belangrijk dat ze niet in het zicht liggen van potentiële inbrekers. Denk hierbij aan sieraden, elektronica, contant geld en andere waardevolle bezittingen. Berg ze op in een kluis of een verborgen opbergplek waar inbrekers ze niet snel zullen vinden. Het wegnemen van de verleiding kan veel ellende voorkomen.

 2. Zorg voor goede sloten:
  Een goed beveiligd huis begint bij degelijke sloten op alle deuren en ramen. Controleer of alle sloten in goede staat zijn en vervang ze indien nodig. Versterk zwakke punten, zoals een zwak deurkozijn of een ondeugdelijk slot. Het is ook aan te raden om te investeren in extra beveiligingsmaatregelen, zoals meerpuntssloten of een anti-inbraakstrip. Een stevig slot vormt een krachtig afschrikmiddel voor potentiële inbrekers.

 3. Verstop geen sleutels buiten:
  Het lijkt misschien handig om een reservesleutel onder de mat, in een bloempot of onder een deurmat te verstoppen, maar dit is een bekende truc onder inbrekers.
  Ze kennen alle mogelijke verstopplekken. Als je een reservesleutel nodig hebt, geef deze dan aan een betrouwbare persoon die je vertrouwt, zoals een familielid of een buurman/buurvrouw. Je kunt ook gebruikmaken van een veilige sleutelkluis waarin je de sleutel kunt bewaren (neem voor de sleutelkluis contact met ons op).

 4. Deel je vakantie niet op sociale media:
  Het is verleidelijk om je vrienden en volgers op de hoogte te houden van je vakantie avonturen via sociale media, maar dit kan een risico vormen voor de veiligheid van je huis. Inbrekers maken steeds vaker gebruik van sociale media om te achterhalen wie er afwezig is en zo een gemakkelijk doelwit te identificeren. Wees terughoudend met het delen van vakantieplannen, foto’s en check-ins op sociale media. Bewaar je vakantiekiekjes liever voor wanneer je weer veilig thuis bent.

 5. Zorg voor huisbeveiliging, zoals een alarmsysteem:
  Om je huis effectief te beschermen tijdens je vakantie, is het installeren van een alarmsysteem een goede keuze. Een dergelijk systeem kan potentiële inbrekers afschrikken en je waarschuwen bij een ongewenste indringer. Bij Beveiligd Nederland bieden we twee soorten alarmsystemen aan: de Compact en het Comfort2 alarmsysteem. Deze systemen variëren van eenvoudige basispakketten tot geavanceerde beveiligingsoplossingen met extra mogelijkheden, zoals een wifi camera en een meldkamerabonnement bij SCN. Overweeg een installatie van een alarmsysteem dat aansluit bij jouw specifieke behoeften en budget, en geniet van extra gemoedsrust tijdens je vakantie.
Alarmsysteem Comfort2 Sticker NIEUW

Indien je jouw woning wilt beveiligen ter voorbereiding, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen met een kosteloos beveiligingsadvies.
Alvast een hele fijne vakantie!

Deel dit bericht

Meer leuk nieuws om te lezen...

8 Tips om je huis veiliger te maken tegen inbraak
Nieuws

8 Tips om je huis veiliger te maken tegen inbraak

In een tijd waarin het waarborgen van onze thuis veiligheid van groot belang is, willen we graag 8 tips met je delen om je huis te beschermen tegen ongewenste indringers. Of je nu thuis bent of even weggaat, deze adviezen helpen je om mogelijke risico’s te verminderen en een veilige omgeving te creëren.

Brandmelders vervangen
Nieuws

Wanneer moet ik mijn brandmelder vervangen?

Brandmelder vervangen? Ben ik te laat? Brandmelders vormen een essentieel onderdeel van elk beveiligingssysteem en zijn van vitaal belang om je bedrijf en je personeel

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.