Rotterdam, Eindhoven & Maastricht

Beveiligd Nederland maakt met trots de winnaars van de Zomerse Kleurplatenwedstrijd bekend!

De bekendmaking zomerse Kleurwedstrijd bekendmaking

We zijn verheugd om de resultaten van de Zomerse Kleurplatenwedstrijd met jullie te delen! Deze kleurwedstrijd heeft jong en oud uitgenodigd om hun prachtig ingekleurde zomer kleurplaten in te sturen, en we waren blij verrast door de overweldigende respons van getalenteerde deelnemers uit het hele land.

Het doel van deze wedstrijd was om kinderen te inspireren hun creativiteit de vrije loop te laten en iets moois te maken van de verstrekte zomerse kleurplaat.
De inzendingen die we hebben ontvangen, waren opvallend divers en getuigen van het artistieke talent van onze deelnemers. Het was voor onze juryleden een uitdaging om uit al deze prachtige en vrolijke kleurrijke inzendingen de winnaars te kiezen.

De bekendmaking van de zomerse kleurplatenwedstrijd!

Na een zorgvuldige beoordeling en beraadslaging heeft onze deskundige jury de volgende winnaars gekozen:

Sanne – Winnaar nummer 1:
Sanne’s gebruik van kleuren, samen met het gouden glitter en haar oog voor detail, gaven haar kleurplaat een levendige uitstraling. Haar werk straalt een gevoel van vreugde en zomerse warmte uit, wat onze jury enorm aansprak!

Sanne nummer 1

Eva – Winnaar nummer 2:
Eva wist met haar kleurgebruik de aandacht van onze jury te trekken. Ook heeft ze op indrukwekkende wijze een gevoel van diepte en textuur in haar kleurplaat gecreëerd. Haar keuze voor gedurfde en goed uitgebalanceerde kleuren gaf het kunstwerk een opvallend en dynamisch karakter. Bovendien liet ze haar creativiteit zien door verrassende accenten toe te voegen, wat haar kleurplaat echt uniek maakte.

Eva winnaar nummer 2

Fiona – Winnaar nummer 3:
Fiona’s creatieve benadering van de kleurplaat was verbluffend. Ze gebruikte kleurcombinaties om een opvallend en uniek kunstwerk te creëren!

Fiona winnaar nummer 3

Laurens – Winnaar nummer 4:
Laurens overtrof alle verwachtingen met zijn meesterlijke kleurgebruik, waardoor hij onmiddellijk de aandacht van onze jury trok. Zijn kunstwerk straalde niet alleen diepte en textuur uit op een indrukwekkende manier, maar zijn gedurfde en uitgebalanceerde kleurkeuzes gaven het ook een opvallend en dynamisch karakter.

Laurens winnaar nummer 4

De winnende kunstwerken en een selectie van opmerkelijke inzendingen zijn te zien op onze sociale media kanalen, waar ons online publiek ze kan bewonderen.
Gefeliciteerd aan alle winnaars en deelnemers! Blijf creatief en geniet van de zomerse vibes die kunst en kleuren met zich meebrengen. Voor de ouders van de deelnemers: houd vooral de mail in de gaten voor meer informatie over de zomerse Goodies!

Wil je op de hoogte blijven van onze evenementen en toekomstige kleurwedstrijden? Volg ons dan op sociale media @beveiligdnederland en blijf op de hoogte van het laatste nieuws bij Beveiligd Nederland.

Over Beveiligd Nederland

Beveiligd Nederland is een toonaangevende organisatie die zich toelegt op het waarborgen van de veiligheid en het welzijn van mensen in Nederland. Naast onze serieuze inspanningen op het gebied van veiligheid, streven we er ook naar om gemeenschapszin te bevorderen door middel van verschillende evenementen, waaronder creatieve wedstrijden, zoals de Zomerse Kleurplatenwedstrijd.

Deel dit bericht

Meer leuk nieuws om te lezen...

Inbraakpreventie voor senioren / ouderen Beveiligd Nederland
Nieuws

Inbraakpreventie voor senioren: 10 tips voor het beschermen van ouderen

Zorg voor een veilige woonomgeving met betrekking tot brandgevaren door je bewust te zijn van mogelijke risico’s op brand en proactieve stappen te ondernemen. Deze praktische richtlijnen zijn bedoeld voor alledaagse situaties, zoals het regelmatig controleren van elektrische apparatuur en verlengsnoeren, het schoonhouden van drogers, het sluiten van deuren in slaapkamers, het installeren van rookmelders en het plannen van evacuatieroutes. Eveneens van groot belang zijn toegankelijke brandblusmiddelen, veilig koken, voorzichtig opladen van elektronische apparaten en het plaatsen van vereiste brandmelders. Door waakzaamheid, zorgvuldigheid en gepaste uitrusting te combineren, kun je een woonomgeving tot stand brengen die veilig is tegen brandgevaren en doeltreffende bescherming biedt tegen eventuele noodsituaties. Dit artikel gaat dieper in op dit specifieke onderwerp.

Hoogwaardige beveiligingscamera's voor bedrijfspanden(beveiligingscamera's)
Nieuws

Hoogwaardige beveiligingscamera’s voor bedrijfspanden

Beveiligd Nederland biedt hoogwaardige beveiligingscamera’s voor bedrijfspanden. De Comfort Pro en DeLuxe Pro camerasystemen detecteren mensen en voertuigen met nauwkeurige alarmfuncties. De DeLuxe Pro heeft extra scherpe lenzen en intelligente detectiemogelijkheden, inclusief cross-line detectie. Beide systemen kunnen live beelden streamen via een app en DeLuxe Pro bevat PTZ-camera’s voor flexibele bewaking. In dit artikel gaan we hier verder op in.

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.