Rotterdam, Eindhoven & Maastricht

Hoogwaardige beveiligingscamera’s voor bedrijfspanden

Hoogwaardige beveiligingscamera's voor bedrijfspanden(beveiligingscamera's)

Geavanceerde beveiligingscamera’s voor zakelijke panden spelen momenteel een cruciale rol in de focus op veiligheid. Bij Beveiligd Nederland bieden wij de Comfort Pro– en DeLuxe Pro-camerasystemen. Deze geavanceerde systemen stellen nieuwe normen voor beveiliging en gemoedsrust bij bedrijfseigenaren.

Onze beveiligingscamera’s voor bedrijfspanden

Onze Comfort Pro– en DeLuxe Pro camerasystemen bieden een uitgebreid scala aan functies die inspelen op diverse behoeften. Het Comfort Pro camerasysteem is speciaal ontworpen met precieze alarmfuncties die gericht zijn op het detecteren van mensen en voertuigen, waardoor onnodige alarmen veroorzaakt door dieren of bladeren tot een minimum worden beperkt. Opvallende kenmerken zijn waarschuwingslichten, op maat gemaakte gesproken berichten en LED-lampjes die zelfs bij slecht weer potentiële indringers afschrikken. De ingebouwde LED-verlichting zorgt voor uitstekende kleurenbeelden, zowel overdag als ‘s nachts. Met de mogelijkheid om live te kijken en opgenomen beelden via de app te raadplegen, verschaft dit systeem waardevol bewijsmateriaal. Beide camerasystemen worden geleverd met de app, een recorder met 1TB opslag en twee camera’s.

Comfort Pro camerasysteem (beveiligingscamera)
Comfort Pro camerasysteem

Het DeLuxe Pro camerasysteem gaat nog een stap verder in ultieme beveiliging, met scherpe lenzen en intelligente detectie functies. Het levert uitstekende kleurenbeelden bij weinig licht en biedt een handige app voor live bekijken en het terugkijken van opgenomen beelden. De opname recorder slaat beelden gedurende enkele weken op als potentieel bewijsmateriaal. Dit systeem heeft geavanceerde detectiemogelijkheden zoals cross-line detectie en kan acties ondernemen op basis van gebruikersvoorkeuren.

Bij het DeLuxe Pro camerasysteem worden standaard twee PTZ (Pan-Tilt-Zoom) camera’s meegeleverd. Deze PTZ-camera’s zijn bijzonder geavanceerd omdat ze horizontaal kunnen draaien (pan), verticaal kunnen kantelen (tilt) en kunnen inzoomen (zoomen). Hierdoor bieden ze een flexibele en uitgebreide dekking van het bewaakte gebied.

Met de PTZ-functie kunnen gebruikers de camera op afstand bedienen via de app. Ze kunnen de camerahoek aanpassen, inzoomen op specifieke gebieden en de camera richting aanpassen. Dit is vooral handig om snel te reageren op verdachte activiteiten en om verschillende delen van het bewaakte gebied nauwlettend in de gaten te houden.

De DeLuxe Pro PTZ-camera’s bieden niet alleen uitstekende beeldkwaliteit en intelligente detectie functies, maar ook de mogelijkheid om de camerapositie dynamisch aan te passen en in te zoomen voor gedetailleerde weergaven. De bijgeleverde app vergemakkelijkt het beheer en de controle van deze geavanceerde camera’s op afstand, zowel voor live bekijken als voor het terugkijken van opgenomen beelden. Bovendien bewaart de recorder de beelden gedurende enkele weken, wat waardevol bewijs kan zijn in geval van incidenten.

DeLuxe Pro camerasysteem
DeLuxe Pro camerasysteem

Ervaar het zelf
We nodigen je graag uit om zelf te ervaren wat onze geavanceerde beveiligingscamera’s bieden. Beveiligd Nederland nodigt je uit om video’s te bekijken en/of langs te komen in onze showroom voor persoonlijke demonstraties van beide camera’s. Bescherm je zakelijke pand met de nieuwste beveiligingstechnologieën van Beveiligd Nederland en geniet van gemoedsrust, zowel overdag als ‘s nachts.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via +31853030025 of [email protected]. Als je direct je bedrijfspand wilt beveiligen, staan we klaar om je te helpen. We bespreken graag je specifieke wensen en voorkeuren om een op maat gemaakt beveiligingsplan op te stellen. Binnen Beveiligd Nederland leggen we de nadruk op veiligheid en transparantie.

Onze deskundige beveiligingsadviseurs zijn beschikbaar om je professioneel advies te geven, zonder enige druk van maandelijkse verkoopdoelen. De uiteindelijke keuze heeft geen invloed op hun beoordeling. We hechten er waarde aan om jouw behoeften en de kenmerken van je woon- of werkomgeving centraal te stellen.

VEB erkenning beveiligingsbedrijf

Een adviesgesprek is volledig vrijblijvend en kosteloos. Neem gerust de tijd om erover na te denken, want je bent nergens toe verplicht. Als je wilt, kun je achteraf een gedetailleerde offerte aanvragen. We willen graag benadrukken dat Beveiligd Nederland erkend is door de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB), wat onze betrouwbaarheid onderstreept. Onze betrouwbare monteurs staan klaar om je huis en bezittingen te beveiligen, zodat jij met een gerust hart kunt genieten van de beveiligingsoplossingen die we bieden.

Deel dit bericht

Meer leuk nieuws om te lezen...

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.