Gecertificeerd alarmsysteem

Met een gecertificeerd alarmsysteem weet je altijd dat je een kwalitatief hoogwaardig alarm in huis haalt. Deze alarmsystemen zijn dan ook gekeurd, omdat ze dienen te voldoen aan strenge eisen. Bij Beveiligd Nederland werken we uitsluitend met gecertificeerde alarmsystemen. Dat vinden wij belangrijk, want beveiligen is een serieuze zaak. Daarom staan we ervoor dat een alarmsysteem dat we bij jou thuis installeren van de hoogste kwaliteit is.

Verzekerd van kwaliteit met een gecertificeerd alarmsysteem

Een kwalitatief alarmsysteem, dat is van levensbelang bij het beveiligen van je huis. Zo weet je namelijk zeker dat het alarm naar behoren werkt op momenten dat dat nodig is. Om echt zeker te weten dat dit het geval is, kies je voor een gecertificeerd alarmsysteem. Deze zijn namelijk getest en gekeurd, zodat jij zeker weet dat je een goed werkend product in huis haalt. Voor een stukje extra zekerheid komen wij van Beveiligd Nederland persoonlijk bij je langs om je nieuwe gecertificeerd alarmsysteem bij jou thuis aan te sluiten. Zo kun jij voortaan met een gerust hart slapen, maar ook zonder zorgen je huis onbeheerd achterlaten. Is dat geen fijn gevoel?

Meer informatie over jouw nieuwe alarmsysteem

Zie jij het wel zitten om jezelf voortaan ook veilig en comfortabel te voelen in je eigen huis? Kies er dan voor om een gecertificeerd alarmsysteem aan te laten sluiten door Beveiligd Nederland. Voor meer informatie over de mogelijkheden hiervoor kun je bellen naar 085 30 300 25. Onze specialisten staan voor je klaar.

N

Gecertificeerd product

N

Installatie vaak binnen 24 uur

N

Bemande meldkamer

N

3-in-1 beveiliging

N

Eerlijk en duidelijk

Afspraak is afspraak

Bij Beveiligd Nederland mag je er 100 % van uitgaan dat een afspraak ook een afspraak is. Als wij zeggen dat we iets doen, dan doen we het. Daarom mag je er van uit gaan dat wij onze afspraken nakomen. Zodat jij als klant geen enkele zorg hebt. Gaat er toch iets mis, dan lossen we dat direct op.

Tevredenheidsgarantie

Eigenlijk is er maar één ding belangrijk: Dat jij als klant meer dan tevreden bent. En dat is bij ons echt zo! Vergelijk onze beoordelingen maar eens met een ander. Wij geven je daarom graag de volgende belofte: Ben je toch niet tevreden, zorgen we dat je dat alsnog wordt. Het gaat hier niet altijd om het geld. Dat beloven we!

Z

Altijd gekeurd

Beveiligen is een serieuze zaak, daarom gaan wij niet voor de goedkoopste oplossing. Bij Beveiligd Nederland zorgen wij er voor dat je altijd een goed gecertificeerd alarmsysteem hebt.

Wij beloven: Wij werken alleen met gekeurde alarmsystemen!

Klanten aan het woord

BN

[et_pb_testify _builder_version=”3.0.86″ posts_number=”4″ alignment=”center” body_font_size_tablet=”51″ body_line_height_tablet=”2″ name_font_size_tablet=”51″ name_line_height_tablet=”2″ bgcolor=”rgba(255,255,255,0)” navigation_type=”dots” nav_arrows=”off” qmark=”on” qmark_style=”1″ show_separator=”on” show_testimonial_image=”off” image_shadow=”on” thumb_per_row=”0″ thumb_per_row_900=”0″ thumb_per_row_600=”0″ thumb_per_row_400=”0″ animation_style=”slide” animation_duration=”500ms” animation_intensity_slide=”10%” animation_direction=”left” /]

Wij zijn blij met de klant, de klant is blij met ons.

Hier zijn wij best trots op!

9.1

Klantenbeoordeling:
(51 beoordelingen)

Prijs/kwaliteit8.9
Service9.4
Afspraken9.3

Heb je vragen?

Wij helpen je graag

Contactformulier

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Wij steunen het Nationaal Ouderenfonds

Share This