Rotterdam, Eindhoven & Maastricht

Draadloos alarmsysteem: altijd overal beveiliging

Beveiligd Nederland biedt draadloze alarmsystemen met extra componenten, zoals een wifi-camera, om de veiligheid in woningen en bedrijfspanden te versterken. Onze flexibele alarmsystemen zijn aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften.

Kies voor een draadloos alarmsysteem!

Waarom kies je voor een draadloos alarmsysteem?

Volledig draadloos en professioneel beveiligd

Beveiligd Nederland biedt volledig draadloze alarmsystemen aan, waardoor er geen kabels meer door je huis hoeven te lopen en het hak- en breekwerk tot het verleden behoort.
Met ons draadloze alarmsysteem wordt je woning of bedrijfspand 24 uur per dag bewaakt dankzij onze unieke samenwerking met Service Centrale Nederland.
Onze producten en diensten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en we bieden uitstekende service. We komen graag bij je thuis om het beveiligingssysteem te installeren.

Draadloos alarmsysteem
familie foto belang huisbeveiliging

Het belang van huisbeveiliging

Investeer in betrouwbare huisbeveiliging

Huisbeveiligingis van vitaal belang in onze moderne wereld.
Met de toenemende criminaliteit en slimmer wordende inbrekers is het essentieel om onze huizen en dierbaren te beschermen. Beveiligingssystemen bieden vele voordelen, zoals het voorkomen van inbraken, real-time monitoring, bescherming van waardevolle spullen en het helpen bij noodsituaties. Investeren in een betrouwbaar huisbeveiligingssysteem betekent investeren in de veiligheid en gemoedsrust van jouw familie.

Alarmsystemen

Comfort2 wordt het meest gekozen!

Beveiligd Nederland biedt het ultieme alarmsysteem om jezelf te beschermen tegen onder andere inbraak. Met meer dan 7.500 actieve klanten vertrouwen dagelijks op onze systemen en meldkamer. Als je op zoek bent naar een topbedrijf dat met je meedenkt, ben je bij Beveiligd Nederland aan het juiste adres. We hebben momenteel twee soorten alarmsystemen beschikbaar: Compact en Comfort2. De Comfort2 is onze meest gekozen optie, maar beide alarmsystemen bieden uitstekende huisbeveiliging.

Asset voor alarmsystemen 2023
Beveiligingstips

Beveiligingstips

Veiligheid boven alles!

Beveiliging van je woning of pand is van groot belang in het creëren van een veilige omgeving. Met onze handige beveiligingstips kun je proactief stappen ondernemen om indringers buiten te houden en je eigendommen te beschermen. Van eenvoudige maatregelen, zoals het altijd sluiten van ramen en deuren, tot geavanceerdere opties, zoals het installeren van beveiligingscamera’s en slimme alarmsystemen, ontdek praktische tips en adviezen om de veiligheid te vergroten.
Bij Beveiligd Nederland staan we klaar om je te helpen bij het implementeren van effectieve beveiligingsmaatregelen die passen bij jouw specifieke situatie

Het belang van een draadloos alarmsysteem

In de moderne samenleving wordt de veiligheid van onze huizen en bedrijven steeds belangrijker. Een effectief alarmsysteem speelt een cruciale rol bij het beschermen van eigendommen en het waarborgen van de gemoedsrust van o.a gezinnen en medewerkers. Draadloze alarmsystemen hebben de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen en bieden verschillende voordelen ten opzichte van traditionele bedrade beveiligingssystemen. Hieronder bespreken we het belang van draadloze alarmsystemen en waarom ze een slimme keuze zijn.

Alarmsysteem draadloos: flexibiliteit en eenvoudige installatie

Draadloze alarmsystemen zijn zeer flexibel, omdat ze geen bekabeling vereisen. Dit betekent dat ze eenvoudig kunnen worden geïnstalleerd en aangepast aan de specifieke behoeften van een huis of bedrijf. In tegenstelling tot bedrade beveiligingssystemen zijn er geen ingrijpende werkzaamheden nodig om kabels door muren en plafonds te leggen.
Dit maakt draadloze alarmsystemen ideaal voor huurwoningen, waar permanente wijzigingen aan de infrastructuur meestal niet zijn toegestaan.

Betrouwbaarheid
Moderne draadloze alarmsystemen maken gebruik van geavanceerde technologieën, zoals draadloze sensoren, draadloze communicatie en batterij back-up. 
Deze alarmsystemen zijn betrouwbaar en robuust, waardoor ze bestand zijn tegen stroomuitval of sabotagepogingen, omdat ze onafhankelijk zijn van het elektriciteitsnet en de telefoonlijn. Bovendien zijn draadloze sensoren minder gevoelig voor storingen door externe factoren, zoals het knippen van kabels. Dit verhoogt de betrouwbaarheid van het alarmsysteem en vermindert het risico op valse alarmen. 

Uitgebreide beveiligingsopties
Draadloze alarmsystemen bieden een breed scala aan beveiligingsopties die kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van een woning of bedrijf. Ze omvatten ze vaak deur- en raamsensoren, bewegingsdetectoren, rookmelders, mistmachines, glasbreuksensoren en wifi camera’s. Deze componenten werken naadloos samen en bieden een gelaagde beveiliging, zodat elke potentiële inbraak of noodgeval kan worden gedetecteerd en gemeld. Bovendien kunnen draadloze alarmsystemen worden geïntegreerd met smart home-technologie, waardoor gebruikers op afstand toegang hebben tot hun alarmsysteem via een mobiele app en meldingen ontvangen wanneer er zich iets ongewoons voordoet.

Snelle respons en melding
In het geval van een inbraak of noodsituatie is een snelle respons cruciaal. Draadloze alarmsystemen bieden directe melding van incidenten aan zowel de huiseigenaar als de beveiligingsdiensten. Zodra een alarmsignaal wordt geactiveerd, wordt er onmiddellijk een waarschuwing verzonden naar de meldkamer of het mobiele apparaat van de gebruiker, zodat actie kan worden ondernomen. Dit snelle waarschuwingssysteem vergroot de kans op het voorkomen van verliezen en het betrappen van de daders.

Afschrikkende werking
Het hebben van een alarmsysteem, zelfs als het draadloos is, kan op zichzelf al een afschrikkende werking hebben op potentiële inbrekers. Inbrekers zoeken doorgaans naar gemakkelijke doelwitten en zullen eerder geneigd zijn om een huis of bedrijf over te slaan dat goed beveiligd is. Het zichtbaar tonen van beveiligingsborden en cameradetectie kan inbrekers ontmoedigen en hen doen besluiten elders hun slag te slaan. Al met al spelen draadloze alarmsystemen een essentiële rol bij het waarborgen van de veiligheid en het beschermen van onze eigendommen. Met hun flexibiliteit, betrouwbaarheid, uitgebreide beveiligingsopties, snelle respons en afschrikkende werking bieden ze een effectieve en handige oplossing voor huizen en bedrijven. Door te investeren in een draadloos alarmsysteem kunnen we met vertrouwen en gemoedsrust genieten van onze leef- en werkomgeving.

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.