Rotterdam, Eindhoven & Maastricht

Deskundig beveiligingsadvies aan huis

Beveiligd Nederland is een bedrijf dat begrijpt dat veiligheid in en rondom het huis voor veel mensen een prioriteit is. Ze bieden vrijblijvend en kosteloos beveiligingsadvies aan huiseigenaren, waarbij hun beveiligingsadviseurs beschikbaar zijn van maandag tot en met vrijdag. Tijdens een ontspannen gesprek informeren de adviseurs huiseigenaren over geschikte beveiligingsoplossingen, zoals alarmsystemen, camerasystemen en video deurbellen, en de bijbehorende abonnementsvoorwaarden en voordelen. Wat Beveiligd Nederland onderscheidt van andere beveiligingsbedrijven is hun nadruk op veiligheid en transparantie. Ze hebben geen maandelijks verkoopdoel en verstrekken uitsluitend professioneel advies, waarbij de beslissing volledig bij de huiseigenaar ligt. Achteraf kan een gedetailleerde offerte worden aangevraagd, en als er behoefte is aan meer uitleg of hulp, staan de beveiligingsadviseurs klaar. Gespecialiseerde monteurs zijn beschikbaar voor de installatie van beveiligingsapparatuur.

Ontvang professioneel beveiligingsadvies van onze deskundige beveiligingsadviseurs in Nederland. Ze staan voor je klaar van maandag tot en met vrijdag om je te informeren over manieren om de veiligheid in en rondom je huis te verbeteren. Tijdens een ontspannen gesprek zullen ze al je vragen beantwoorden en je adviseren over de meest geschikte beveiligingsoplossingen voor jouw specifieke woonsituatie. Dit omvat alarmsystemen, camerasystemen, deurbellen met camera, alarmknoppen en de bijbehorende abonnementsvoorwaarden en voordelen.

Onze adviseurs begrijpen dat huisbeveiliging niet alleen gaat om het beschermen van je eigendommen, maar ook om gemoedsrust te creëren. Beveiligingsadvies op locatie is van onschatbare waarde omdat het specifiek is afgestemd op de behoeften en kenmerken van jouw locatie. Het biedt een gepersonaliseerde benadering van beveiliging en stelt je in staat om de meest effectieve en efficiënte beveiligingsmaatregelen te implementeren.

Deskundig beveiligingsadvies aan huis

Vrijblijvend en kosteloos beveiligingsadvies

Transparantie en maatwerk
Bij Beveiligd Nederland hechten we veel waarde aan veiligheid en transparantie. Onze beveiligingsadviseurs hebben geen maandelijks verkoopdoel en worden niet beoordeeld op basis van je uiteindelijke keuze. Ze verstrekken uitsluitend professioneel beveiligingsadvies, waarbij de beslissing volledig bij jou ligt. Jouw behoeften en woonsituatie staan centraal.

Vrijblijvend en kosteloos
Je bent nergens toe verplicht en zit nergens aan vast. Het adviesgesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Wil je nog even nadenken? Geen probleem! Achteraf kun je een gedetailleerde offerte aanvragen. Heb je vragen of wil je meer uitleg? Neem contact op met onze binnendienst adviseurs of breng een bezoek aan onze showroom.

Betrouwbaarheid en professionaliteit
Beveiligd Nederland is erkend door de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB), wat aantoont dat we een betrouwbaar bedrijf zijn. Onze gecertificeerde en betrouwbare monteurs staan klaar om jouw woning en kostbaarheden te beveiligen, zodat je met een gerust hart kunt genieten van onze beveiligingsinstallaties.

Kies voor Beveiligd Nederland

  1. 24/7 per dag bereikbaar
  2. Voorrijkosten tijdens onderhoud inbegrepen
  3. Arbeidskosten tijdens onderhoud inbegrepen
  4. Vijf jaar all-in onderhoud & service
  5. Inclusief vervanging van batterijen tijdens onderhoud (zonder extra kosten)
  6. Geen prijsverhogingen gedurende de gehele contractduur.

Als het aankomt op jouw veiligheid, is het van groot belang om te kiezen voor een betrouwbaar beveiligingsbedrijf. Bij Beveiligd Nederland staan we voor je klaar.
Neem vandaag nog contact op voor professioneel beveiligingsadvies en een veilige leefomgeving.

Deel dit bericht

Meer leuk nieuws om te lezen...

Inbraakpreventie voor senioren / ouderen Beveiligd Nederland
Nieuws

Inbraakpreventie voor senioren: 10 tips voor het beschermen van ouderen

Zorg voor een veilige woonomgeving met betrekking tot brandgevaren door je bewust te zijn van mogelijke risico’s op brand en proactieve stappen te ondernemen. Deze praktische richtlijnen zijn bedoeld voor alledaagse situaties, zoals het regelmatig controleren van elektrische apparatuur en verlengsnoeren, het schoonhouden van drogers, het sluiten van deuren in slaapkamers, het installeren van rookmelders en het plannen van evacuatieroutes. Eveneens van groot belang zijn toegankelijke brandblusmiddelen, veilig koken, voorzichtig opladen van elektronische apparaten en het plaatsen van vereiste brandmelders. Door waakzaamheid, zorgvuldigheid en gepaste uitrusting te combineren, kun je een woonomgeving tot stand brengen die veilig is tegen brandgevaren en doeltreffende bescherming biedt tegen eventuele noodsituaties. Dit artikel gaat dieper in op dit specifieke onderwerp.

Hoogwaardige beveiligingscamera's voor bedrijfspanden(beveiligingscamera's)
Nieuws

Hoogwaardige beveiligingscamera’s voor bedrijfspanden

Beveiligd Nederland biedt hoogwaardige beveiligingscamera’s voor bedrijfspanden. De Comfort Pro en DeLuxe Pro camerasystemen detecteren mensen en voertuigen met nauwkeurige alarmfuncties. De DeLuxe Pro heeft extra scherpe lenzen en intelligente detectiemogelijkheden, inclusief cross-line detectie. Beide systemen kunnen live beelden streamen via een app en DeLuxe Pro bevat PTZ-camera’s voor flexibele bewaking. In dit artikel gaan we hier verder op in.

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.