Rotterdam, Eindhoven & Maastricht

De vernieuwde alarmknop voor senioren

Recentelijk introduceerde Beveiligd Nederland een nieuwe alarmknop die speciaal is ontworpen als metgezel voor actieve senioren. Dit dunne Personal Emergency Response System (PERS) maakt gebruik van geavanceerde technologieën, zoals 4G/LTE en Wi-Fi locatie tracking, om uitgebreide zorg en gemoedsrust te bieden aan senioren en hun zorgverleners.

Een opvallende functie van deze alarmknop is de nauwkeurige locatie-informatie die het kan verstrekken, zelfs wanneer gebruikers zich binnen gebouwen bevinden. Door gebruik te maken van A-GPS en Wi-Fi-technologie kan de alarmknop de exacte positie van de gebruiker bepalen, waardoor hulpverleners snel kunnen reageren in noodsituaties.

Daarnaast beschikt de alarmknop ook over valdetectie, waardoor automatisch een noodmelding wordt gegenereerd bij het detecteren van een val. Dit biedt extra veiligheid en gemoedsrust voor senioren die graag zelfstandig willen blijven, maar toch behoefte hebben aan een vangnet in noodsituaties.

De locatie-informatie is toegankelijk via het online platform “My GPS Alert”, dat kan worden benaderd via een webportaal of mobiele app.
Dit stelt gebruikers en hun zorgverleners in staat om proactief betrokken te zijn en snel te reageren indien nodig. Bovendien biedt de alarmknop verhoogde begeleiding, knoppen en gesproken aanwijzingen in geval van nood, waardoor effectieve tweerichtings spraakcommunicatie mogelijk is en de status van de noodmelding kan worden verkregen.

De alarmknop kan ook geïntegreerd worden met andere RF-apparaten, zoals noodhangers en polszenders, en kan op verschillende manieren gedragen worden, met een riemclip of nekkoord, voor extra gemak en comfort. Hierdoor kunnen gebruikers het apparaat aanpassen aan hun persoonlijke voorkeuren en levensstijl.

Deze alarmknop gaat verder dan de traditionele noodhulpproducten die momenteel beschikbaar zijn, dankzij de combinatie van veiligheidsbewaking en telezorg mogelijkheden. Het fungeert als een perfecte metgezel voor actieve, gezonde en zorgeloze veroudering.

Beveiligd Nederland blijft zich inzetten voor het ontwikkelen van geavanceerde technologieën die de kwaliteit van leven van senioren verbeteren en hun onafhankelijkheid vergroten. We begrijpen dat het belangrijk is om senioren en hun families gemoedsrust te bieden, wetende dat er altijd hulp beschikbaar is wanneer dat nodig is. De alarmknop is een baanbrekende innovatie die een nieuwe standaard zet op het gebied van persoonlijke veiligheid voor ouderen.

De alarmknop van Beveiligd Nederland biedt verschillende voordelen:

Nieuwe alarmknop
 1. Voorkomen is beter dan genezen: dankzij geavanceerde technologieën zoals valdetectie en nauwkeurige locatie-informatie kan de alarmknop snelle reactie en hulp bieden in noodsituaties, waardoor ongelukken en ernstige gevolgen kunnen worden voorkomen.
 1. Twee-weg communicatie met de meldkamer: De alarmknop maakt effectieve tweerichtings spraakcommunicatie mogelijk met de meldkamer. Dit zorgt voor snelle en duidelijke communicatie, waardoor de hulpverleners de situatie beter kunnen begrijpen en de juiste ondersteuning kunnen bieden. Onze meldkamer betreft Service Centrale Nederland.
 1. De alarmknop werkt in heel Europa: Of gebruikers nu thuis zijn of op reis, de alarmknop van Beveiligd Nederland werkt in heel Europa. Dit geeft gebruikers de vrijheid en gemoedsrust om actief te blijven en te genieten van hun dagelijkse activiteiten, wetende dat hulp altijd binnen handbereik is, waar ze ook zijn.
 1. Lichtgewicht en compact: Met een gewicht van slechts 35 gram en afmetingen van 42 mm x 71 mm x 17 mm is de alarmknop licht en compact.
  Dit maakt het comfortabel om te dragen en past gemakkelijk bij de dagelijkse bezigheden.

 2. Spatwaterdicht: De alarmknop is spatwaterdicht, waardoor het bestand is tegen alledaagse situaties en lichte regenval. Let op: het apparaat is niet volledig waterdicht en mag niet ondergedompeld worden.
 1. Flexibele draagopties: De alarmknop kan op verschillende manieren gedragen worden, met een koord of een riemclip waardoor gebruikers het apparaat gemakkelijk en veilig kunnen dragen, aangepast aan hun persoonlijke voorkeur.
 1. Voorzien van eigen accu: De alarmknop heeft een eigen accu, waardoor het altijd klaar is voor gebruik. Gebruikers hoeven zich geen zorgen te maken over het vervangen van batterijen, omdat de accu eenvoudig opgeladen kan worden.
 1. De kosten voor de alarmknop van Beveiligd Nederland zijn €179 en daarnaast €19,95 per maand. Dit omvat de geavanceerde technologieën, de monitoring en de ondersteuning die geboden worden om de veiligheid en gemoedsrust van senioren te waarborgen.

De alarmknop is gemakkelijk te gebruiken! Hier is hoe het werkt:

 • Druk de knop één keer in om de alarmering te starten. Met slechts één druk op de knop wordt de noodmelding geactiveerd en wordt er hulp ingeschakeld.
 • Een inkomende oproep wordt ook beantwoord met slechts één druk op de knop! Als er een oproep binnenkomt, kan de gebruiker eenvoudig de knop indrukken om het gesprek te beantwoorden en te communiceren met de persoon aan de andere kant.
 • Om het apparaat aan te zetten, houdt u de knop 20 seconden ingedrukt.
 • Door de knop gedurende 20 seconden ingedrukt te houden, wordt het apparaat ingeschakeld en is het klaar voor gebruik.
 • Om het apparaat uit te zetten, houdt u de knop opnieuw 20 seconden ingedrukt.
  Als u het apparaat wilt uitschakelen, kunt u eenvoudig de knop 20 seconden ingedrukt houden en wordt het apparaat uitgeschakeld.
 • Wanneer het apparaat detecteert dat de drager is gevallen, zal het automatisch overgaan tot alarmering. Dit betekent dat als er een val wordt waargenomen, het apparaat onmiddellijk een noodmelding genereert en de juiste hulpverleners op de hoogte brengt, zelfs als de gebruiker niet in staat is om zelf op de knop te drukken.
 • Met deze eenvoudige bediening en slimme functies maakt de alarmknop het gemakkelijk voor senioren om snel hulp te krijgen in noodsituaties en biedt het gemoedsrust voor zowel gebruikers als hun zorgverleners.
Zorgen voor je opa


Voor meer informatie over de alarmknop en andere vergelijkbare producten, zoals alarmsystemen, kunt u terecht op: https://beveiligdnederland.nl/huisbeveiliging/ 

Deel dit bericht

Meer leuk nieuws om te lezen...

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.