Rotterdam, Eindhoven & Maastricht

De mistmachine van Beveiligd Nederland

Mistmachine van Beveiligd Nederland

In de voortdurende strijd tegen inbraak en diefstal is innovatie de sleutel tot succes. Beveiligd Nederland introduceert een baanbrekende mistmachine die een nieuwe dimensie toevoegt aan beveiligingstechnologie. Met een scala aan indrukwekkende specificaties en functionaliteiten, belooft deze mistmachine niet alleen inbraken te voorkomen, maar ook de gemoedsrust van huiseigenaren en bedrijfsleiders te versterken. Deze mistmachine kan tevens als een aanvullende component worden geïntegreerd met jouw Comfort2 alarmsysteem.

Alarmsysteem Comfort2 Sticker NIEUW

Een onmisbaar wapen tegen inbraak

De kern van de Beveiligd Nederland mistmachine ligt in zijn vermogen om snel een dichte mist te creëren, waardoor indringers onmiddellijk het zicht wordt ontnomen. Met een indrukwekkende verzadiging van 100 tot 130 kubieke meter biedt deze mistmachine een effectieve dekking voor zowel kleine ruimtes als grotere gebieden.
Het vermogen om rookvrij te geven binnen 25 seconden na detectie van een inbraakpoging maakt het voor inbrekers vrijwel onmogelijk om kostbare tijd te verspillen.

De duurzaamheid van de rookbus, die tot vijf jaar meegaat, zorgt voor een langdurige en kostenefficiënte beveiligingsoplossing. De robuuste constructie van het metalen mondstuk, dat bestand is tegen hoge temperaturen en 360 graden kan draaien, zorgt ervoor dat de mistmachine zelfs onder extreme omstandigheden blijft presteren. De toevoeging van een ingebouwde sirene versterkt het afschrikkende effect, waardoor potentiële inbrekers worden afgeschrikt voordat ze zelfs maar een kans hebben gehad om hun kwaadwillende bedoelingen uit te voeren.

De Beveiligd Nederland mistmachine gaat verder dan alleen mistgeneratie.
Het geavanceerde draadloze detectiesysteem houdt de batterijstatus voortdurend in de gaten en waarschuwt wanneer deze bijna leeg is. Met de certificering van Klasse 2 voldoet deze mistmachine aan strenge beveiligingsnormen en biedt daarmee gemoedsrust aan gebruikers. De anti-sabotage kenmerken, zoals bescherming tegen fraude, waarschuwing bij jamming en bestendigheid tegen manipulatie, benadrukken het serieuze streven van Beveiligd Nederland om betrouwbare en robuuste beveiligingsoplossingen te bieden.

Met een gewicht van slechts 850 gram, inclusief deksel en batterijen, en compacte afmetingen van 182 x 99 x 100 mm, kan de mistmachine discreet worden geïntegreerd in verschillende omgevingen zonder afbreuk te doen aan het interieur. De langdurige batterijduur tot vijf jaar, samen met de ingebouwde LED-indicator, minimaliseert onderhoud en zorgt voor een zorgeloze werking.

Het gebruik van geavanceerde F1-radiotechnologie zorgt voor tweerichtingscommunicatie tussen apparaten en een indrukwekkend communicatiebereik met een centrale eenheid tot 2000 meter in een open ruimte. Met werkfrequenties van 433 MHz en 868 MHz is deze mistmachine voorbereid op verschillende scenario’s en omgevingen.

In een tijd waarin veiligheid en gemoedsrust van onschatbare waarde zijn, stijgt de mistmachine van Beveiligd Nederland naar voren als een onmisbaar instrument in de strijd tegen inbraak en diefstal. Met zijn snelle mistgeneratie, duurzame constructie, geavanceerde detectiesystemen en uitgebreide communicatiecapaciteiten belichaamt deze mistmachine de toekomst van beveiligingstechnologie. Beveiligd Nederland heeft een nieuwe standaard gezet, en huiseigenaren en bedrijfsleiders kunnen nu met vertrouwen vooruitkijken naar een veiligere toekomst. De Beveiligd Nederland mistmachine kan effectief worden ingezet in diverse scenario’s en omgevingen waar veiligheid en beveiliging van groot belang zijn.

Hier zijn enkele voorbeelden waarin de mistmachine tot zijn recht kan komen:

Woningen: De mistmachine kan geïnstalleerd worden in woonhuizen om inbraken te voorkomen. Zodra een inbraakpoging wordt gedetecteerd, creëert de mistmachine een dichte mist die het zicht van indringers belemmert en hen ontmoedigt verder te gaan.

Bedrijven: Bedrijfspanden, kantoren, en winkels kunnen profiteren van de mistmachine om hun eigendommen en inventaris te beschermen. Het snelle reageren en het creëren van mist minimaliseert de kans op succesvolle inbraken.

Winkels en juwelierszaken: Bij specifieke doelwitten zoals juwelierszaken kunnen de mistmachine en het afschrikkende effect van de ingebouwde sirene helpen om inbrekers direct af te schrikken, waardoor kostbare items en waardevolle goederen veilig blijven.

Opslagfaciliteiten: Magazijnen en opslagfaciliteiten kunnen de mistmachine inzetten om de beveiliging van goederen te versterken, vooral in gebieden met beperkt zicht of ontoegankelijke hoeken.

Autodealers en showrooms: In showrooms met dure auto’s kan de mistmachine fungeren als extra beveiligingslaag om potentiële autodiefstal te voorkomen.

Geldautomaten: De mistmachine kan worden geïnstalleerd bij geldautomaten om inbrekers af te schrikken en te voorkomen dat ze bij een succesvolle kraak geld kunnen buitmaken.

Gebouwen met waardevolle apparatuur: Plaatsen zoals datacenters, technische installaties of laboratoria met waardevolle apparatuur kunnen de mistmachine gebruiken om de veiligheid van hun technologie en gegevens te waarborgen.

Openbare gebouwen: Musea, galerijen, historische sites en andere openbare instellingen kunnen de mistmachine inzetten om kostbare artefacten en kunstwerken te beschermen tegen diefstal.

Residentiële complexen: Appartementencomplexen en gated communities kunnen de mistmachine installeren om het gevoel van veiligheid en beveiliging voor bewoners te vergroten.

Neem vandaag nog contact op

Ervaar de kracht van een geavanceerd alarmsysteem en verhoog direct de veiligheid van je huis of bedrijfspand met de hulp van de bemande meldkamer?
Neem vandaag nog contact met ons op om je specifieke wensen en voorkeuren door te geven. Wij zijn er om een op maat gemaakt beveiligingsplan voor jou te creëren. Bij Beveiligd Nederland staat veiligheid en duidelijkheid voorop. Onze beveiligingsexperts bieden professioneel advies zonder enige verkoopdruk, en beoordelingen zijn niet gebaseerd op je uiteindelijke keuze.

We stellen jou en jouw situatie centraal in al onze overwegingen. Een adviesgesprek is volledig vrijblijvend en kosteloos. Er is geen verplichting, dus je kunt rustig de tijd nemen om na te denken. Als je dat wilt, kun je achteraf een gedetailleerde offerte aanvragen. Voor vragen of verdere uitleg staan onze adviseurs tot je beschikking, en je bent ook welkom in onze showroom.

Mistmachine artikel

Beveiligd Nederland is officieel erkend door de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB), wat onze betrouwbaarheid bevestigt. Onze gecertificeerde en gezellige monteurs zijn klaar om je huis en waardevolle bezittingen te beschermen, zodat je met een gerust hart kunt genieten van de beveiligingsinstallaties die wij aanbieden. Jouw veiligheid is onze prioriteit.

VEB erkenning beveiligingsbedrijf

Bekijk hier enkele video’s die de mogelijkheden van een mistmachine demonstreren.
https://www.youtube.com/watch?v=kv6fcGjcXWc
https://www.youtube.com/watch?v=QumwhHXJCSU
https://www.youtube.com/watch?v=tw7SWKr32fI
https://www.youtube.com/watch?v=3g6w4jSc3sI

Deel dit bericht

Meer leuk nieuws om te lezen...

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.