Rotterdam, Eindhoven & Maastricht

Beveiligd Nederland organiseert kleurwedstrijd voor kinderen

Kleurwedstrijd Algemene kleurplaat

Beveiligd Nederland, een vooraanstaand beveiligingsbedrijf, heeft een spannende kleurwedstrijd aangekondigd speciaal voor de kinderen van haar gewaardeerde klanten en voor alle kinderen die het leuk zouden vinden om mee te doen. Als extraatje om iets leuks te bieden aan de jonge doelgroep, nodigt Beveiligd Nederland de kinderen uit om de nieuwste kleurplaat van het bedrijf tot leven te brengen en zo kans te maken op een fantastisch cadeautje.

De kleurplaat is niet alleen ontworpen met vrolijke karakters, maar bevat een betoverende scène die de verbeelding van kinderen prikkelen. Elk detail is zorgvuldig gecreëerd om een gevoel van vreugde en verwondering op te roepen bij de jonge kunstenaars. Of het nu gaat om schattige dieren een bewoonbare paddenstoel of woon-huisbeveiliging. De kleurplaat biedt een breed scala aan motieven om de creativiteit van kinderen te stimuleren.

De downloadlink voor de kleurplaat maakt het gemakkelijk toegankelijk voor iedereen die wil deelnemen. Met een simpele klik kunnen kinderen de kleurplaat binnenhalen en beginnen met het toevoegen van hun eigen artistieke flair. Of ze nu thuis, op school of ergens anders zijn, ze hebben altijd de mogelijkheid om hun creatieve vaardigheden te uiten.

Breng de kleurplaat tot leven!

Kinderen kunnen hun favoriete kleurpotloden, stiften of verf gebruiken om hun kleurplaat tot leven te brengen. Het is een geweldige kans voor hen om hun kleurvaardigheden te oefenen en hun eigen unieke stijl te ontwikkelen. Ze kunnen kiezen uit een breed palet van levendige kleuren of juist subtiele tinten om de afbeeldingen tot in de kleinste details in te kleuren. De kleurplaat biedt voldoende ruimte voor creatieve interpretatie, zodat kinderen kunnen experimenteren met verschillende technieken en effecten.

Bovendien is het inkleuren van de kleurplaat niet alleen leuk, maar ook educatief. Terwijl kinderen kleuren, kunnen ze hun fijne motoriek verbeteren, hun hand-oog coördinatie versterken en hun concentratievermogen vergroten. Ze leren ook over kleurencombinaties, contrasten en hoe verschillende kleuren op elkaar inwerken.
Het is een interactieve en plezierige manier om spelenderwijs nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Na het voltooien van de kleurplaat kunnen kinderen trots zijn op hun creatieve prestatie.
Ze kunnen hun kunstwerk delen met hun vrienden en familie en misschien zelfs een speciaal plekje geven in hun kamer of op de koelkast. Het proces van het creëren van iets moois en unieks zal hun zelfvertrouwen vergroten en hen aanmoedigen om verder te gaan met hun artistieke exploratie.

Dus waar wacht je nog op? Download de kleurplaat, pak je favoriete kleurmaterialen en laat je creativiteit de vrije loop!
Ontdek de magie van kleuren en geef deze betoverende kleurplaat jouw persoonlijke artistieke touch.

Kleur gezellig mee
Beveiligd Nederland kleurwedstrijd!

Om kans te maken op een van de prijzen, kunnen de kinderen een foto van hun prachtig ingekleurde kleurplaat delen via e-mail naar [email protected]
of deze delen op een van de sociale media-kanalen van Beveiligd Nederland en het bedrijf taggen met @beveiligdnederland.

Hoewel de prijzen niet officieel zijn vermeld, heeft Beveiligd Nederland beloofd dat ze fantastisch zullen zijn en de kinderen zeker zullen verrassen en verblijden.
De prijswinnaars worden willekeurig gekozen uit alle inzendingen en zullen persoonlijk op de hoogte worden gebracht.

“We wilden iets speciaals doen voor de kinderen van onze gewaardeerde klanten.”
Deze kleurwedstrijd biedt hen de mogelijkheid om hun creatieve talenten te tonen en tegelijkertijd kans te maken op leuke prijzen.

We kunnen niet wachten om hun prachtige kleurplaten te bewonderen!”, aldus Mitchell Plat, algemeen directeur bij Beveiligd Nederland.

De kleurwedstrijd is geopend en de deelnemende kinderen hebben ruim de tijd om hun ingekleurde kleurplaat in te sturen. Beveiligd Nederland kijkt uit naar alle kleurrijke meesterwerken en wenst alle kinderen veel plezier bij het inkleuren van de kleurplaat.

Dus haal die kleurpotloden tevoorschijn, laat je verbeelding de vrije loop en maak van deze kleurplaat een kleurrijk kunstwerk. Wie weet ben jij wel een van de gelukkige winnaars van de Beveiligd Nederland kleurwedstrijd!

Deel dit bericht

Meer leuk nieuws om te lezen...

8 Tips om je huis veiliger te maken tegen inbraak
Nieuws

8 Tips om je huis veiliger te maken tegen inbraak

In een tijd waarin het waarborgen van onze thuis veiligheid van groot belang is, willen we graag 8 tips met je delen om je huis te beschermen tegen ongewenste indringers. Of je nu thuis bent of even weggaat, deze adviezen helpen je om mogelijke risico’s te verminderen en een veilige omgeving te creëren.

Brandmelders vervangen
Nieuws

Wanneer moet ik mijn brandmelder vervangen?

Brandmelder vervangen? Ben ik te laat? Brandmelders vormen een essentieel onderdeel van elk beveiligingssysteem en zijn van vitaal belang om je bedrijf en je personeel

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.