Rotterdam, Eindhoven & Maastricht

Altijd thuis met de hybride video deurbel

hybride video deurbel

Beveiligd Nederland introduceert de hybride video deurbel, een betaalbare oplossing waarmee je altijd kunt zien wie er voor je deur staat, zelfs als je niet thuis bent.
Met een scala aan indrukwekkende functies zorgt deze video deurbel voor gemoedsrust en gemak.

Wat kan de hybride video deurbel allemaal?

Dankzij de ingebouwde Full HD-camera met een kijkhoek van 130 graden mis je geen enkel detail. Of het nu dag of nacht is, de camera ondersteunt nachtzicht, waardoor je 24 uur per dag duidelijk kunt zien wie er voor de deur staat. De beelden worden weergegeven met haarscherpe kwaliteit en kunnen zelfs digitaal worden ingezoomd.

Hybride video deurbel met App

Een van de opvallende kenmerken van deze hybride video deurbel is de mogelijkheid om de bestaande bedrading van je deurbel te gebruiken, maar je kunt ook kiezen voor een batterijvoeding. Met een batterijlevensduur tot 2 maanden in stand-by of 200 opnamen met één keer opladen biedt de deurbel een 100% draadloze oplossing. Het opladen kan eenvoudig plaatsvinden met behulp van een traditionele deurbeltransformator (8-24 VAC) en bestaande bedrading, of via micro-USB.

De bijbehorende app, die gratis te downloaden is voor iOS en Android, stelt gebruikers in staat om meldingen te ontvangen wanneer de bewegingssensor beweging voor de deur detecteert. Hierdoor blijf je altijd op de hoogte van wat er bij je voordeur gebeurt, zelfs als je elders bent. Bovendien biedt de app de mogelijkheid om beelden op te nemen en terug te kijken, waardoor de hybride video deurbel ook kan fungeren als een handige beveiligingscamera.

App hybride video deurbel

Deurbel met snapshot en tweezijdige communicatie: Gemak, Veiligheid en Gemoedsrust

Wanneer er wordt aangebeld, ontvang je direct een snapshot in de app, zodat je direct kunt zien wie er voor je deur staat. Bovendien beschikt de deurbel over tweezijdige communicatie, waardoor je met de bezoeker kunt spreken en luisteren. Dit maakt het eenvoudig om met bijvoorbeeld pakketbezorgers te communiceren, zelfs als je niet thuis bent.

De hybride video deurbel wordt geleverd met een externe bel, een SD-kaart en een beugel, waardoor het installatieproces snel en eenvoudig is.
Door gebruik te maken van de meegeleverde SD-kaart kunnen belangrijke beelden worden opgeslagen en op een later moment worden teruggekeken.

Met de hybride video deurbel van Beveiligd Nederland hoef je je nooit meer zorgen te maken over wie er voor je deur staat, zelfs als je niet thuis bent.
Met zijn geavanceerde functies en een betaalbare prijs biedt deze video deurbel de perfecte combinatie van gemak, veiligheid en gemoedsrust.
De video deurbel heb je al aan huis voor slechts €189,-

Neem vandaag nog contact op

Wil jij jouw voordeur direct beveiligen met de hybride video deurbel? Neem dan contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Deel dit bericht

Meer leuk nieuws om te lezen...

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.