Alarminstallatie woonhuis

4 stappen voor beveiliging

De eerste stap is een gecertificeerd alarmsysteem. Ons productiebedrijf houdt zich al 25 jaar bezig met de productie en ontwikkeling van bijzondere alarmsystemen. Dat is één van de redenen waarom onze alarmsystemen zo eenvoudig te bedienen zijn, en meerdere innovatieve functies bevatten.

De tweede stap is professionele installatie. De installatie wordt uitsluitend uitgevoerd door onze eigen monteurs die regelmatig cursussen volgen en gecertificeerd zijn. Daarom werkt alles zoals het moet.

De derde stap die we aanbevelen is om uw alarmsysteem aan te sluiten bij een alarmcentrale.

De laatste stap is dat medewerkers van de alarmcentrale contact met u opnemen als er iets gebeurt, en eventueel een hulpdienst naar uw huis sturen.

Dankzij een kwalitatieve alarminstallatie, speciaal ontwikkeld voor plaatsing in een woonhuis, heb je voortaan een veilig gevoel thuis. Beveiligd Nederland is hierin dé partner voor jou. Met een gerust hart het huis verlaten, maar ook rustig en zorgeloos in slaap kunnen vallen, dat wil jij toch ook? Dankzij een goede alarminstallatie bij jou in je woonhuis is het mogelijk.

Professionele plaatsing van een alarminstallatie in je woonhuis

Wanneer je kiest voor een alarm bij jou thuis, is het natuurlijk wel van belang dat dit goed geïnstalleerd wordt. Zo weet je zeker dat het naar behoren werkt en heb je pas echt een gerust gevoel. Daarom kun je er bij Beveiligd Nederland altijd op rekenen dat je alarm op vakkundige wijze bij jou in huis wordt geïnstalleerd. Wij geloven namelijk in kwaliteit, maar zeker ook in gemak. Het beveiligen van je huis kun je dan ook volledig aan ons overlaten. Wij zetten ons ervoor in om jou dat fijne gevoel te geven dat je veilig bent in je eigen huis.

Ontdek de mogelijkheden voor een alarminstallatie in jouw woonhuis

Bij Beveiligd Nederland vinden we het belangrijk dat jij tevreden bent met de alarminstallatie in je woonhuis. Dat is dan ook waar we naar streven. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden voor het installeren van een alarm bij jou thuis? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 085 30 300 25. Wij vertellen je met plezier meer over de vele mogelijkheden die wij bieden om een geschikt en kwalitatief beveiligingssysteem bij jou in huis te installeren.

N

Gecertificeerd product

N

Installatie vaak binnen 24 uur

N

Bemande meldkamer

N

3-in-1 beveiliging

N

Eerlijk en duidelijk

Afspraak is afspraak

Bij Beveiligd Nederland mag je er 100 % van uitgaan dat een afspraak ook een afspraak is. Als wij zeggen dat we iets doen, dan doen we het. Daarom mag je er van uit gaan dat wij onze afspraken nakomen. Zodat jij als klant geen enkele zorg hebt. Gaat er toch iets mis, dan lossen we dat direct op.

Tevredenheidsgarantie

Eigenlijk is er maar één ding belangrijk: Dat jij als klant meer dan tevreden bent. En dat is bij ons echt zo! Vergelijk onze beoordelingen maar eens met een ander. Wij geven je daarom graag de volgende belofte: Ben je toch niet tevreden, zorgen we dat je dat alsnog wordt. Het gaat hier niet altijd om het geld. Dat beloven we!

Z

Altijd gekeurd

Beveiligen is een serieuze zaak, daarom gaan wij niet voor de goedkoopste oplossing. Bij Beveiligd Nederland zorgen wij er voor dat je altijd een goed gecertificeerd alarmsysteem hebt.

Wij beloven: Wij werken alleen met gekeurde alarmsystemen!

Klanten aan het woord

BN

[et_pb_testify _builder_version=”3.0.86″ posts_number=”4″ alignment=”center” body_font_size_tablet=”51″ body_line_height_tablet=”2″ name_font_size_tablet=”51″ name_line_height_tablet=”2″ bgcolor=”rgba(255,255,255,0)” navigation_type=”dots” nav_arrows=”off” qmark=”on” qmark_style=”1″ show_separator=”on” show_testimonial_image=”off” image_shadow=”on” thumb_per_row=”0″ thumb_per_row_900=”0″ thumb_per_row_600=”0″ thumb_per_row_400=”0″ animation_style=”slide” animation_duration=”500ms” animation_intensity_slide=”10%” animation_direction=”left” /]

Wij zijn blij met de klant, de klant is blij met ons.

Hier zijn wij best trots op!

9.1

Klantenbeoordeling:
(51 beoordelingen)

Prijs/kwaliteit8.9
Service9.4
Afspraken9.3

Heb je vragen?

Wij helpen je graag

Contactformulier

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Wij steunen het Nationaal Ouderenfonds

Share This