Het zorgsysteem

Uw veiligheid is heel belangrijk

Met dit zorgsysteem weet je altijd op tijd de meldkamer of ander waarschuw adres te bereiken tijdens een inbraak of wanneer je in een noodsituatie zit. Via de camera kan de meldkamer of het waarschuw adres verifiëren of er daadwerkelijk iets aan de hand is.

Zorgsysteem inclusief meldkamerverbinding

Previous
Next

Wat kan dit zorgsysteem?

Wanneer de knop wordt ingedrukt, zal er direct een melding binnenkomen bij de meldkamer of een door jou aangegeven contactpersoon. De centralisten kijken op dat moment live mee en nemen contact op met de desbetreffende persoon om vervolgens hulpdiensten aan te sturen.

Aangezien de meldkamer in directe verbinding staat met de hulpdiensten kunnen zij veel sneller handelen. Je kunt er dus ook voor kiezen om geen meldkamer te nemen. In dit geval kan je ervoor kiezen dat er bijvoorbeeld een familielid of buurman wordt benaderd zodra de knop word ingedrukt.

Eénmalig € 449,00 incl. installatiekosten, incl. app

€ 9,95 p.m.

maandelijks opzegbaar - Zorgkit : overvalskit beveiligd nederland

Eénmalig € 499,00 incl. installatiekosten, incl. meldkamer

€ 21,95 p.m.

maandelijks opzegbaar - Zorgkit : overvalskit beveiligd nederland

Eénmalig € 299,00 installatiekosten, hierna maandelijks voor all-in service & meldkamer

€ 31,95 p.m.

24 maanden - Zorgkit : overvalskit beveiligd nederland

Het zorgsysteem kan in diverse situaties gebruikt worden, bijvoorbeeld

Als er een persoon op leeftijd onwel wordt
Als deze persoon nog tijd en energie heeft om op de noodknop te drukken die ze bij zich draagt of in de buurt aanwezig is, komt er een waarschuwing in de app die bij alle aangesloten waarschuw adressen doorkomt. Die kunnen op de pushmelding drukken om het alarmsysteem te openen en daar met het camerasysteem mee te luisteren/praten/besturen/bewegen. 

Meldkamer
Daarnaast neemt de meldkamer contact op met klant en/of waarschuw adressen en/of hulpdiensten. In dit geval zijn er dus meerdere mensen die gelijk de situatie kunnen aanpakken.
Wanneer op de noodknop drukken niet mogelijk is
Als deze persoon niet op de noodknop kan drukken die ze bij zich draagt of in de buurt aanwezig is, komt er dus geen waarschuwing in de app. De opties om deze noodsituatie alsnog te detecteren zijn als volgt: als abnormal sounds alarm staat geactiveerd, kan deze persoon schreeuwen, roepen o.i.d. om een alarm bij de camera te genereren, die in de app een pushbericht stuurt naar alle aangesloten waarschuw adressen. 
Tweede optie 
Een tweede optie is bewegingsdetectie, die als het is aangezet een alarm kan generen bij beweging. Dit is niet in alle situaties wenselijk, aangezien er dus bij elke beweging een alarm wordt gegenereerd in de app. De meldkamer neemt in deze situaties geen contact op, maar uiteraard komen de pushberichten wel bij alle waarschuw adressen aan. De response van de meldkamer zelf kan wel verbeterd worden door dit pakket uit te breiden met een noodknop met valdetectie, waardoor er meer van dit soort situaties gedetecteerd kunnen worden door de meldkamer zelf.

 Als er een persoon op leeftijd valt.
Als deze persoon op de noodknop kan drukken die ze bij zich draagt of in de buurt aanwezig is, komt er een waarschuwing in de app die bij alle aangesloten waarschuw adressen doorkomt. Die kunnen op de pushmelding drukken om het alarmsysteem te openen en daar met het camerasysteem mee te luisteren/praten/besturen/bewegen.

Meldkamer
Daarnaast neemt de meldkamer contact op met deze persoon en/of waarschuw adressen en/of hulpdiensten. In dit geval zijn er dus meerdere mensen die gelijk de situatie kunnen aanpakken.
Wanneer op de noodknop drukken niet mogelijk is
Als deze persoon niet op de noodknop kan drukken die ze bij zich draagt of in de buurt aanwezig is, komt er dus geen waarschuwing in de app. De opties om deze noodsituatie alsnog te detecteren zijn als volgt: als abnormal sounds alarm staat geactiveerd, kan deze persoon schreeuwen, roepen o.i.d. om een alarm bij de camera te genereren, die in de app een pushbericht stuurt naar alle aangesloten waarschuw adressen.

Tweede optie
Een tweede optie is bewegingsdetectie, die als het is aangezet een alarm kan generen bij beweging. Dit is niet in alle situaties wenselijk, aangezien er dus bij elke beweging een alarm wordt gegenereerd in de app. De meldkamer neemt in deze situaties geen contact op.

Kijk mee via de app!

Dit zorgsysteem is voorzien van een 2 megapixel camera. Deze camera heeft ook nachtvisie, waarmee deze tot wel 10 meter ver in het donker kan kijken. Dit is mogelijk door de draadloze verbinding met de centrale.

Slimme deurbel video beveiligd nederland
google play logo
apple logo
Zorgsysteem Beveiligd Nederland
Zorgsysteem knop Beveiligd Nederland

Zoveel, voor zo weinig

Dit zorgsysteem is handig voor de senioren onder ons. Stel je voor dat je opa of oma is gevallen. Is wat moeilijker voor hen om weer overeind te komen. Met deze knop kunnen ze jou of een alternatief contactpersoon bereiken.

De mogelijkheden van dit zorgsysteem zijn eindeloos. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken als een paniekknop, waarmee je de meldkamer kunt bereiken.

Verder kan je hier ook een bedieningsknop van maken. Je kan hier acties mee instellen voor een korte en een lange druk. Je kan er je deur mee open en dicht doen. De knop kan je onder of in je nachtkastje plaatsen, of ergens anders natuurlijk!

Door de draadloze technologie kan de centrale veilig alle netwerkapparaten bewaken die zich op een afstand van max. 2000 meter in open ruimte of op verschillende verdiepingen van een gebouw bevinden. Zo kan de overvalknop via de verbinding met de centrale contact maken met de camera.

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.