Het

Zorgsysteem

Zorgsysteem inclusief meldkamerverbinding

Met dit zorgsysteem weet je altijd op tijd de meldkamer of ander waarschuw adres te bereiken tijdens een inbraak of wanneer je in een noodsituatie zit. Via de camera kan de meldkamer of het waarschuw adres verifiëren of er daadwerkelijk iets aan de hand is

Previous
Next

Wat kan dit zorgsysteem?

Wanneer de knop wordt ingedrukt, zal er direct een melding binnenkomen bij de meldkamer of een door jou aangegeven contactpersoon. De centralisten kijken op dat moment live mee en nemen contact op met de desbetreffende persoon om vervolgens hulpdiensten aan te sturen.

Aangezien de meldkamer in directe verbinding staat met de hulpdiensten kunnen zij veel sneller handelen. Je kunt er dus ook voor kiezen om geen meldkamer te nemen. In dit geval kan je ervoor kiezen dat er bijvoorbeeld een familielid of buurman wordt benaderd zodra de knop word ingedrukt.

Kijk mee via de app!

Dit zorgsysteem is voorzien van een 2 megapixel camera. Deze camera heeft ook nachtvisie, waarmee deze tot wel 10 meter ver in het donker kan kijken. Dit is mogelijk door de draadloze verbinding met de centrale.

slimme knop

Zoveel, voor zo weinig

Dit zorgsysteem is handig voor de senioren onder ons. Stel je voor at je opa of oma is gevallen. Is wat moeilijker voor hen om weer overeind te komen. Met deze knop kunnen ze jou of een alternatief contact persoon bereiken.

De mogelijkheden van dit zorgsysteem zijn eindeloos. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken als een paniekknop, waarmee je de meldkamer kunt bereiken.

Verder kan je hier ook een bedieningsknop van maken. Je kan hier acties mee instellen voor een korte en een lange druk. Je kan er je deur mee open en dicht doen. De knop kan je onder of in je nachtkastje plaatsen, of ergens anders natuurlijk! Met de overval knop kun je ook de camera bedienen.

Door de draadloze technologie kan de centrale veilig alle netwerkapparaten bewaken die zich op een afstand van max. 2000 meter in open ruimte of op verschillende verdiepingen van een gebouw bevinden. Zo kan de overvalknop via de verbinding met de centrale contact maken met de camera.

Eénmalig € 449,00 incl. installatiekosten, incl. app

€ 9,95 p.m.

Eénmalig € 499,00 incl. installatiekosten, incl. meldkamer

€ 21,95 p.m.

Eénmalig € 299,00 installatiekosten, hierna maandelijks voor all-in service en meldkamer

€ 31,95 p.m.

Je bent slechts een paar stappen verwijderd van een super aanbod!

Laat mij weten waar je naar op zoek bent en je zult nog versteld staan!
 

Hoofdkantoor contact

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.