Over ons

Het juiste adres, verder hoef je niet te zoeken. Neem contact op

Wij zijn een erkend beveiligingsbedrijf
VEB ledennummer: 19064

Welkom bij Beveiligd Nederland!

Oke, even een stukje over ons dan:

De naam spreekt boekdelen “BEVEILIGD NEDERLAND” het is onze passie, ons doel, waar we elke dag met man en macht aan werken en vooral waar wij aan bijdragen. Een veiliger Nederland voor iedereen. Maar misschien nog veel belangrijker, wij willen het voor iedereen mogelijk maken.

Beveiligd Nederland en de meldkamers zijn een unieke samenwerking aangegaan. Waardoor u als klant kiest voor service, kwaliteit, betrouwbaarheid, draadloze alarmsystemen en camerasystemen die zoveel mogelijk zonder hak en/of breekwerk worden gemonteerd door eigen monteurs.

Waarom ben je nog niet beveiligd? Waar wacht je op? Beveilig u deze week nog tegen inbraak, brand en overvallen.

Wij leveren, installeren en onderhouden de beveiligingssystemen. U kunt bij ons terecht voor o.a. alarmsystemen, beveiligingscamerasystemen, seniorenalarm, persoonsalarm, bewakingscamera’s, inbraakbeveiliging, inbraakpreventie, inbraakbeveiliging

Wij zijn in 2011 onder de naam MP Installaties begonnen met ons bedrijf. Sinds de start zijn wij gespecialiseerd in draadloze alarmsystemen en camerasystemen.

In de loop der jaren heeft ons bedrijf een bijzonder grote, maar gezonde groei doorgemaakt, in 2015 zijn we mede dankzij de groei overgenomen door Beveiligd Nederland. Onze klantenkring is zeer gevarieerd en wij beveiligen o.a. woningen, bedrijfsruimtes, kantoren, winkels etc.

Welkom bij Beveiligd Nederland beveiligen anno nu !

Afspraak is afspraak

Bij Beveiligd Nederland mag je er 100 % van uitgaan dat een afspraak ook een afspraak is. Als wij zeggen dat we iets doen, dan doen we het. Daarom mag je er van uit gaan dat wij onze afspraken nakomen. Zodat jij als klant geen enkele zorg hebt. Gaat er toch iets mis, dan lossen we dat direct op.

Tevredenheidsgarantie

Eigenlijk is er maar één ding belangrijk: Dat jij als klant meer dan tevreden bent. En dat is bij ons echt zo! Vergelijk onze beoordelingen maar eens met een ander. Wij geven je daarom graag de volgende belofte: Ben je toch niet tevreden, zorgen we dat je dat alsnog wordt. Het gaat hier niet altijd om het geld. Dat beloven we!

Z

Altijd gekeurd

Beveiligen is een serieuze zaak, daarom gaan wij niet voor de goedkoopste oplossing. Bij Beveiligd Nederland zorgen wij er voor dat je altijd een goed gecertificeerd alarmsysteem hebt.

Wij beloven: Wij werken alleen met gekeurde alarmsystemen!

Daarom kiest u voor Beveiligd Nederland

Draadloos

Het alarmsysteem van Beveiligd Nederland is volledig draadloos. Geen kabels door het huis en geen hak of breekwerk.

Samenwerking met Service Centrale Nederland

Een unieke samenwerking met o.a. Service Centrale Nederland, die 24 uur per dag waakt over uw gezin en eigendommen.

N

Gecertificeerd product

Beveiligd Nederland staat naast enorme goede service ook voor kwaliteit, daarom bieden wij een professioneel, maar ook een gecertificeerd alarmsysteem aan. Geen bouwmarkt systemen.

Leuk personeel

Al onze medewerkers zijn van te voren gescreend, en opgeleid. Het zijn allemaal gewoon leuke mensen, die samen een succes van het bedrijf willen maken.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag

Contactformulier

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Wij steunen het Nationaal Ouderenfonds

Share This