Beveiligd Nederland

Over
Beveiligd Nederland

Beveiligd Nederland zet zich al meer dan 10 jaar in voor een veiliger Nederland. We helpen mensen met hun huis, appartement, vastgoed, winkel of bedrijfsruimte. Met ons enthousiaste team werken we elke dag aan jouw persoonlijke veiligheid.

Jules-Dujardin-Beveiligd-Nederland-1

OVER ONS

In een landschap waar je al snel je eigen beveiligingscamera’s en alarmsystemen koopt en waar honderden partijen ‘de beste’ of ‘de goedkoopste’ producten kunnen leveren merkten wij dat klanten vooral behoefte hebben aan een partij die alles voor ze regelt. Van het constant onderzoeken van de beveiligingsmarkt tot het aankopen, installeren, onderhouden en monitoren van jouw waardevolle bezittingen.

Sinds 2010

Sinds 2010 zijn wij van Beveiligd Nederland bezig om dit landschap duidelijker, transparanter te maken. Zonder addertjes onder het gras of moeilijk gedoe één aanspreek punt voor alles op het gebied van beveiliging. Hetzij voor je huis, een leegstaand pand tot aan complete kantoor ruimtes en verzamel gebouwen.

5.000+ klanten

Onze expertise zetten wij dagelijks in om onze 5000+ klanten veilig te houden. Én niet voor niets zijn er zoveel klanten jouw voor gegaan. Onze uitstekende service en 24 uur bereikbaarheid zijn zaken die jouw zekerheid geven.

Onze allstars

Dit is een deel van ons team

En dit team kun je vinden in de prachtige stad Rotterdam, Eindhoven en Maastricht. In de kantoren van Beveiligd Nederland vind je een gezellig team van verschillende toppers met verschillende kwaliteiten. We denken allemaal wel hetzelfde: Hou van de klanten en behandel hem/haar op een nog betere manier als dat je zelf behandeld zou willen worden. Beveiligd Nederland wil haar klanten ECHT tevreden maken, en zelfs zorgen voor dat WOW effect.

Jules Dujardin

Installateur/monteur

Steijn van Kwawegen

Stagiair Media Management

Christian Rondeel

Installateur/monteur

Cynthia de Goede

Financiele administratie

Canan Dincer
Canan Dincer

Stagiair Media Management

Mitchel Burggraaf

Installateur/monteur

Mitchell Plat

Directeur

Pablo Pellaers

Technisch support / Planning

Peggy Muijrers

Planning

Ricardo van Agthoven

Teammanager

Robin Hamersma

Financiele administratie

Mucahit Eroglu

Installateur/monteur

Kelly Kromjong

Administratie / Marketing

Willem Vroom

Installateur/Monteur

Rudi Spees

Installateur/Monteur

Leendert Timmer

Technisch support / Administratie

Wil je bij ons werken?

Beveiligingsmonteur en beveiligingsadviseur vacatures. Ben jij toe aan een echte uitdaging? Ben jij de “sleur” van iedere dag hetzelfde doen helemaal zat? Ben jij de professional met ambitie? Wil jij werken in een team met alleen maar jonge professionals? Of ben jij op zoek naar een stage die je direct een geweldige baan oplevert en vanaf dag één een uitstekende stagevergoeding? Dan zoeken wij jou! Beveiligd Nederland is de snelst groeiende aanbieder van o.a. alarmsystemen en camerasystemen binnen Nederland. Via onze website, de medewerkers op kantoor en de beveiligingsadviseurs worden vele duizenden klanten geholpen. Je werkt in een team met jonge professionals in de leeftijd van 20 tot 35 jaar door heel Nederland in een gezellig pand. Uiteraard zitten wij niet de gehele dag in het pand, want wij vinden dat werk méér is dan een baan in een saai kantoor… Dus voel jij je aangesproken? Ben jij bereid te investeren? Laat je horen!

5.000+ klanten

Jouw veiligheid betekent alles voor ons!

Onze klanten
aan het woord

Ja ik heb nu de beveiliging ruim 2 jaar, en daarna nog met camera uitgebreid. Altijd goed geholpen, echt een top bedrijf. Echt een bedrijf die er voor de klant is.
De installatie werd gedaan door een aardige knul die ook zo klaar was. Het is even wennen dat je een alarm hebt en we hebben hem zelf een paar keer per ongeluk af laten gaan. Je wordt meteen gebeld en men is gelukkig nooit boos!
Goede info vooraf. Vlotte installatie. Goede adviezen ter plaatse door installateur. Snel antwoord bij vragen per email. Heel makkelijk te bedienen. Kortom: Meer dan tevreden!!
Beveiligd Nederland levert een prettig alarmsysteem, waarbij je gewoon door je huis kunt blijven lopen, omdat de ramen en deuren met contacten worden uitgerust. Samen met een glasbreukmelder wordt inbraak zodoende snel gedetecteerd. Een rook- en CO2 melder maken het pakket compleet. Kies je voor melding naar de meldkamer dan wordt er binnen 15 seconden gereageerd op een alarm is mijn ervaring. Prettig gevoel als je weg bent.
Uitstekende service van medewerkers, zowel op administratief gebied alsook de monteurs en de meldkamermedewerkers.

Wat cijfers

0
Medewerkers
0 +
Veilige klanten
0 +
Inbraken voorkomen
De laatste jaren was ik niet alleen maar wel eenzaam. Nu is mijn man ook overleden en ben ik echt alleen. Een dagje uit is dan echt heerlijk.
Wil Nooteboom

Wij geven iets terug

Van elk product dat wij verkopen gaat er een percentage naar het goede doel. Niet alleen financieel steunen wij goede doelen als het Nationaal ouderen fonds, maar ook met onze tijd dienen we de gemeenschap.

Regelmatig gaan we met ons hele team een dagje weg met ouderen die eenzaam zijn. Zo zijn we laatst met elkaar naar de dierentuin geweest. 

Grijp uw kans

DE DONKERE DAGEN ACTIE!

Kies voor een camerasysteem of een alarmsysteem en kies uw cadeau:

• Eerste drie maanden gratis
• 50% korting op de installatiekosten
• Bol.com bon t.w.v. € 100,00

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.