Huis beveiligingssysteem

Kies je voor een veilig huis door een beveiligingssysteem te laten installeren, dan wil je vanzelfsprekend dat dit van de beste kwaliteit is. Dan is Beveiligd Nederland de partner die je zoekt. Bij ons kun je dan ook rekenen op de beste service bij het plaatsen van je beveiligingssysteem in je huis. Bij Beveiligd Nederland geloven we namelijk in kwaliteit, maar ook zeker in gemak. Wij zorgen er dan ook voor dat de beveiliging van je huis op deskundige wijze wordt aangesloten. Zo weet je zeker dat het beveiligingssysteem in je huis naar behoren werkt. Dat is wel zo’n fijn gevoel, toch?

Voel jezelf veilig in je eigen huis met een kwalitatief beveiligingssysteem

Wanneer je een beveiligingssysteem laat aansluiten in je huis, wil je vanzelfsprekend dat dit van de beste kwaliteit is. Bij Beveiligd Nederland weet je in dit geval zeker dat je goed zit. Wij zien beveiligen namelijk als een serieuze zaak, wat maar beter goed gedaan kan worden. Zo ben je er bij ons van verzekerd dat je een gecertificeerd alarmsysteem in huis haalt. Wij kunnen je dan ook garanderen dat ieder systeem waar wij mee werken voldoet aan de juiste kwaliteitseisen. Jouw tevredenheid is dan ook wat wij het belangrijkste vinden.

Beveiliging van je huis met een abonnement

Wanneer je een alarmsysteem van de beste kwaliteit laat aansluiten door Beveiligd Nederland, dan gaat dat middels een abonnement. Met dit abonnement profiteer je van ons uitgebreide dienstenpakket voor een vast bedrag per maand. Zo betaal je niet eens aanschafkosten voor je alarmsysteem. Verder kun je rekenen op een scala aan diensten voor dit vaste maandtarief:

  • Voorrijkosten
  • Arbeidskosten
  • Simkaart kosten
  • 5 jaar volledige garantie
  • 5 jaar all-in service en onderhoud
  • 5 jaar bemande meldkamer
  • Batterijen vervangen bij onderhoud

Meer informatie

Wil jij je voortaan ook veilig voelen in je eigen huis? Of wil je juist met een gerust hart je huis kunnen verlaten? Neem Beveiligd Nederland in de arm en wij zorgen ervoor! Wil je graag wat meer informatie over het laten aansluiten van een alarmsysteem bij jou thuis? Dan ben je van harte welkom om contact op te nemen met 085 30 300 25. Wij vertellen je met plezier waarom het de beste keuze is om Beveiligd Nederland in te schakelen voor het aansluiten van een beveiligingssysteem bij jou in huis. Wil je direct een offerte aanvragen voor een alarmsysteem van de beste kwaliteit? Ook daarvoor kun je ons natuurlijk altijd even bellen.


N

Gecertificeerd product

N

Installatie vaak binnen 24 uur

N

Bemande meldkamer

N

3-in-1 beveiliging

N

Eerlijk en duidelijk

Afspraak is afspraak

Bij Beveiligd Nederland mag je er 100 % van uitgaan dat een afspraak ook een afspraak is. Als wij zeggen dat we iets doen, dan doen we het. Daarom mag je er van uit gaan dat wij onze afspraken nakomen. Zodat jij als klant geen enkele zorg hebt. Gaat er toch iets mis, dan lossen we dat direct op.

Tevredenheidsgarantie

Eigenlijk is er maar één ding belangrijk: Dat jij als klant meer dan tevreden bent. En dat is bij ons echt zo! Vergelijk onze beoordelingen maar eens met een ander. Wij geven je daarom graag de volgende belofte: Ben je toch niet tevreden, zorgen we dat je dat alsnog wordt. Het gaat hier niet altijd om het geld. Dat beloven we!

Z

Altijd gekeurd

Beveiligen is een serieuze zaak, daarom gaan wij niet voor de goedkoopste oplossing. Bij Beveiligd Nederland zorgen wij er voor dat je altijd een goed gecertificeerd alarmsysteem hebt.

Wij beloven: Wij werken alleen met gekeurde alarmsystemen!

Klanten aan het woord

BN

[et_pb_testify _builder_version=”3.0.86″ posts_number=”4″ alignment=”center” body_font_size_tablet=”51″ body_line_height_tablet=”2″ name_font_size_tablet=”51″ name_line_height_tablet=”2″ bgcolor=”rgba(255,255,255,0)” navigation_type=”dots” nav_arrows=”off” qmark=”on” qmark_style=”1″ show_separator=”on” show_testimonial_image=”off” image_shadow=”on” thumb_per_row=”0″ thumb_per_row_900=”0″ thumb_per_row_600=”0″ thumb_per_row_400=”0″ animation_style=”slide” animation_duration=”500ms” animation_intensity_slide=”10%” animation_direction=”left” /]

Wij zijn blij met de klant, de klant is blij met ons.

Hier zijn wij best trots op!

9.1

Klantenbeoordeling:
(51 beoordelingen)

Prijs/kwaliteit8.9
Service9.4
Afspraken9.3

Heb je vragen?

Wij helpen je graag

Contactformulier

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Wij steunen het Nationaal Ouderenfonds

Share This