Beveiligingstips

Het juiste adres, verder hoef je niet te zoeken. Neem contact op

Wij zijn een gecertificeerd bedrijf
VEB ledennummer: 19064

Voorkom inbraak, ongevallen, overvallen en brand in huis met behulp van de beveiligingstips van Beveiligd Nederland

Het blijft lastig om een inbraak, ongeval, overval of brand te voorkomen, toch kunt u de vervolg schade hiervan met de beveiligingstips van beveiligd Nederland minimaliseren. Om echt zeker te zijn van een kleine kans op veel schade is extra beveiliging aan te raden, dit kan middels ons draadloos alarmsysteem.

Het zijn vaak dezelfde verhalen die wij te horen krijgen wanneer het een inbraak betreft, dit had ‘achteraf’ allemaal simpel voorkomen kunnen worden. Maar goed, daar heb je het weer…’achteraf’. Denk bijvoorbeeld aan een sleutel onder de bloempot of deurmat, iets wat inbrekers inmiddels maar al te goed weten! Voor brand geldt hetzelfde, hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het vergeten van het uitschakelen van een gasfornuis, een kaars in de buurt van gordijnen of andere objecten welke snel vlam kunnen vatten. Weleens gehoord van smeulbranden? Uit onderzoek blijkt dat bij branden in woningen verreweg de meeste slachtoffers (ruim 75 procent) zijn te betreuren bij zogenaamde smeulbranden. Minder dan een 25 procent van de dodelijke slachtoffers vallen bij snelle branden. Dit worden wel open vlammenbranden genoemd. Kenmerkend voor dit soort branden is dat er binnen 1 tot 6 minuten een brand met fikse vlammen ontstaat. Een smeulbrand is een trage, langzame brand waarbij het wel 15 tot 60 minuten kan duren voor er duidelijke vlammen ontstaan.

U heeft het ongetwijfeld wel een keer voorbij zien komen in de media. Een overval aan de deur. Vreselijk! U doet nietsvermoedend de deur open omdat er een pakket bezorger aan de deur staat, maar niets blijkt minder waar. Deze jongeman is geen pakket bezorger, hij draagt enkel een jasje van PostNL, DHL of een andere bezorgdienst. In de werkelijkheid komt hij u beroven van uw waardevolle spullen. U wordt uw huis ingeduwd…nog niet gesproken over de eventuele gevolgen. U kunt geen kant op, terwijl u toekijkt hoe de dader uw huis overhoop haalt. Met een draadloos alarmsysteem van Beveiligd Nederland is het mogelijk om alarm te slaan zonder dat de dader dit doorheeft. Met één druk op de knop wordt er een ‘paniek melding’

Contact

De kracht van Beveiligd Nederland

Draadloos

Het alarmsysteem van Beveiligd Nederland is volledig draadloos. Geen kabels door het huis en geen hak of breekwerk.

Samenwerking met Brinks

Een unieke samenwerking met Brinks alarmcentrale, die 24 uur per dag waakt over uw gezin en eigendommen.

Duurzame producten

Beveiligd Nederland staat voor kwaliteit, daarom bieden wij een professioneel, maar ook een gecertificeerd alarmsysteem aan.

Gecertificeerd personeel

Al onze medewerkers zijn van te voren gescreend, en opgeleid.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag

Contactformulier

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht
Share This