Rotterdam, Eindhoven & Maastricht

Beveiligingssysteem bedrijf

Beveiligingssysteem voor uw bedrijf.

U bent op zoek naar een beveiligingssysteem voor uw bedrijf . Dan bent u bij Beveiligd Nederland aan het juiste adres. Met een beveiligingssysteem wordt uw bedrijf 24/7 in de gaten gehouden en beveiligd. Op deze manier kunt u uw bedrijf na een lange dag werken met een gerust hart achter laten. Tevens is een beveiligingssysteem voor u bedrijf de beste manier om inbrekers af te schrikken.

Beveiligingssysteem alarm

Beveiligd Nederland biedt de keuze uit een Comfort en DeLuxe beveiligingssysteem. Ons Comfort alarmsysteem is perfect voor de bedrijven met een wat kleiner budget, met een Comfort systeem bent u namelijk al beveiligd vanaf € 19,95 per maand. Het alarmsysteem is gemakkelijk te bedienen door middel van een app, waar u op dat moment ook bent. Bent u gehaast de deur uit gegaan en bent u vergeten om het alarm in te schakelen? Geen probleem, dan kunt u op afstand via de app alsnog het systeem inschakelen en hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw pand niet is beveiligd. Wilt u dat uw personeel ook de mogelijkheid heeft om het systeem in en uit te schakelen? Dan kunt u een afstandsbediening laten koppelen aan het systeem. Het mooie hiervan is, is dat u precies kan zien met welke afstandsbediening het systeem op dat moment wordt in of uitgeschakeld.

Voor de wat grotere bedrijven raden wij aan om te kiezen voor een DeLuxe  beveiligingssysteem. Simpelweg omdat de mogelijkheden met dit type alarmsysteem eindeloos zijn. Zo is het mogelijk om het systeem op meerdere manieren gedeeltelijk in te schakelen, zodat u de controle hebt over wanneer bepaalde gedeeltes van uw pand wel of niet zijn ingeschakeld. Makkelijk wanneer uw pand bestaat uit meerdere verdiepingen. Met de bijbehorende keytag kan het alarmsysteem gemakkelijk worden in en uitgeschakeld. Een groot voordeel is dat elke keytag uniek is en u op deze manier precies weet wie het systeem op dat moment in of uitschakelt. Dit is vooral fijn wanneer er veel verschillend personeel
gebruik maakt van het alarmsysteem. Op deze manier behoud u overzicht en controle.

Direct hulp bij een ongeval, diefstal of inbraak

Een inbraak … u moet er toch niet aan denken! Helaas is dit wel steeds vaker de realiteit. Onze alarmsystemen worden geregistreerd bij de meldkamer Service Centrale Nederland. Wanneer een indringer wordt gedetecteerd door het beveiligingssysteem, wordt daar een melding van gemaakt bij de meldkamer. De melding wordt direct onderzocht en waar nodig worden er hulpdiensten ingeschakeld. Zo bent u ervan verzekerd dat als er onverhoopt iets gebeurd, daar direct actie op wordt ondernomen.

Wist u dat maar liefst 40% van de ondernemers wel eens te maken krijgt met een inbraak. De schade van zo’n inbraak kan hoog oplopen. Denk hierbij aan gestolen gereedschap, geld en apparatuur zoals laptops of computers. u wilt dat uw waardevolle bezittingen veilig en beschermd zijn. Naast de materiële schade, kan de emotionele schade vaak nog erger zijn. U niet meer veilig voelen in uw eigen bedrijf bijvoorbeeld. Dit zijn redenen genoeg om die risico’s zoveel mogelijk te beperken.

Beveiligingssysteem bedrijf uitbreiden

Daarom kiezen steeds meer bedrijven voor het uitbreiden van hun beveiligingssysteem door middel van camerabeveiliging. Waarom? Met een camerasysteem heeft u altijd en overal toezicht. Camerabeelden kunnen helpen bij het identificeren van de inbreker en zorgt daarnaast voor extra bewijsmateriaal, mocht er onverhoopt iets gebeuren.

Overal en altijd toezicht met een camera beveiligingssysteem

U kunt de beelden live inzien via de app of op een later moment terug bekijken. Op deze manier kunt u op ieder moment van de dag zien wat er gebeurd. Wel zo fijn toch? Het beste is om de camera op een opvallende locatie te plaatsen. Zo is direct duidelijk dat uw bedrijf in de gaten wordt gehouden. Voor een inbreker is het veel minder interessant om in te breken bij een bedrijf waar camerabewaking hangt en de kans dus groot is dat hij wordt gepakt.

Welk type camerasysteem

Om de juiste keuze te kunnen maken met betrekking tot uw camerasysteem moet ten eerste in kaart worden gebracht wat uw wensen zijn, maar ook hoe de situatie rondom uw bedrijfspand eruit ziet. Wilt u bijvoorbeeld dat de camera haarscherp beeld heeft, zelfs
‘s nachts? Of moet de camera kunnen draaien zodat een nog groter gebied rondom uw bedrijfspand in de gaten gehouden wordt? Aan de hand van die informatie kan er worden gekeken welk type camera het beste tot zijn recht komt. Zo heeft u bij ons de keus uit een Comfort en DeLuxe camera. 

Professionele installatie beveiligingssysteem

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw beveiligingssysteem voor uw bedrijf, compleet afgesteld op uw wensen en eisen. Wij nemen alle zorgen uit handen en komen uw beveiligingssysteem op locatie installeren en zorgen ervoor dat alles van a tot z werkt en geregeld is. Dat is nog eens makkelijk. Ook na de installatie kunt u van ons op aan. U profiteert bij ons niet alleen van service op locatie maar ook van service op afstand. Wilt u nu ook aan het einde van de dag uw bedrijf met een gerust hart kunnen achterlaten?

Neem dan vandaag nog contact op via 085 30 300 25 of via [email protected] en wij gaan aan de slag voor u!

Waarom Beveiligd Nederland?

Kiekeboef Beveiligd Nederland

Waarom kiezen voor
Beveiligd Nederland

Los van dat we het tofste bedrijf van nl zijn

Het gevoel van veiligheid dat onze klanten ervaren leggen de klanten u graag uit. Maar om je zelf een indruk te geven van ons bedrijf, zetten wij hieronder onze sterkste punten uiteen:

Alles voor een glimlach

Onze klantenservice is ons paradepaardje. Wij gaan erg ver om u veilig én gelukkig te maken!

Écht ALLES voor een glimlach

Die extra stap zetten maakt dat jij je niet in de kou voelt staan.

Professionele installatie bij u thuis

We leveren niet alleen uw spulletjes af in een doosje. We sturen één van onze monteurs langs.

Professionele installatie op uw werkplaats

Wij installeren het voor u én gaan niet weg totdat jij 100% tevreden bent!

24/7 iemand thuis

Met onze meldkamer ben jij er zeker van dat waar je ook bent ter wereld. Er is altijd iemand aanwezig.

24/7 iemand thuis

Én als er iets aan de hand is. Dan gaan alle alarmbellen af en zijn wij er als de kippen bij!

5 jaar garantie

Bij ons krijgt u 5 jaar garantie op onze producten. Is er iets mis? We sturen iemand langs om het te vervangen.

5 jaar garantie

Bij ons krijg je 5 jaar garantie op onze producten. Is er iets mis? We sturen iemand langs om het te vervangen.

Laat je, net als 5.000+ anderen aansluiten bij beveiligd Nederland

Wij installeren alles op afspraak bij je thuis. Geen moeilijk gedoe, zo geregeld! Én is er iets mis? Dan komen wij het uiteraard fixen!

Beveiligd nederlander Beveiligd nederland foto tevreden klant

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.