Basic, maar zo niet standaard

Basic, maar standaard de hoogste kwaliteit
Inclusief app op de telefoon
Website banner - Basic camerasysteem Beveiligd Nederland

Het beeld overdags

Zoals je ziet is het beeld zowel overdag als in de avond kraakhelder. Waarom heeft deze camera dan wel “Basic” als naam? Dat is uit te leggen. Vergeleken met de Comfort en de DeLuxe heeft deze camera de minste opties, maar niet iedereen heeft Comfort of Luxe nodig. Soms is superscherp beeld gewoon voldoende, toch?

Het beeld in de avond

Oke, geen kleurenbeeld in het donker. Je kan deze camera ook niet op afstand besturen en nee er zit ook geen geluid in de camera.

Maakt het dan een slechte camera? Nee hoor bekijk de beelden maar eens. Nog altijd superscherp beeld en zeg eens eerlijk daar draait het om toch?

Welke optie wordt het?

Een kleine aanbetaling en vervolgens het laagste maandelijkse bedrag betalen, direct maandelijks betalen of toch liever direct kopen?

Optie A

Eenmalig € 599,00 inclusief installatie
11
95 per maand
  • 2 camera's
  • 1 recorder
  • Full-time support
  • Incl. onderhoud

Optie B

Eenmalig € 299,00 installatiekosten
19
95 Per maand
  • 2 camera's
  • 1 recorder
  • Full-time support
  • Incl. onderhoud
POPULAIR

Optie C

Directe koop
1198
00 Incl. installatie
  • 2 camera's
  • 1 recorder

Wat andere klanten zeggen

Professioneel bedrijf met hightech apparatuur. We zijn heel blij met de camera's, videodeurbel en de alarminstallatie. Voor vragen zijn ze 24/7 bereikbaar!
Beveiligd nederlander Beveiligd nederland foto tevreden klant
Eddie Palmen
Camerasysteem, alarmsysteem en videodeurbel
Vanaf het begin af aan zijn ze altijd meedenkend geweest. Lossen alles snel op.. en zijn ook prima te betalen. Aardige jongens die er werken ..ik ben zeer tevreden .
Beveiligd nederlander Beveiligd nederland foto tevreden klant
Vanessa veen
Camerasysteem, alarmsysteem en videodeurbellen
Gewoon top een echte aanrader snelle reacties top plaatsing super vriendelijke medewerkers prijs kwaliteit is top bij vragen meteen antwoord ik zeg wil je betrouwbare beveiliging kies voor Beveiligd Nederland
Beveiligd nederlander Beveiligd nederland foto tevreden klant
Ralf Vranken
Camerasysteem en alarmsysteem
Niet alleen de service is uitstekend, ook bij storingen kun je van ze op aan en bij calamiteiten hebben ze een uitstekende meldkamer die geweldig werk verzet.
Bep Schermer
Alarmsysteem

Basic camerasysteem kopen om inbrekers buiten te houden
Het Basic camerasysteem is alles behalve basic. Met zijn scherpe lens heb je een hele hoge kwaliteit camerasysteem voor een hele lage prijs per maand. In dit geval is een goedkoop camerasysteem dus zeker geen duurkoop! 

Ook goede kwaliteit camerabeelden in de nacht
Dit camerasysteem geeft, middels de infrarood sensor en speciale camerasysteem technieken top zwart/wit beelden in de nacht, waardoor je altijd via dit camerasysteem ziet wie het terrein betreedt.

Camerabeelden terug kunnen kijken
De recorder van dit camerasysteem zorgt ervoor dat je via de handige app de beelden live mee kunt kijken en terug kunt kijken. Door de slimme instellingen van het camerasysteem is het vaak mogelijk om twee tot vier weken beelden van het camerasysteem terug te kijken.

Garantie op het camerasysteem
Wij installeren alles voor je, en bieden tevens meerjarige garantie over de installatie van het camerasysteem! Garantie op de installatie van het camerasysteem, maar ook op de hardware van het camerasysteem en de software van het camerasysteem.

Camerabeelden zelf van tevoren kunnen zien
Voor een voorbeeld van deze camerabeelden kijk je op onze site of kom je langs bij onze fysieke winkel voor een demonstratie van het camera systeem.

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.