Beveiligd Nederland

wij zijn
Beveiligd Nederland

Beveiligd Nederland zet zich al meer dan 10 jaar in voor een veiliger Nederland. We helpen mensen met hun huis, appartement, vastgoed, winkel of bedrijfsruimte. Met ons enthousiaste team werken we elke dag aan uw persoonlijke veiligheid, maar ook die van uw personeel en/of klanten.

over ons beveiligd nederland

OVER ONS

In een landschap waar u al snel uw eigen beveiligingscamera’s en alarmsystemen koopt en waar honderden partijen ‘de beste’ of ‘de goedkoopste’ producten kunnen leveren merkten wij dat klanten vooral behoefte hebben aan een partij die alles voor ze regelt. Van het constant onderzoeken van de beveiligingsmarkt tot het aankopen, installeren, onderhouden en monitoren van uw waardevolle bezittingen.

wagenpark beveiligd nederland

Sinds 2010

Sinds 2010 zijn wij van Beveiligd Nederland bezig om dit landschap duidelijker, transparanter te maken. Zonder addertjes onder het gras of moeilijk gedoe één aanspreekpunt voor alles op het gebied van beveiliging. Hetzij voor uw huis, een leegstaand pand tot aan complete kantoor ruimtes en/of verzamel gebouwen.

5.000+ klanten

Onze expertise zetten wij dagelijks in om onze 5.000+ klanten veilig te houden. Én niet voor niets zijn er zoveel klanten u voor gegaan. Onze uitstekende service en 24 uur bereikbaarheid zijn zaken die u zekerheid geven.

Onze allstars

Dit is een deel van ons team

En dit team kunt u o.a. vinden in de prachtige steden Rotterdam, Eindhoven en Maastricht. In de kantoren van Beveiligd Nederland vind u een gezellig team van verschillende toppers met verschillende kwaliteiten. We denken allemaal wel hetzelfde: Houd van de klanten en behandel hem/haar op een nog betere manier als dat u zelf behandeld zou willen worden. Beveiligd Nederland wil haar klanten ECHT tevreden maken, en zelfs zorgen voor dat WOW effect.Daag ze maar uit.

2019_Mitchell_Plat_Beveiligd nederland
Mitchell Plat

Directeur

#Cynthia de Goede - Beveiligd Nederland
Cynthia de Goede

Financiele administratie

Beveiligd-Nederland__Anh Vu__Financieel medewerker
Anh Vu

Financiële administratie en Allround medewerker

joyce foto feb 2022
Joyce van Ballegooij

Grafisch interactief vormgever en Allround medewerker

Willem-Vroom---Beveiligd-nederland
Willem Vroom

Installateur / Monteur

#Pablo-Pellaers_beveiligd-nederland
Pablo Pellaers

Technisch support / Planning

#Mitchel_burggraaf-Beveiligd-Nederland
Mitchel Burggraaf

Installateur / monteur

#Beveiligd-Nederland__JULES_Dujardin
Jules Dujardin

Installateur / monteur

meldkamer beveiligd nederland
Wordt jij onze nieuwe stagair?
meldkamer beveiligd nederland
Word jij onze nieuwe collega technisch support?
meldkamer beveiligd nederland
Word jij onze nieuwe collega monteur?
meldkamer beveiligd nederland
Word jij onze nieuwe collega planning?

5.000+ klanten

Uw veiligheid betekent alles voor ons!

Onze klanten
aan het woord

Ja ik heb nu de beveiliging ruim 2 jaar, en daarna nog met camera uitgebreid. Altijd goed geholpen, echt een top bedrijf. Echt een bedrijf die er voor de klant is.
De installatie werd gedaan door een aardige knul die ook zo klaar was.Het is even wennen dat je een alarm hebt en we hebben hem zelf een paar keer per ongeluk af laten gaan. Je wordt meteen gebeld en men is gelukkig nooit boos!
Goede info vooraf. Vlotte installatie. Goede adviezen ter plaatse door installateur. Snel antwoord bij vragen per email. Heel makkelijk te bedienen. Kortom: Meer dan tevreden!!
Beveiligd Nederland levert een prettig alarmsysteem, waarbij je gewoon door je huis kunt blijven lopen, omdat de ramen en deuren met contacten worden uitgerust. Samen met een glasbreukmelder wordt inbraak zodoende snel gedetecteerd. Een rook- en CO2 melder maken het pakket compleet. Kies je voor melding naar de meldkamer dan wordt er binnen 15 seconden gereageerd op een alarm is mijn ervaring. Prettig gevoel als je weg bent.
Uitstekende service van medewerkers, zowel op administratief gebied alsook de monteurs en de meldkamermedewerkers.

Wat cijfers

0
Medewerkers
0 +
Veilige klanten
0 +
Inbraken voorkomen
over ons beveiligd nederland
De laatste jaren was ik niet alleen maar wel eenzaam. Nu is mijn man ook overleden en ben ik echt alleen. Een dagje uit is dan echt heerlijk.
over ons beveiligd nederland
Wil Nooteboom

Wij geven iets terug

Van elk product dat wij verkopen gaat er een percentage naar het goede doel. Niet alleen financieel steunen wij goede doelen als het Nationaal ouderen fonds, maar ook met onze tijd dienen we de gemeenschap.

Regelmatig gaan we met ons hele team een dagje weg met ouderen die eenzaam zijn. Zo zijn we laatst met elkaar naar de dierentuin geweest. 

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.