Rotterdam, Eindhoven & Maastricht

Iets terug geven

Dat doen wij graag!

Wij vinden het belangrijk om iets terug te doen voor het goede doel. Daarom hebben wij besloten om bij elke nieuwe klant eenmalig een donatie te doen.

Wij doneren maandelijks!

Goede doelen

Wij doneren aan drie goede doelen die ons aan het hart gaan

Naast het bouwen aan een Beveiligd Nederland  vinden wij het belangrijk ons steentje bij te dragen aan de maatschappij. Dit doen wij door het steunen van een aantal goede doelen.
De doelen die wij steunen hebben wij uitgekozen op basis van de punten die zij supporten en omdat wij vinden dat zij wel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken!

Goede doelen Beveiligd Nederland
Goededoelen header Beveiligd Nederland

Wat kunt u doen?

Help ons een steentje bij te dragen aan de maatschappij!

Wij organiseren regelmatig tripjes, uitjes, feestjes met ouderen, dit kunnen wij doen doordat u klant bent bij ons. Dus, u doet al een hele hoop. Daarnaast kunt u uzelf altijd opgeven eens mee te gaan met ons. Bij deze bent u van harte uitgenodigd. Wanneer u Bvn-er wordt doneren wij eenmalig namens u aan stichting Goodwill, Nationaal ouderenfonds en het Ronald McDonald Kinderfonds.

Ouderenfonds

Nationaal ouderenfonds

Het Nationaal Ouderenfonds zet zich in voor ouderen in Nederland. Ze geloven in de kunst van het samen ouder worden en de kunst van het ouder zijn. Ze stimuleren ouderen om bewust sociaal actief te blijven. Zo blijven ze verbonden met anderen en kunnen ze van betekenis zijn. Ook inspireren ze de  maatschappij om een leeftijdsvriendelijke samenleving te zijn.

Ouderenfonds Beveiligd Nederland
Kinderfonds-logo- Beveiligd Nederland

Kinderfonds

Ronald McDonald Kinderfonds

Het Ronald McDonald Kinderfonds zorgt er al meer dan 35 jaar voor dat zieke kinderen en hun familie dicht bij elkaar kunnen zijn. Zieke kinderen voelen zich namelijk beter met hun ouders, broertjes en zusjes in de buurt. Ouders houden de zorg beter vol met een rustplek dicht bij hun zieke kind.
In elf Huizen logeren ouders, broertjes en zusjes op loopafstand van het ziekenhuis. In twaalf Huiskamers, midden in ziekenhuizen, kunnen families in huiselijke sfeer even ontspannen. In drie vakantiehuizen vinden gezinnen met een zorgintensief kind nieuwe energie.

Goodwill

Stichting Goodwill

Sinds 1992 is Goodwill een betrokken partner voor MKD’s in Nederland. Sinds 2020 zijn daar zorglocaties voor mensen met dementie bijgekomen. Met veel toewijding ontwerpen zij zelf kleurplaten, spelletjes en puzzels.  De inhoud is afgestemd op de specifieke behoefte van de gebruikers en deze wordt regelmatig geëvalueerd met de begeleiders. Goodwill doet dit naar volle tevredenheid van de diverse locaties en hun sponsoren uit het bedrijfsleven. 

Goede doelen Beveiligd Nederland

Waarom kiezen voor Beveiligd Nederland?

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.