Rotterdam, Eindhoven & Maastricht

Autopech bedrijfswagen

Autopech -Bedrijfsauto wegenwacht Beveiligd Nederland

Zelfs autopech weerhoudt ons niet van installatie afspraken

Helaas hebben wij dinsdag 9 februari, door nog onbekende redenen, pech gehad met 1 van onze bedrijfsauto’s. De bedrijfsauto stond langs de weg, maar de klant moest geholpen worden. Tja, wat doe je dan?

We wilden de klant niet afbellen en hebben daarom contact opgenomen met het bergingsbedrijf. In overleg met het bergingsbedrijf hebben zij ervoor gezorgd dat de bedrijfsauto die dag voor de deur van de klant is neergezet, zodat wij alsnog de klant konden voorzien van het bestelde camerasysteem.

De volgende ochtend heeft het bergingsbedrijf de auto bij één van onze kantoren afgeleverd zodat we vanaf hier de ANWB er naar konden laten kijken.

Ach ja, zo maak je weer eens wat mee. Aangekomen bij de klant, hadden we toch een goed verhaal!

Deel dit bericht

Meer leuk nieuws om te lezen...

Inbraakpreventie voor senioren / ouderen Beveiligd Nederland
Nieuws

Inbraakpreventie voor senioren: 10 tips voor het beschermen van ouderen

Zorg voor een veilige woonomgeving met betrekking tot brandgevaren door je bewust te zijn van mogelijke risico’s op brand en proactieve stappen te ondernemen. Deze praktische richtlijnen zijn bedoeld voor alledaagse situaties, zoals het regelmatig controleren van elektrische apparatuur en verlengsnoeren, het schoonhouden van drogers, het sluiten van deuren in slaapkamers, het installeren van rookmelders en het plannen van evacuatieroutes. Eveneens van groot belang zijn toegankelijke brandblusmiddelen, veilig koken, voorzichtig opladen van elektronische apparaten en het plaatsen van vereiste brandmelders. Door waakzaamheid, zorgvuldigheid en gepaste uitrusting te combineren, kun je een woonomgeving tot stand brengen die veilig is tegen brandgevaren en doeltreffende bescherming biedt tegen eventuele noodsituaties. Dit artikel gaat dieper in op dit specifieke onderwerp.

Hoogwaardige beveiligingscamera's voor bedrijfspanden(beveiligingscamera's)
Nieuws

Hoogwaardige beveiligingscamera’s voor bedrijfspanden

Beveiligd Nederland biedt hoogwaardige beveiligingscamera’s voor bedrijfspanden. De Comfort Pro en DeLuxe Pro camerasystemen detecteren mensen en voertuigen met nauwkeurige alarmfuncties. De DeLuxe Pro heeft extra scherpe lenzen en intelligente detectiemogelijkheden, inclusief cross-line detectie. Beide systemen kunnen live beelden streamen via een app en DeLuxe Pro bevat PTZ-camera’s voor flexibele bewaking. In dit artikel gaan we hier verder op in.

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.