Rotterdam, Eindhoven & Maastricht

Autopech bedrijfswagen

Autopech -Bedrijfsauto wegenwacht Beveiligd Nederland

Zelfs autopech weerhoudt ons niet van installatie afspraken

Helaas hebben wij dinsdag 9 februari, door nog onbekende redenen, pech gehad met 1 van onze bedrijfsauto’s. De bedrijfsauto stond langs de weg, maar de klant moest geholpen worden. Tja, wat doe je dan?

We wilden de klant niet afbellen en hebben daarom contact opgenomen met het bergingsbedrijf. In overleg met het bergingsbedrijf hebben zij ervoor gezorgd dat de bedrijfsauto die dag voor de deur van de klant is neergezet, zodat wij alsnog de klant konden voorzien van het bestelde camerasysteem.

De volgende ochtend heeft het bergingsbedrijf de auto bij één van onze kantoren afgeleverd zodat we vanaf hier de ANWB er naar konden laten kijken.

Ach ja, zo maak je weer eens wat mee. Aangekomen bij de klant, hadden we toch een goed verhaal!

Deel dit bericht

Meer leuk nieuws om te lezen...

Brandmelders vervangen
Nieuws

Wanneer moet ik mijn brandmelder vervangen?

Brandmelder vervangen? Ben ik te laat? Brandmelders vormen een essentieel onderdeel van elk beveiligingssysteem en zijn van vitaal belang om je bedrijf en je personeel

De slimme draadloze waterlekmelder (lekkage)
Nieuws

De slimme draadloze Comfort2 waterlekmelder

De Comfort2 waterlekmelder is een slim en draadloos apparaat dat is ontworpen om waterlekkage en potentiële schade aan je huis te voorkomen. Met dit apparaat kun je gebruikmaken van slimme draadloze technologie om wateroverlast te detecteren en te voorkomen. Het apparaat is waterdicht en heeft een gestroomlijnd ontwerp dat gemakkelijk in elke hoek van je huis past, zoals bij de wasmachine, boiler, vaatwasser, onder de gootsteen en andere plaatsen waar wateroverlast kan optreden.

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.