Rotterdam, Eindhoven & Maastricht

8 Tips om je huis veiliger te maken tegen inbraak

8 Tips om je huis veiliger te maken tegen inbraak

In een tijd waarin het waarborgen van onze thuis veiligheid van groot belang is, willen we graag 8 tips met je delen om je huis te beschermen tegen ongewenste indringers. Of je nu thuis bent of even weggaat, deze adviezen helpen je om mogelijke risico’s te verminderen en een veilige omgeving te creëren.

Zie hier de 8 tips om je huis veiliger te maken tegen inbraak

Tip 1. Samen staan we sterker met onze buren: Een behulpzame buur vormt een waardevolle partner. Door elkaar op de hoogte te houden wanneer je niet thuis bent kunnen jullie samen zorgen voor extra veiligheid. Het opbouwen van een hechte buurtgemeenschap kan een effectieve aanpak zijn om de veiligheid te verhogen. Overweging om een WhatsApp-groep voor de buurt op te richten kan helpen bij snelle communicatie bij verdachte situaties. Met het Comfort2 alarmsysteem van Beveiligd Nederland heb je de mogelijkheid om niet alleen jezelf, maar ook je buren te waarschuwen bij een inbraakpoging. Dit systeem stelt je in staat om direct contact op te nemen met vooraf ingestelde contactpersonen zoals bijvoorbeeld je buren en indringers af te schrikken met een luide sirene.

Alarmsysteem Comfort2 Sticker NIEUW
Comfort2 alarmsysteem

Tip 2. Berg je sleutels veilig op: Kies geen voor de hand liggende plekken om je sleutels te verstoppen. Inbrekers kennen alle gebruikelijke verstopplekken. Overweeg een Comfort2 alarmsysteem met geïntegreerde slimme sloten, waarmee je op afstand de toegang tot je huis kunt beheren en sleutelloze toegang kunt bieden aan vertrouwde personen.

slim cilinderslot
Extra component Comfort2 alarmsysteem

Tip 3. Laat altijd een lamp aan: Het aanlaten van minstens één lamp wanneer je jouw huis verlaat, kan de indruk van aanwezigheid wekken. Voor langere afwezigheid is een tijdschakelaar handig om de verlichting automatisch aan en uit te schakelen.

Tip 4. Haal waardevolle spullen uit het zicht: Berg kostbare bezittingen buiten het zicht van nieuwsgierige ogen. Vermijd het tonen van verpakkingsmateriaal van nieuwe aankopen en bewaar waardevolle items op een veilige plek. Combineer deze voorzorgsmaatregel met het gebruik van beveiligingscamera’s die je kunt laten plaatsen op strategische locaties om mogelijke indringers vast te leggen.

Comfort, zoals het hoort
Comfort camerasysteem

Tip 5. Deel je vakantieplannen niet op sociale media: Wacht met het delen van vakantiefoto’s tot na je terugkeer en zorg ervoor dat je privacy-instellingen op sociale media goed zijn ingesteld om geen informatie prijs te geven aan mogelijke inbrekers over je afwezigheid. Naast deze voorzorgsmaatregelen, kun je overwegen om een video deurbel te gebruiken, zoals wordt aangeboden door Beveiligd Nederland. Met deze deurbel kun je zien wie er bij je aan de deur staat, zelfs wanneer je niet thuis bent. Daarnaast kun je communiceren met bezoekers aan de deur. Als extra optie bieden we ook een video deurbel aan die naadloos geïntegreerd wordt met het Comfort2 alarmsysteem.

hybride video deurbel
Hybride video deurbel

Tip 6. Geen hulpmiddelen voor inbrekers: Laat geen ladders, gereedschap of tuinmeubilair buiten rondslingeren. Deze kunnen inbrekers gemakkelijk toegang geven tot jouw woning. Overweeg ook het laten installeren van ons Comfort2 alarmsysteem, dat niet alleen bewegingsdetectie omvat, maar ook magneetcontact beschikbaar heeft voor ramen en/of deuren, zodat je snel wordt gewaarschuwd wanneer er een toegangspunt wordt geopend.

Tip 7. Het netjes onderhouden van je tuin: Houd je tuin ordelijk en goed verzorgd. Snoei regelmatig je planten, zodat je huis zichtbaar blijft voor buren en voorbijgangers.
Een opgeruimde en een goed verlichte tuin kan inbrekers ontmoedigen om dichterbij te komen.

Tip 8. Een beveiligingsoplossing aanschaffen: Wanneer je klant wordt van Beveiligd Nederland krijg je een gratis preventiebord, wanneer inbrekers dit zien bedenken ze zich wel eens om bij jouw in te breken.

Preventiebord aluminium
Gratis preventiebord voor onze klanten

Inbraken kunnen je gevoel van veiligheid en privacy ernstig aantasten. De meeste dieven zoeken naar makkelijke doelen. Door deze tips en adviezen op te volgen, maak je jouw huis minder aantrekkelijk voor inbrekers. Bovendien kun je overwegen om jezelf en jouw huis extra te beschermen met een alarmsysteem, beveiligingscamera’s en een video deurbel van Beveiligd Nederland voor extra gemoedsrust. Voorkomen is beter dan genezen, en een veilig huis is een gelukkig thuis.

Neem vandaag nog contact op!

Indien je interesse hebt in het optimaliseren van de beveiliging van je huis met behulp van onze geavanceerde beveiligingsoplossingen, nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen. Hierdoor krijg je de gelegenheid om spoedig de effectiviteit te ervaren van onze geavanceerde alarmsystemen met bemande meldkamer en/of camerasystemen, die direct bijdragen aan de versterking van de veiligheid van je woning. 

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om jouw specifieke wensen en voorkeuren kenbaar te maken. Ons voornaamste doel is om een gepersonaliseerd beveiligingsplan te ontwikkelen dat perfect aansluit op jouw behoeften. Bij Beveiligd Nederland staat veiligheid en transparantie voorop. Onze deskundige beveiligingsspecialisten bieden professioneel advies zonder enige verkoopdruk. Bovendien zijn hun beoordelingen volledig onafhankelijk van welke uiteindelijke beslissing je ook neemt.

Deel dit bericht

Meer leuk nieuws om te lezen...

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.