Wij zijn VEB erkend

Veiligheid via de vakman

Wij doen er alles aan om te waarborgen dat onze klanten het beste krijgen wat ze verdienen. Daarom zijn we een VEB erkend beveiligingsbedrijf.

U bent bij ons aan het juiste adres!

VEB certificering

Met een VEB certificering weet u dat het goed zit

Iedereen in Nederland kan een beveiligingsbedrijf beginnen.
De overheid houdt hier geen toezicht op.
En u wilt vast niet “iedereen” over de vloer hebben.
Het gaat tenslotte om veiligheid. Zoekt u een aantoonbaar bedrijf die te vertrouwen is. Kies vooral voor Beveiligd Nederland

Maar hoe herkent u een betrouwbaar beveiligingsbedrijf? Zekerheid krijgt u alleen door te kiezen voor een beveiligingsbedrijf dat aangesloten is bij de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven.

U bent bij ons aan het juiste adres!

Ons ledennummer is: 19064

Wat houdt VEB in?

De veiligheid staat voorop!

Er zijn nogal wat aanbieders als het gaat om bijvoorbeeld het aanleggen van beveiligingsinstallaties, het opvolgen van alarmeringen en/of het bewaken van uw eigendommen.
Maar hoe weet u zeker dat u het juiste beveiligingsadvies heeft ontvangen, en dat het beveiligingsbedrijf de juiste kwaliteit & service levert? Doormiddel van een VEB certificering weet u dat het goed zit. 

Wat is een PVE?
Het programma van eisen (PvE) is een vragenlijst/document waarop aan de hand van uw gegevens de benodigde beveiligingsklasse wordt vastgesteld. Deze is afkomstig uit de standaard van de VRKI eisen.  
Onze gecertificeerde monteurs zullen voor u vaststellen hoe uw risico beveiligd zou moeten worden volgens de VRKI richtlijnen. 
En hij/zij zal aangeven hoe hij dat zou willen verwezenlijken. Het is dan ook een vakkundig advies van uw installateur.

Wat is een VEB opleverbewijs?
Dit is de oude benaming voor een VEB opleveringsbewijs.
Het VEB opleveringsbewijs kan worden afgegeven als er een installatie is aangelegd waarbij de uitgevoerde beveiligingsmaatregelen afwijken van de VRKI richtlijnen. De benodigde beveiligingsklasse is wel vastgesteld, maar niet volledig gevolgd.
Niet in alle situaties is het noodzakelijk om de VRKI richtlijnen te volgen en ook verzekeraars kunnen afwijken van de VRKI.
Op het opleveringsbewijs wordt duidelijk genoteerd wat er aan beveiligingsmaatregelen is uitgevoerd.

Wat is het verschil tussen certificaat en opleveringsbewijs?
Het verschil is dat er bij een beveiligingscertificaat wel alle beveiligingsmaatregelen overeenkomstig de geconstateerde risico klasse van de VRKI zijn uitgevoerd. En bij een opleveringsbewijs is dat niet het geval. Wanneer er bijvoorbeeld vanuit de verzekering akkoord wordt gegeven met enkel een opleveringsbewijs, dan hoeft u enkel rekening te houden met één van de beveiligingsmaatregelen. Uiteindelijk zal er dan een opleveringsbewijs moeten worden gemaakt, welke betrekking heeft op bijvoorbeeld het bouwkundige gedeelte (sloten etc.) of alarmsysteem. Vaak vindt een verzekeraar een borg opleverbewijs voldoende ten op zichten van een borg certificaat.

Laat ook uw bedrijf beveiligen door Beveiligd Nederland

Uw bedrijf beveiligen hoeft niet duur te zijn!
Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat u als (kleine of grote) ondernemer nodig heeft. Daarom stellen wij u van te voren een paar korte vragen zodat wij u kunnen voorzien van het perfecte beveiligingspakket tegen een scherpe prijs.

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.