Woonhuisbeveiliging

Woonhuisbeveiliging kan veel doen voor je woonplezier. Veilig en zorgeloos wonen, dat wil toch iedereen? Het is dan ook een fijne gedachte om te weten dat je huis goed is beveiligd tegen inbraak. Dat is waar Beveiligd Nederland komt kijken. Wij zorgen namelijk voor een professionele beveiliging van je woning.

Zorgeloos wonen dankzij woonhuisbeveiliging

Het gevoel van veiligheid, dat ligt als basis om comfortabel en met plezier te wonen in je huis. Een goed werkende beveiliging in je woning kan hier een enorme bijdrage aan leveren. Zo kan goede woonhuisbeveiliging de kans op inbraak verlagen met wel 90%. Dit komt omdat de inbreker wordt afgeschrikt voordat hij binnen is. Je weet bij Beveiligd Nederland zeker dat je woning op de juiste manier is beveiligd. Zo werken wij uitsluitend met gecertificeerde alarmsystemen van de hoogste kwaliteit. Ook kun je bij ons rekenen op de beste persoonlijke service. Wij komen namelijk persoonlijk bij je langs om het systeem op vakkundige wijze te installeren. Zo zorgen wij ervoor dat jij je voortaan veilig en prettig voelt in je eigen huis, maar ook dat je met een gerust hart de deur achter je dichttrekt.

Beveilig je woning op een professionele manier

Dat veilige gevoel, dat wil jij toch ook? Neem daarom snel contact op met Beveiligd Nederland en binnen de kortste keren zorgen wij dat jouw woonhuisbeveiliging wordt geïnstalleerd. Hiervoor kun je bellen naar 085 30 300 25. Wil je graag eerst wat meer informatie over het beveiligen van je huis? Ook hiervoor kun je natuurlijk altijd even bellen. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om jou op professionele wijze te helpen.


N

Gecertificeerd product

N

Installatie vaak binnen 24 uur

N

Bemande meldkamer

N

3-in-1 beveiliging

N

Eerlijk en duidelijk

Afspraak is afspraak

Bij Beveiligd Nederland mag je er 100 % van uitgaan dat een afspraak ook een afspraak is. Als wij zeggen dat we iets doen, dan doen we het. Daarom mag je er van uit gaan dat wij onze afspraken nakomen. Zodat jij als klant geen enkele zorg hebt. Gaat er toch iets mis, dan lossen we dat direct op.

Tevredenheidsgarantie

Eigenlijk is er maar één ding belangrijk: Dat jij als klant meer dan tevreden bent. En dat is bij ons echt zo! Vergelijk onze beoordelingen maar eens met een ander. Wij geven je daarom graag de volgende belofte: Ben je toch niet tevreden, zorgen we dat je dat alsnog wordt. Het gaat hier niet altijd om het geld. Dat beloven we!

Z

Altijd gekeurd

Beveiligen is een serieuze zaak, daarom gaan wij niet voor de goedkoopste oplossing. Bij Beveiligd Nederland zorgen wij er voor dat je altijd een goed gecertificeerd alarmsysteem hebt.

Wij beloven: Wij werken alleen met gekeurde alarmsystemen!

Klanten aan het woord

BN

[et_pb_testify _builder_version=”3.0.86″ posts_number=”4″ alignment=”center” body_font_size_tablet=”51″ body_line_height_tablet=”2″ name_font_size_tablet=”51″ name_line_height_tablet=”2″ bgcolor=”rgba(255,255,255,0)” navigation_type=”dots” nav_arrows=”off” qmark=”on” qmark_style=”1″ show_separator=”on” show_testimonial_image=”off” image_shadow=”on” thumb_per_row=”0″ thumb_per_row_900=”0″ thumb_per_row_600=”0″ thumb_per_row_400=”0″ animation_style=”slide” animation_duration=”500ms” animation_intensity_slide=”10%” animation_direction=”left” /]

Wij zijn blij met de klant, de klant is blij met ons.

Hier zijn wij best trots op!

9.1

Klantenbeoordeling:
(51 beoordelingen)

Prijs/kwaliteit8.9
Service9.4
Afspraken9.3

Heb je vragen?

Wij helpen je graag

Contactformulier

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Wij steunen het Nationaal Ouderenfonds

Share This