Rotterdam, Eindhoven & Maastricht

Overname van de overeenkomst

Neemt iemand anders de overeenkomst over?

Ga je verhuizen en willen de nieuwe bewoners bijvoorbeeld het beveiligingssysteem overnemen? Vul dan zowel dit addendum formulier als deze SEPA machtiging in, dan regelen wij de rest. Deze twee formulieren kan je als bijlage toevoegen in de email en sturen naar [email protected]

Bij een overname van de overeenkomst wisselt de eigenaar van de overeenkomst. Dit betekent dat de overeenkomst met dezelfde voorwaarden voortgezet wordt en er dus in principe weinig verandert. De nieuwe eigenaar van de overeenkomst is nog steeds gebonden aan de afspraken die we eerder zijn overeengekomen. 

Wij van Beveiligd Nederland hebben service hoog in het vaandel staan. Daarom begrijpen wij dat er bepaalde situaties kunnen voorkomen, waarbij je het aangegane contract niet tot het einde kan of wilt uitdienen. Denk hierbij aan verhuizen, overlijden en bijvoorbeeld financiële onmacht. In deze situaties kunnen en willen wij uiteraard graag met u meedenken.

Naast het ontbinden of afkopen van het contract, bieden wij ook nog een andere optie welke vaak een uitkomst biedt voor alle partijen: overname van het contract. Wij geven altijd de optie om het contract over te laten nemen door familieleden of
bijvoorbeeld de nieuwe bewoners, als zij gebruik willen maken van het alarmsysteem en onze service.

Bij een overname van de overeenkomst wisselt de eigenaar van de overeenkomst. Dit betekent dat de overeenkomst met dezelfde voorwaarden voortgezet wordt en er dus in principe weinig verandert. De nieuwe eigenaar van de overeenkomst is nog steeds gebonden aan de afspraken die we eerder zijn overeengekomen, en wij als Beveiligd Nederland dus ook aan de afspraken die hiervoor al gemaakt zijn.

Wil je jouw contract overdragen aan een ander? Of wil je juist het contract van iemand overnemen?
Vul dan zowel dit Addendum formulier als deze SEPA machtiging in, dan regelen wij de rest.
Deze twee formulieren kan je als bijlage toevoegen in de email en sturen naar [email protected].

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.