Beveiligd nederland is een:

VEB erkend beveiligingsbedrijf

Wij doen er alles aan om te waarborgen dat onze klanten het beste krijgen wat ze verdienen. Daarom zijn we een VEB erkend beveiligingsbedrijf. Zodat jij weet dat je aan het juiste adres bent!

Jandino - tevreden klanten beveiligd nederland
VEB erkend beveiligingsbedrijf

Wij zijn een erkend beveiligingsbedrijf VEB ledennummer: 19064

Wat houd VEB in?

Kies voor veiligheid via de vakman. Er zijn nogal wat aanbieders als het gaat om bijvoorbeeld de aanleg van beveiligingsinstallaties, het opvolgen van alarmeringen en/of het bewaken van uw eigendommen. Hoe weet je dat je het juiste beveiligingsadvies hebt ontvangen en dat het beveiligingsbedrijf goede kwaliteit & service levert? Via een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf weet u dat het goed zit: veiligheid via de vakman!

Wat is een PVE?

Het Programma van Eisen (PvE) is een vragenlijst/document waarop aan de hand van je gegevens de benodigde beveiligingsklasse vastgesteld wordt overeenkomstig de standaard VRKI eisen.

Je vakman zal voor je vaststellen hoe jouw risico beveiligd zou moeten worden volgens de VRKI. En hij zal aangeven hoe hij dat zou willen verwezenlijken. Het is dan ook een vakkundig advies van jouw installateur.

Wat is een VEB Opleverbewijs?

Dit is de oude benaming voor een VEB Opleveringsbewijs.

Het VEB Opleveringsbewijs kan afgegeven worden als er een installatie is aangelegd waarbij de uitgevoerde beveiligingsmaatregelen afwijken van de VRKI. De benodigde beveiligingsklasse is wel vastgesteld, maar niet volledig gevolgd.
Niet in alle situaties is het noodzakelijk om de VRKI te volgen en ook verzekeraars kunnen afwijken van de VRKI. Op het Opleveringsbewijs wordt duidelijk genoteerd wat er aan beveiligingsmaatregelen is uitgevoerd.

Wat is het verschil tussen Certificaat en Opleveringsbewijs?

Het verschil is dat er bij een Beveiligingscertificaat wel alle beveiligingsmaatregelen overeenkomstig de geconstateerde risico klasse van de VRKI zijn uitgevoerd en bij een Opleveringsbewijs is dat niet het geval. Wanneer er bijvoorbeeld vanuit de verzekering akkoord wordt gegaan met enkel een opleveringsbewijs, dan hoef je enkel rekening te houden met één van de beveiligingsmaatregelen. Uiteindelijk zal er dan een opleveringsbewijs worden gemaakt welke betrekking heeft op bijvoorbeeld het bouwkundige gedeelte (sloten etc.) of alarmsysteem. Vaak vindt een verzekeraar een Borg opleverbewijs voldoende ten op zichte van een Borg certificaat.

Waarom kiezen voor een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf?

Er zijn nogal wat aanbieders als het gaat om bijvoorbeeld de aanleg van beveiligingsinstallaties, het opvolgen van alarmeringen en/of het bewaken van eigendommen. Hoe weet je dat je het juiste beveiligingsadvies hebt ontvangen en dat het beveiligingsbedrijf goede kwaliteit levert? Wanneer kun je je echt veilig voelen?

Als de VEB er achter staat weet je dat het goed zit: 
veiligheid via de vakman!

Daarom kies je voor Beveiligd Nederland!

Afspraak is afspraak

Bij Beveiligd Nederland mag je er 100 % van uitgaan dat een afspraak ook echt een afspraak is.

Altijd gekeurd

Beveiligen is een serieuze zaak, daarom gaan wij niet zomaar voor de goedkoopste oplossing. Bij Beveiligd Nederland zorgen wij er voor dat je altijd een goed gecertificeerd alarmsysteem hebt.

Tevredenheidsgarantie

Eigenlijk is er maar één ding belangrijk: Dat jij als klant meer dan tevreden bent. En dat is bij ons echt zo! Vergelijk onze beoordelingen maar eens met een ander. Wij geven je daarom graag de volgende belofte: Ben je toch niet tevreden, zorgen we dat je dat alsnog wordt. Het gaat hier niet altijd om het geld. Dat beloven we!

Geweldige medewerkers

Al onze medewerkers zijn van te voren gescreend, en opgeleid. Het zijn allemaal gewoon leuke collega's, die samen enorm behulpzaam zijn en met elkaar een succes van het bedrijf willen maken!

Je wilt echt veilig wonen?

Natuurlijk wil je dat. Maar hoe ga je dit bereiken? Met alleen 'doe -het-zelf' materialen houd je een inbreker niet tegen! Een inbreker is een professional, die je alleen met professionals kunt stoppen. Professionals van een betrouwbaar beveiligingsbedrijf.

PARTNERS Beveiligd Nederland VEB

Maar hoe kun je weten of een beveiligingsbedrijf professioneel en betrouwbaar is?

Iedereen kan in Nederland een beveiligingsbedrijf beginnen. De overheid houdt hier geen toezicht op. En je wilt vast niet "iedereen" over de vloer hebben. Het gaat tenslotte om je veiligheid. Dus zoek je een bedrijf dat aantoonbaar te vertrouwen is.
Maar hoe herken je een betrouwbaar beveiligingsbedrijf?Zekerheid krijg je alleen door te kiezen voor een beveiligingsbedrijf dat aangesloten is bij de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven. Je bent bij ons dus aan het juiste adres!

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.