Onze klanten

Wij zijn een erkend beveiligingsbedrijf
VEB ledennummer: 19064

Beveiligd Nederland klanten beoordelingen

Gister een super gezellig gesprek gehad met Bart, en vandaag kon de installatie al gedaan worden ! Ron en Mitchell kwamen de boel installeren en die waren al net zo gezellig als Bart!

Alles is perfect en netjes geïnstalleerd en met engelengeduld uitgelegd!

We zijn dik tevreden en raden ook iedereen aan om als je een alarminstallatie wil deze jongens te bellen!!

Groetjes uit Apeldoorn!
Lusanne

Vandaag is ons alarm installatie geïnstalleerd door twee vrolijke ( Rotterdammers ) . Heren jullie hebben een mooi stukje werk geleverd met een goede uitleg van de bediening.

Mijdrecht

Goede service, alles in overleg geplaatst, netjes en begrijpelijk uitgelegd.
Top gedaan

Ton

Afgelopen vrijdag een alarmsysteem van Beveiligd Nederland laten hangen. We zijn zeer tevreden. Zeker ook over de monteurs Mitchel en ron ze gaan zeer netjes en discreet te werk.

Yvonne en Ad

Gisteren een alarmsysteem aangesloten super blij mee. Zeker 5 sterren voor beveiligd Nederland zowel de monteurs zeer tevreden en ook een pluim voor het bedrijf. Een fijn en super veilig gevoel in mijn huis

Alice

Het eerste waar ik aan dacht voor ik de deuren van mijn cafe opende, een alarmsysteem inclusief camera’s. Ik moet er niet aan denken dat mijn personeel of mijn klanten overvallen worden of iets dergelijks. De samenwerking met Brinks is erg fijn en geeft ons een veilig gevoel.

Denise

Vandaag is ons alarm installatie geinstalleerd door de vrolijke heren Ron en Mitchell.
Alles is keurig en vakkundig geplaatst (en getest) …. check 🙂
Goede uitleg en super service. We zijn er blij mee!!

Erwin

Vandaag alarm geplaatst door ron en mitchell. Niet alleen perfect werk gedaan maar ook geen zuurpruimen, kortom waren nog gezellig ook 🙂
Enkel de camera is nog niet geplaatst omdat die nog niet aanwezig was.
Maar ook dat is goed overlegt en word spoedig mogelijk door michel geplaatst.
Zal zeker mondelinge reclame over jullie maken.

Bedankt
Corina

Mijn vrouw heeft zich niet veilig gevoeld in Rotterdam zuid. Zij heeft nooit fijner geslapen sinds het moment dat Beveiligd Nederland ons huis heeft beveiligd. Wij danken de heren hier enorm voor. Jullie leveren een service die je niet meer dagelijks tegenkomt. Duidelijke uitleg valt hier ook onder.

Peter

Ik zou Beveiligd Nederland hier eigenlijk alleen willen bedanken. Dankzij jullie is het bij een inbraakpoging gebleven. De inbrekers zijn waarschijnlijk geschrokken van het alarm en hebben het hazenpad genomen. Mijn verzameling is gelukkig nog compleet. En dat blijft zo.

Rob

Heb je vragen?

Wij helpen je graag

Contactformulier

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Wij steunen het Nationaal Ouderenfonds

Share This