24/7 meldkamer

van Beveiligd Nederland

De meldkamer van Beveiligd Nederland waakt 24/7
over je eigendommen en dierbaren.

0
uur per dag
0
dagen per week
0
dagen per jaar

Samen waken we over uw gezin en eigendommen

Service Centrale Nederland B.V. staat garant voor een professionele, snelle en persoonlijke alarmverwerking voor particuliere én zakelijke klanten. Wij ontvangen en verwerken alarm-, brand-, en overvalmeldingen maar ook meldingen van technische aard; uitvallen van apparatuur, storingen bij productieprocessen of andere onregelmatigheden.

Afhankelijk van het type melding wordt er contact opgenomen met de juiste persoon – door u van tevoren opgegeven -, bewakingsbedrijf of overheidsinstantie. Elke melding wordt bij ons serieus genomen en adequaat verwerkt.

Onze meldkamer beschikt over de nieuwste systemen en hoogtechnologische apparatuur om u van een optimale dienstverlening te kunnen voorzien. Onze medewerkers waken 24 uur op 24 uur over uw veiligheid. Service Centrale Nederland B.V. biedt professionele service en gaat klantgericht te werk. Bij een alarmmelding nemen onze medewerkers met u contact op en niet andersom. Bovendien is het mogelijk om een persoonlijke code of wachtwoord te hanteren zodat u bij een melding niet onnodig hoeft te zoeken.

Kortom, wij vinden uw veiligheid erg belangrijk en gaan hier zorgvuldig mee om. Wij bieden u een professionele, snelle en persoonlijke dienstverlening die volledig is afgestemd op uw wensen. Onze doelstelling is dat u met een gerust hart uw pand kunt verlaten.

De gebundelde kracht maakt ons onovertreffelijk

Beveiligd Nederland en Service Centrale Nederland zijn een unieke samenwerking aangegaan. We hebben dezelfde visie op het gebied van veiligheid, daarbij komt dat we samen hoge service willen aanbieden die voor iedereen betaalbaar moet zijn.
Het alarmsysteem van Beveiligd Nederland is volledig ontworpen voor de systemen van de Alarmcentrale. Niets blijft onopgemerkt en de alarmcentrale zal altijd direct anticiperen en de hulpdiensten paraat zetten. Service Centrale Nederland onderscheid zich van andere meldkamers (PAC) door een hoge kwaliteit met service te bieden, middels een team professioneel opgeleide centralisten, moderne systemen, jarenlang wereldwijde ervaring en duidelijke richtlijnen.