Inbraakbeveiliging huis

Het draadloos installeren van inbraakbeveiliging in huis zorgt ervoor dat je je veilig voelt. En veiligheid zorgt er weer voor dat je op een plezierige en comfortabele manier woont. Beveiligd Nederland is een erkend beveiligingsbedrijf dat alleen gecertificeerde producten levert. Zo weet je zeker dat je woning of pand altijd op de juiste manier beveiligd is. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag direct naar de mogelijkheden als je contact met ons opneemt.

Een totaalpakket voor je inbraakbeveiliging in huis

Zonder zorgen lekker op vakantie, dat kan met het totaalpakket inbraakbeveiliging voor je woonhuis. Hiermee regelen we de complete beveiliging voor je woning. Ga voor een draadloos geïnstalleerde inbraakbeveiliging voor binnen en buiten, die je waarschuwt als er iemand binnen probeert te komen. Daarnaast ontvang je een bewegingsmelder om ongewenste bewegingen te detecteren. Je hebt ook de mogelijkheid om een beveiligingscamera toe te voegen als extra inbraakbeveiliging voor je woonhuis.

Laat een persoonlijk beveiligingsplan opstellen

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in inbraakbeveiliging die draadloos wordt geïnstalleerd. Het totaalpakket wordt volledig op maat voor je gemaakt. Je kunt van ons geen standaardoplossingen verwachten, geen enkel huis is namelijk hetzelfde. Wat zijn jouw wensen en voorkeuren? Geef ze aan ons door en wij stellen een persoonlijk plan op voor je inbraakbeveiliging van je huis.

Ontvang advies op maat

Is er onlangs bij je ingebroken of wordt er steeds vaker ingebroken bij jou in de buurt? Ga dan na of de inbraakbeveiliging in je woonhuis bestand is tegen inbrekers. Houdt je huidige inbraakbeveiliging inbrekers buiten de deur? Als je de deur uitloopt, laat je je woning dan met een veilig gevoel achter? Indien dit niet het geval is, raden wij aan om inbraakbeveiliging draadloos te installeren. Wij bekijken je situatie en voorzien je van inbraakbeveiliging die perfect past bij je woonhuis. Meer weten? Je bereikt ons op 085 30 300 25.

Waarom Beveiligd Nederland?

  • Gecertificeerd product
  • Installatie vaak binnen 24 uur
  • Bemande meldkamer
  • 3-in-1 beveiliging
  • Eerlijk en duidelijk

Waarom kiezen voor
Beveiligd Nederland

Los van dat we het tofste bedrijf van nl zijn

Het gevoel van veiligheid dat onze klanten ervaren leggen we hier (deze link) uit. Maar om zelf een indruk te geven waarom je voor ons bedrijf zou moeten kiezen als het veiligheid gaat leggen we hieronder uit!

Alles voor een glimlach

Onze klantenservice is ons stokpaardje. Wij gaan erg ver om jou veilig én gelukkig te maken!

Écht ALLES voor een glimlach

Die extra stap zetten maakt dat jij je niet in de kou voelt staan.

Gratis installatie bij jouw thuis

We leveren niet alleen je spulletjes af in een doosje. We sturen één van onze monteurs langs.

Gratis Installatie bij jouw thuis

installeren het voor je én gaan niet weg totdat jij 100% tevreden bent!

24/7 bij jouw iemand thuis

Met onze meldkamer ben jij er zeker van dat waar je ook bent ter wereld. Er is altijd iemand aanwezig.

24/7 bij jouw iemand thuis

Én als er iets aan de hand is. Dan gaan alle alarmbellen af en zijn wij er als de kippen bij!

5 jaar garantie

Bij ons krijg je 5 jaar garantie op onze producten. Is er iets mis? We sturen iemand langs om het te vervangen.

5 jaar garantie

Bij ons krijg je 5 jaar garantie op onze producten. Is er iets mis? We sturen iemand langs om het te vervangen.

Laat je, net als 5.000+ anderen aansluiten bij beveiligd Nederland

Wij installeren alles op afspraak bij je thuis. Geen moeilijk gedoe, zo geregeld! Én is er iets mis? Dan komen wij het uiteraard fixen!

Bedankt
voor uw begrip

Door de verspreiding van het coronavirus zijn er meerdere maatregelen en beperkingen ingevoerd in Europa. Dit heeft gevolgen voor de werkwijze en prestaties van Beveiligd Nederland.

Wij informeren u graag over de maatregelen die we nemen in deze onzekere tijd.

Wij zijn nog

bereikbaar

PER TELEFOON EN E-MAIL