Rotterdam, Eindhoven & Maastricht

Track & Trace

Gemakkelijk installeren en direct te gebruiken

Onze oplossing is het ideale Track & Trace systeem. Het systeem is zeer compact en daarnaast zeer eenvoudig te plaatsen. Door gebruik te maken van de kosteloze Web Zelf Service kan je overal en altijd jouw wagen of wagenpark beheren. Bij diefstal van jouw auto kun je via het systeem precies zien waar jouw wagen zich bevindt.

Beveilig niet alleen uw auto

Bij een Track & Trace systeem denk je al snel aan het volgen van een auto. Maar heb je er al eens over nagedacht om dit systeem toe te voegen aan jouw boot, caravan, camper of iets dergelijks?

Vertel meer over dit volgsysteem

Dit volgsysteem  is de ideale Track & Trace module. De module is zeer compact en daarnaast makkelijk te plaatsen.
Door gebruik te maken van de gratis online applicatie kun je overal en altijd jouw wagen of wagenpark beheren.

De module hoeft enkel voorzien te worden van een simkaart (dit regelen wij of dat doe je zelf), aangemeld te worden (éénmalig), en aangesloten te worden op de sigarettenaansluiting in de auto. Uiteraard kan deze ook door een ervaren installatie monteur van ons verstopt worden.

track & trace beveiligd nederland

In de online applicatie, die data ontvangt via GPRS, kun je het geschiedenis log zien en een overzicht van al uw ritten.

Gegevens van het toestel moeten worden verwerkt door de server, zonder deze kosteloze koppeling is de module niet uit te lezen.

Gebruik van de online applicatie is en blijft gratis. Je betaalt dus geen licentiekosten e.d., enkel de aanschaf van de hardware en eventueel de simkaart van jouw / onze provider.

Bestel nu Track & Trace bij Beveiligd Nederland

Onze oplossing is het ideale Track & Trace systeem. Het systeem is zeer compact en daarnaast zeer eenvoudig te plaatsen. Door gebruik te maken van de kosteloze Web Zelf Service kun je overal en altijd jouw wagen of wagenpark beheren. Bij diefstal van jouw auto kun je via het systeem precies zien waar jouw wagen zich bevindt.

De module hoeft enkel voorzien te worden van een simkaart, aangemeld te worden (éénmalig), en aangesloten te worden op de sigarettenaansluiting in de auto, boot of ander te beveiligen object. Dit alles zorgt voor een simpele, gemakkelijke installatie.

In de online applicatie, die data ontvangt via GPRS, kun je het geschiedenis log zien en een overzicht van al jouw ritten bekijken.

track & trace beveiligd nederland

Onze oplossing is het ideale track & trace systeem. Het track & trace systeem is zeer compact, helemaal niet duur en daarnaast zeer eenvoudig te plaatsen. Door gebruik te maken van de kosteloze Web Zelfservice kun je overal en altijd jouw wagen of wagenpark beheren. Bij diefstal van jouw auto kun je via het systeem precies zien waar jouw wagen zich bevindt.

Plug and play
Het is kwestie van plug and play. Je plugt het track & trace systeem eenvoudig in de sigaretten poort in uw auto. Zo ben je er een stuk zekerder van dat jouw voertuig helemaal veilig is. Met het goed werkend track & trace systeem van Beveiligd Nederland voor jouw auto is de kans dat je deze na diefstal weer terugvindt een heel stuk groter.

Met onze app kun je:

  1. Het track & trace systeem op een veilige en eenvoudige manier bedienen
  2. Een volledig overzicht van gebeurtenissen inzien
  3. De actuele status en positie van jouw voertuig en het track & trace systeem op de kaart zien
  4. De details en een overzicht van alle ritten inzien
  5. Een overzicht van tankbeurten of de status van de kilometerteller inzien

Koop dus ons track & trace systeem als je op zoek bent naar een goed werkend systeem om uw wagenpark of andere goederen te volgen. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de actuele status van jouw wagenpark, dus ook bij diefstal!

track & trace beveiligd nederland

Bestel hier jouw Track & Trace systeem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op om het Track & Trace systeem voor jou te activeren.

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.

KIES JE CADEAU

Tijdens de donkere dagen

kun je uit één van de zes cadeau's kiezen

comfort alarmsysteem beveiligd nederland

Bestel hier jouw Alarmsysteem

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw bestelling compleet te maken

Vragen? Bel ons gerust.
We zitten voor je klaar.